Likalnik oz likalna postaja
Trenutno imam tefalovo parno postajo, ne vem točno katero. Ima 470 g /min in do 7 bar, za polnjenje vode likalnika ni treba izklapljati. Samodejno zaznava debelino tkanine in to me je na začetku motilo, saj je npr. pri posteljnini v več plasteh treba malo počakati. Zdaj sem se navadila in sem zadovoljna. Prejšnja je bila philipsova in je bila tudi v redu, žal pa se je pokvarila in se jo ni več splačalo popraviti.
Trenutno imam parno postajo Bosch staro par mesecev in sem zelo zadovoljna. Prej sem imela grundingovo in je bilo tudi OK. Vmes pa nekaj takega kakor je na zgornji sliki (tri dni).
Pomembno mi je, da ima samodejni izklop, snemljivo posodico za vodo katero lahko polniš med likanjem enostavno na pipi in da lika – to pomeni da ima dovolj moči za hitro likanje.
Tista zgoraj na sliki je najbrž oglas, ki se je prikazoval samo tebi;)
Ker odgovorov v tej temi ni ravno dosti, kar me čudi, ker sem prepričana, da sem še ena izmed zaostalih brez likalne postaje;), sem šla iskat starejše teme in se najde nekaj linkov.
Če ima kdo še kak predlog, prosim na plano z njim.
http://www.trgovina-bucaj.si/izdelek/apollo-likalnik-s-kotlickom/
Imam tega in sem zelo zadovoljna.
Ne verjamem, da toliko ljudi ne lika, a niso to včasih bile zelo brane teme?:P
Preden me skritizirate do konca, da ne znam likati ipd., naj povem, da ne uporabljam mehčalca in nimam sušilnega stroja. Visoki obrati definitivno dodajo svoje, a stvari za službo centrifugiram na 600 ali 800.
Trenutni likalnik je srednjega cenovnega razreda in je bil na začetku krepko boljši od prejšnjega, zdaj kot da dela slabše.
Do postaje mi sicer sprva ni bilo, a slišim dosti pohval, zato razmišljam o njej. Za hitro oziroma nujno likanje še vedno ostaja trenutni likalnik.
Za na konec pa še, ne iščem neke najnovejše napravice, temveč nekaj, kar bo naredilo dobro v krajšem času, kot ga potrebujem zdaj. Seveda bi najraje, da bi likalnik sam zlikal, a kolikor mi je znano, tega še niso izumili. Raje pa dam kak evro več za boljšo stvar kot kak evro manj za podobno, kar že imam.
Forum je zaprt za komentiranje.