Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek lugolova raztopina

lugolova raztopina

Kje kupiti lugovlovo raztopino? Ta pravo?
Bolj ko berem, manj mi je jasno. Naj bi se pojavljali ponaredki na trgu.
Torej, mogoče kdo ve, kje kupiti tisto ta pravo lugolovo raztopino?
Ali so to jodove kapljice iz Holistic? Cena je 25EUR.

http://www.lekarnaljubljana.si/si/medijsko-sredisce/sporocila-za-medije/lugova-raztopina

http://siol.net/novice/slovenija/ukc-ljubljana-opozarja-na-zavajajoce-oglasevanje-lugolove-raztopine-394776

Mogoče kdo ve, kje kupiti?
Saj se zahvaljujem za trud Barca, ampak to je pač stvar odločitve, tako kot so nekateri proti cepljenju.Pa nočem zdaj razširiti razprave o tem.
Samo zanima me, če je kdo kupil to tapravo raztopino in kje.
Pa če ima kdo izkušnje z jemanjem?

Za pravo lugolovo raztopino vpiši lugolova raztopina ptuj ali ekosinergija, ti pošljejo tudi po pošti, vprašaj oz.poglej na njihovi spletni strani za akcijo. Imajo pravo, dobijo iz Nemčije.
Če vzameš 100ml, lahko pretočiš v msnjše stekleničke s kapalko, da komot jemlješ vedno s seboj in ne polivaš. Jod hitro hlapi, zato mora biti steklenička varno in trdno zaprta.
Dober nakup in obilo zdravja ti želim.

Prava lugolova raztopina ima 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} joda in 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kalijevega jodida in destilirano vodo.
Jodove kapljice imajo le kalijev jodid, se da vse preveriti.

Najprej si napravi test za potrebo po jodu, v zgib komolca kapni kapljico. Ta seveda obarva kožo. Če obarvanost izgine prej, kot v 8 urah, je podhranjenost, po tem času je manjša, po 24.urah pa je joda dovolj.

Vedno se začne jemati v malih količinah, eno ali pol kapljice in potem spremljaš počutje, postopno povišaš na dve do štiri kaplice dnevno, zjutraj zmešaš v vodi in spiješ.
Ob hujših vnetjih, gripi, pljučnici itd. se brez škode vzame do 8 kapljic dnevno.

Pri dihalnih stiskah, težkem izkašljevanju, si napravimo raztopino 2 kapljici v 2 dl vode v stekleničko s pršilko in si po potrebi pršimo v usta, žrelo, nekaj vdihov.
Izloča se sluz, šlajm, kašelj pomiri in dihanje sprosti.

Poglej na spletno stran Walter Last, lugols solution ali iodine suplement.
Tam dobiš še ostale naravne elemente in njihovo delovanje, kar naše telo nujno potrebuje za pravilno in optimalno delovanje. Bor, magnezijev klorid, msm žveplo itn., tudi soda bikarbona.
Lahko tudi na alternativazavas, lugolova otopina, beri komentarje bralcev.

Za pravo lugolovo raztopino vpiši lugolova raztopina ptuj ali ekosinergija, ti pošljejo tudi po pošti, vprašaj oz.poglej na njihovi spletni strani za akcijo. Imajo pravo, dobijo iz Nemčije.
Če vzameš 100ml, lahko pretočiš v msnjše stekleničke s kapalko, da komot jemlješ vedno s seboj in ne polivaš. Jod hitro hlapi, zato mora biti steklenička varno in trdno zaprta.
Dober nakup in obilo zdravja ti želim.

Prava lugolova raztopina ima 5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} joda in 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kalijevega jodida in destilirano vodo.
Jodove kapljice imajo le kalijev jodid, se da vse preveriti.
[/quote]

Še to, za dnevno potrebo našega telesa sta potrebni dve kapljici lugolove raztopine dnevno.

Jod je seveda potreben za pravilno delovanje žeze ščitnice, za pravilno delovanje obščitnice pa še drugi elementi, ki jih telo samo ne proizvaja, bor, ki ga dobimo v boraksu, selen, magnezij idr.

Ti elementi, sploh jod in bor, so nujno potrebni še za nebroj delovanja našega telesa, če omenimo le naše hormone, pri boru, ter artritis.
Jod dokazano vpliva na neplodnost obeh spolov, zdravi ciste, prostato, dojke.
Kakšen pomen le teh za pravilno delovanje možganov, ter ostalih funkcij, se šele ponovno odkriva.

Kar je v telesu naravno prisotno, ne more biti škodljivo, če jemljemo čiste pripravke, ki pa, na žalost, v lekarni niso.
Ravno ti njihovi dodatki povzročajo negativne stranske učinke.
Torej so škodljivi in še neprimerno dražji.

Koliko kapljic na dan, če smo zelo bolni?

Prava, uvožena iz Nemčije, cena okoli 15 eur s poštnino

http://www.sodabikarbona.si/trgovina/index.php?id_product=52&controller=product&id_lang=2

Začela sem s 3 kapljicami dnevno v dveh odmerkih, vsakih 10 dni dodam 1, jemala bom po 6 dnevno. Jemlješ ob hranjenju.

Poglej si članek walter last, lugols solution.
Je vse razloženo, še marsikaj drugega, res uporabnega, tako, da boš sigurna v vsakem primeru.
Lugolova raztopina s ptuja pa je prava in preverjena, vidim, da že od drugih tudi, lepo videti, da naprej obveščamo.

če nimam pri roki lugola ga kar z varekino zamenjam. Učinek je zelo podoben, preverjeno, najbolje iz Ritoznoja, Ptujska je loh mal pekoča. Ko mi gre pa zlo slabo pa dodam še mal strihnina v kapljice. In sem kot nov.

Ljudje, zakaj se hecate z zdravljem?

ne alkoholikom! 🙂

Poglej si članek walter last, lugols solution.
Je vse razloženo, še marsikaj drugega, res uporabnega, tako, da boš sigurna v vsakem primeru.
Lugolova raztopina s ptuja pa je prava in preverjena, vidim, da že od drugih tudi, lepo videti, da naprej obveščamo.
[/quote]

Ti še kar ne nehaš reklamirati nevarnih učinkovin? Mirno spiš kljub temu?

To pa jaz trdim, ne moja Monova frendica, ki je prioročala!

Mene pa zanima, kje dobiti te pripravke za obščitnične hormone, če iz lekarne niso OK?
Lugolovo raztopino sem začela jemati pred enim tednom, 2 kapljici dnevno.
Kje pa dobiti bor, selen, pa še železo…in ostalo?
Železa se ne sme jamti skupaj z jodom, ker se izničujeta. Kako pa je z ostalimi zadevami in kako se jemljejo?
Potem verjetno tudi multivitamini iz lekarne niso OK?

V DM

Jaz sem jo naročila iz Anglije. Mislim, da se jo da kupiti tudi na spletni strani revije Misteriji.

Jaz sem jo naročila iz Anglije. Mislim, da se jo da kupiti tudi na spletni strani revije Misteriji.
[/quote]

Ni treba. Je tu gori pravi link za pravo, ki jo pripravljajo v Nemčiji.

Zavedajte se, da je to lahko zelo nevarno. Sploh za vsa avtoimuna obolenja ščinice, ki prevladujejo. Le hitrejši propad ščitnice povzročajo. Preberite si na monu, forum hormonske motnje, kako hudo škodo za zdravje predstavlja lugolova raztopina.

Za borax se je treba malo potruditi, ker so ga pregnali s prodajnih polic. Dih narave vpiši in pokliči. Selen dobiš v brazilskih oreščkih, dnevno dva, lahko pa uživaš zmleto neoluščeno proso. Za železo pa doma na okensko polico posej vodno krešo, raste stalno.
Za MSM in mgcl ni problem pogledati na splet, se normalno dobi.

Ti še kar ne nehaš reklamirati nevarnih učinkovin? Mirno spiš kljub temu?
[/quote]

Oj, a ti si pa še kar živa, čeprav si se zastrupila z nečim? Lepo, da si in, da me spremljaš, me veseli, iskreno.
Sicer bi bil že čas, da poveš, kakšen zvarek je bil to, čigav in kako si ga jemala.
Kar sem te že nekajkrat izrecno prosila, pa takrat ponikneš.

Jaz propagiram zdravje in dobro počutje, vedno ga bom. Le iskreno mi je žal, ker smo do pred nekaj let nazaj verjeli v te klamfe, ki jih farmacija producira in so naši najdražji to plačali s svojimi življenji. Res žal.
Čeprav so naši starši to še poznali in želeli dobiti, vendar jim je bilo namenjeno strašno trpljenje in smrt v agoniji.
Mi se pa ne bomo dali.

Oj, a ti si pa še kar živa, čeprav si se zastrupila z nečim? Lepo, da si in, da me spremljaš, me veseli, iskreno.
Sicer bi bil že čas, da poveš, kakšen zvarek je bil to, čigav in kako si ga jemala.
Kar sem te že nekajkrat izrecno prosila, pa takrat ponikneš.

Jaz propagiram zdravje in dobro počutje, vedno ga bom. Le iskreno mi je žal, ker smo do pred nekaj let nazaj verjeli v te klamfe, ki jih farmacija producira in so naši najdražji to plačali s svojimi življenji. Res žal.
Čeprav so naši starši to še poznali in želeli dobiti, vendar jim je bilo namenjeno strašno trpljenje in smrt v agoniji.
Mi se pa ne bomo dali.
[/quote]

Sorry, še en odgovor dolgujem, spanje.
Če vzamem lugolovo raztopino po 17. uri, imam res preveč energije, torej le do takrat.
V kolikor pa res ne gre, pomaga magnezijev klorid, vodo v lavor, nekaj žličk kristalčkov in nohce namočit, lahko tudi v banjo in še boraks zraven, spiš kot nedolžni.
Poskusi kdaj, škodovalo ti ne bo, razen, če ne smeš zaspati.

Ne se hecat z vso to kemijo. Boraks, luglova raztopina, kup drugih čudežnih pripomočkov.

Nič ne bi bilo narobe, če se malo, vsaj nekaj malega izobraziš.
Poglej si, katere minerale, mikro in makro, nujno potrebuje naše telo za svoje optimalno delovanje in kaj povzroča njih pomanjkanje, že nekajdnevno, kaj šele kronične podhranjenosti z njimi.

Kdo najbolj ugotavlja pomanjkanje prisotnosti mineralov v telesu?
PATOLOGI.
Ne le pri raku.
Že samega magnezija.
Treba se je globoko zamisliti.

Železo in njegov pomen ti je znan?
Ta ni edini. Mikromineral bor, ki ga dobimo v boraksu, je še kako življenjskega pomena, čeprav ga rabimo v sledeh.
Jod, ki je v lugolovi raztopini, enako.
Nadalje žveplo, ki je v MSM.
Mineralov telo ne more proizvesti samo, zato ga moramo vnašati, seveda s hrano, zelenjava, sadje, meso, če je ta gojena v normalnih razmerah. Glede na opustošenost njiv zaradi umetnih gnojil, nekolobarjenja in uporabo strupenih pripravkov za zatiranje plevela, mrčesa, gojeno brez sonca, ob umetni svetlobi, je zemlja mrtva. Enako je mrtev pridelek s take zemlje.

Zaradi podhranjenosti našega telesa z nujno potrebnimi elementi za optimalno delovanje, jih moramo vnašati naknadno.
Ter težiti k temu, da bi v bodoče naša kmetijska zemlja postala zdrava in živa, kot je bila včasih!

Še nedolgo tega so peki kruh jodirali.
Uporaba soli ni dovolj, ker umetno dodan jod v soli hitro hlapi.
Jod nas ščiti tudi pred sevanjem in izloča težke kovine iz telesa, poleg ostalih funkcij, je najboljši antiseptik.
Vsi ti pripravki so naravni, če nimajo dodanih snovi, ki povzročajo alergijo in dodatno zastrupljanje telesa.

Torej moramo biti POZORNI NA TO, da jemljemo 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} čiste, brez aditivov!

Nujno se moramo osvestiti in nujno ne moremo več zaupati le eni strani, ki nas dnevno bombardira z obvestili o škodljivosti pripravkov.
Pripravkov. Ja, njihovih sigurno. Znak sttupeno MORAJO dodati, ker so v pripravek, ki naj bi bil zdravilen, dodali vsaj en alergen!
Mi pa potrebujemo čistega, brez njihovih dodatkov, kar pa farmaciji ni v .korist.
Kar je koristno za ljudi, je škodljivo za farmacijo in obratno. Svojevrsten paradoks.

Če komu lahko zaupamo, so to patologi. Izvidi preiskav umrlih ne lažejo.
Vse te resnice so prosto dostopne na svetovnem spletu in ni potrebe po zavajanju ljudi, ker nam je preveč za naše zdravje in ker imamo preveč slabih izkušenj, ki so nas naučile zdrave presoje.

Tvoja prva naloga je poučiti se v osnove fiziologije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close