Svečka za odvajanje blata
Kak revček moraš bit, da svečko za odvajanje blata poješ namesto da bi si jo vstavil v črevo.
Ne morem verjet, da je nekdo v starosti 55 let lahko tako butast, da svečko pogoltne.
Najprej sem mislila, da se človek šali z mano ko mi razlaga, da jo je pojedel, vendar po daljši debati ugotovim, da je človek resno mislil.. Pa saj že na škatlici piše: svečko vstaviti v danko….
Sicer gre za normalno osebo, brez kakih nevroloških motenj, s poklicem, službo…
Ali je res možno, da nekdo ne razume, čemu so svečke namenjene…
Ja saj sem že slišala za primere, ko je recimo otrok pojedel svečko po pomoti, ali pa kdo zelo star človek tudi… Ni bilo večjih težav, razen da sem jim je spahovalo in so rigali par ur. V najslabšem primeru pač bruhajo.
Ampak da bi pa kdo pri zdravi pameti, torej normalen odrasel človek bil tako nerazgledan oziroma neuk, da bi svečko pojedel, tega primera se pa res ne spomnim.
Tale primer opisan zgoraj, kaže tudi na to, da v lekarni niso dovolj pozorno povedali človeku, kako se svečke uporabljajo, to je njihova dolžnost ne glede na to, da bi naj bilo vsakemu jasno, da se ne pojedo.
Očitno je tale človek res velik “revež”
Kopirano:” ..Tale primer opisan zgoraj, kaže tudi na to, da v lekarni niso dovolj pozorno povedali človeku, kako se svečke uporabljajo, to je njihova dolžnost ne glede na to, da bi naj bilo vsakemu jasno, da se ne pojedo.
Očitno je tale človek res velik “revež” “”
Pa daj no, kak idiot pa morš bit, da ne veš, da se svečka v rit potisne no….
Pa saj to ve vsak šolar…
Zakaj bi zdaj bile lekarnarke krive, če je človek idiot… Saj na škatlici piše, da je za v danko (sem šla kr preverit, kako je na škatli napisano).
Forum je zaprt za komentiranje.