Kje se skrivate s frizurami za 40, 50, 80 €?
Berem v eni temi, da dajete po 20, 40 in celo 80 € za frizuro. In to vsak mesec ali dva??
Kje se skrivate, ker nobene ne vidim z res lepo čupo. 🙂 V bistvu frizer dela lahko svašta, če nimaš las, si v riti.
Jaz imam paž frizuro. Če je kakšen ‘dogodek’, se uštimam sama s krtačo – na noter navijem lase.
Večinoma pa imam spete v čop in si sama strižem frufru.
Barvam se na vsake 2 meseca. Na rjavo, nimam kaj falit in v glavnem narastek. To je 5 € na dva meseca. Mal čez poletje skrijem narastek s špegli, globučkom ….
Postrišt se grem pa 1 x na leto :-)) – za 8 €. Jaaaa, operem si lase doma, grem k frizerki (vaški) in me postriže na paž v 20 minutah. Nč ne rabi – samo škarje. Kdo še tok zasluži v 20 minutah?
Pa brez računa itak!! Ker ne mislim futrat golazni na oblasti!
Ah dej, tud jaz sm pred par leti šla mislm da vsega skup 2x v tiste dražje salone, pa na konc ugotovila, da me čist isto zrihta tud tista, ki zna za 15 ali pa 20€. V tej ceni je vse: pranje glave, striženje, fen, razni dodatki. Sm pa tud že šla sam na striženje in potem z na pol posušeno glavo vn. Takrat sm plačala mislm da ca 5 ali 6€.
Itak pa zmer pokažm sliko kakšno frizuro hočm, pa se vmes pogovarjava in ji tud kdaj povem, če je treba še kje kaj popravt. Zato res ne mislm dajat 40, 50 ali še več €. Pa bi jih lahk, ampak se mi trapast zdi za tolk dela, pač mal več kot pol ure, dat tolk denarja.
Ko boš kdaj v kakšnem nakupovalnem središču pojdi pred FS Simple. Niso med dražjimi pa so pri njih prameni s striženjem za dolge lase cca 70 eur. Pri znanih frizerjih pa krepko čez 100. Sem bila enkrat pri eni privatnici, kakor cenejši, sem plačala 55 eur, barva pa neka grozna rumena. Tako, da, žal, obvezen strošek.
V Simple v BTC sm hodila še par let nazaj, kr redno, tako v Slo kot na Hr. Ne vem sicer kako je dans, ampak takrat so bile cene kr normalne. Je pa res, da se ne barvam. Potem me je pa kr naenkrat doma prjel, da bi šla h frizerju in sm šla na Fužinah, bila zadovoljna in zdej že neki let ne hodm drugam razn h enmu izmed teh 3 v Fužinah kjer sm že bila. H tistmu, ki nima gužve ko me pič da grem, h tistmu grem 😉
V Simple v BTC sm hodila še par let nazaj, kr redno, tako v Slo kot na Hr. Ne vem sicer kako je dans, ampak takrat so bile cene kr normalne. Je pa res, da se ne barvam. Potem me je pa kr naenkrat doma prjel, da bi šla h frizerju in sm šla na Fužinah, bila zadovoljna in zdej že neki let ne hodm drugam razn h enmu izmed teh 3 v Fužinah kjer sm že bila. H tistmu, ki nima gužve ko me pič da grem, h tistmu grem 😉
[/quote]
Prameni so več ali manj povsod kar draga storitev, ker so kar zamudni – precej bolj kot barvanje. Me je pa zadnjič res kar šokiralo, ko sem si šla za neko posebno priložnost lase oprat seveda s fen frizuro v Simplu in sem plačala 25 eur. Pa enako se sama sfenam, ampak sem si rekla ajd, si privoščim.
[/quote]
Prameni so več ali manj povsod kar draga storitev, ker so kar zamudni – precej bolj kot barvanje. Me je pa zadnjič res kar šokiralo, ko sem si šla za neko posebno priložnost lase oprat seveda s fen frizuro v Simplu in sem plačala 25 eur. Pa enako se sama sfenam, ampak sem si rekla ajd, si privoščim.
[/quote]
Ko vidm tvoj nick, me pa takoj spomne na mojo “taščo”, ki mi skoz prav mila 😀
[/quote]
[/quote]
Aja, vrjamem da so prameni dražji. Sm se pred leti in barvala in pramene delala, zdej pa imam ca 3 leta svojo naravno barvo.
[/quote]
[/quote]
Lepo. Predvidevam, da si ji ljuba:-) Nick sem si pa zbrala po moji mački, ki ji je tako ime – recimo, da sva si podobni.
[/quote]
[/quote]
Jaz sem šla 1 x (samo enkrat) k MALIju. Kao en dober frizer.
V roke so me dobile ene dijakinje frizerke šole, ki jih je imel na praksi.
Niti glave ne znajo oprat.
Potem ja….. sprememba barve…. so se te revce zezale s tem.
Na koncu me je on še mal postrigel in posušil.
Plačala k ‘pr norcih’. In potem imela še pol leta težave z lasiščem, ker so se mi delale ene kraste.
Zdaj samo še k frizerki na vasi, prej zunaj pokadiva en čik. Noter me postriže, se načvekava ….. in se vidiva naslednje leto!
Briga naju za FURS, za bando pogoltno……… !!!!
Povprečna slovenceljka je v glavo, kot bi jo s fračo ustrelu. Za dnar, ki ga namenite frizerju nič čudnega. Kakšne pa ste, zabarvane, zastrižene, neurejene, potem pa k temu oblečete še une 3/4 hlače pa majco brez rokavov. Potem pa take okol hodte in si nč ne prvošte. Še poštenga striženja profesionalca ne. Zakaj za vraga se tud operirate ne same? Ko bo za plačat se boste gotov.
[/quote]
Jaz sem šla 1 x (samo enkrat) k MALIju. Kao en dober frizer.
V roke so me dobile ene dijakinje frizerke šole, ki jih je imel na praksi.
Niti glave ne znajo oprat.
Potem ja….. sprememba barve…. so se te revce zezale s tem.
Na koncu me je on še mal postrigel in posušil.
Plačala k ‘pr norcih’. In potem imela še pol leta težave z lasiščem, ker so se mi delale ene kraste.
Zdaj samo še k frizerki na vasi, prej zunaj pokadiva en čik. Noter me postriže, se načvekava ….. in se vidiva naslednje leto!
Briga naju za FURS, za bando pogoltno……… !!!!
[/quote]
Zanimivo – tudi jaz sem dolgo hodila k Maliju, ker je prvi v Ljubljani delal pramena na folijo. Star način s kapo boli in cuka na dolgih laseh da je za pop.. Vedno sem bila sicer zadovoljna, račun pa da te kap.
Če slučajno ne veš, operacije že zdaj in smo jih vedno drago plačujemo. Do leta 1991 samo kor prispevek za zdravstveno zavarovanje, tudi takrat od btto plače cca 6,3 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, mislim, da je danes enako, od leta 1991 pa še dopolnilno zdravstveno zavarovanje okoli 28, ojrov, cent gor ali dol. Če ti ne plačuješ si vzdrževana oseba, torej nekdo drug plačuje zate, starši ali skrbniki (mimogrede si mladoleten, študent najbrž ne, po vsebini napisanega fakultete tudi videl nikoli ne boš, pa če jo plačaš ali ne, si morda umsko prizadet, torej opravilno nesposoben in mora nekdo drug zate plačevati ali pa si navaden luzer in delomrznež, torej moramo spet zate plačevati vsi davkoplačevalci.
Frizure pa pusti pri miru. Se mi zdi, da nimaš pojma o njih, še manj o vsem ostalem. Ha, ha…
Vsake 2,5 meseca dam za striženje, barvanje, včasih še pramene okoli 70 eur. Imam enostavno frizuro z rahlo valovitimi, kar gostimi lasmi do ramen, ki jih le umijem in posušim na zraku ali s fenom brez krtače. Zelo pomembno mi je, da imam zdrave lase in dobro postrižene. Barvam se le zato, ker imam dolgočasno barvo las; če bi imela lepo, se ne bi. Je pa zanimivo, da so se mi pri 40 na hitro pojavili sivi lasje, ki so potem kar izginili. Pri 50+ jih imam zelo malo.
Moje izkušnje z zvenečimi frizerskimi imeni pred leti (Mič, Mali) so se izkazale za polomijo. Obakrat so mi kar vsiljevali neke spremembe, enkrat sem bila kot ofucana kura, drugič pa se platinasto blond nikakor ni skladala z mojo podobo.
Ja res! 🙂 1x v lajfu tvegaš (po navadi kšne življenske prelomnice) in reskiraš keš in greš k tem top frizerajem.
In prideš ven še 1000x bolj razočaran in 7 x preplačaš! 🙁 In se zaveš, da zdej si pa res na dnu!!
Ni ga čez prijazno domačo frizerko, ki ve vse čenče, se nasmejiš, poješ bombon, srečaš še druge sosede, prelistaš revije in daš na koncu 10, 15 €! Pa lahko prineseš svojo barvo. Pa če ti ne paše, da te nekaj ocufano postriže, brez skrbi rečeš, naj pogliha :-)) .
Zagotovo sem boljša v glavo kot ti. Zagotovo si znam sama narediti resasto frizuro, ker čop, regenerator in škarje delajo čudež. Poceni in učinkovito.
[/quote]
Bejž no bejž, dej prlep frzuro! Pa da vidmo ta žudež! Skor tko dobr k bi šla k enmu dobremu frizerju, a ne? Pa mal po cesti poglej, kakšne so babe v glavo, potem boš razumela, zakaj je treba kšn evrič več dat, da nisi tak, k bte s fračo nastrelu. Pa vse so tam po 50 z isto rdečo pofarbane. Ker prameni pa stanejo, pa dobra farba tudi, pa profi frizer še več.
Če slučajno ne veš, operacije že zdaj in smo jih vedno drago plačujemo. Do leta 1991 samo kor prispevek za zdravstveno zavarovanje, tudi takrat od btto plače cca 6,3 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, mislim, da je danes enako, od leta 1991 pa še dopolnilno zdravstveno zavarovanje okoli 28, ojrov, cent gor ali dol. Če ti ne plačuješ si vzdrževana oseba, torej nekdo drug plačuje zate, starši ali skrbniki (mimogrede si mladoleten, študent najbrž ne, po vsebini napisanega fakultete tudi videl nikoli ne boš, pa če jo plačaš ali ne, si morda umsko prizadet, torej opravilno nesposoben in mora nekdo drug zate plačevati ali pa si navaden luzer in delomrznež, torej moramo spet zate plačevati vsi davkoplačevalci.
Frizure pa pusti pri miru. Se mi zdi, da nimaš pojma o njih, še manj o vsem ostalem. Ha, ha…
[/quote]
Ejga, punca si mem ustrelila kot si dolga pa neurejena u glavo in u glavi! Lajf ni tko siml kot si ti misliš. U uno kasico prasico od države pa verjetno dam več, kot tvoja cela žlahta s tabo vred.
Pa mi jemljemo ven, ker nismo nori, da bi dajali not. Država ni vredna, da bi ji dala en cent, saj ji ga tudi migranti ne.
[/quote]
Ejga, punca si mem ustrelila kot si dolga pa neurejena u glavo in u glavi! Lajf ni tko siml kot si ti misliš. U uno kasico ****** od države pa verjetno dam več, kot tvoja cela žlahta s tabo vred.
[/quote]
“v glavo kot bi jo s fračo ustrelu”
Aj, smo enmu na rep stopili. Mislim, da se za tole fračo skriva en jako neuspešen frizer. Če želiš več posla boš moral kaj drugega storiti, ne pa pljuvati po morebitnih strankah. Predvsem se boš moral naučiti svoje obrti. Državno blagajno, mojo žlahto in vse ostale okraske pa ne omenjaj, ker tako ali tako ne veš kaj klatiš.
Forum je zaprt za komentiranje.