Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brez kopalk ob Nadiži

Brez kopalk ob Nadiži

Tisti ki se kopate ob Nadiži, ali so primerne lokacije da se kopaš in sončiš brez kopalk, nisem ljubitelj kopalk.

kolikor jst vem, tam ni nobene nudistične, tko da ne niso primerne

Hja, tudi v Celju ni nudstične plaže na Savinji pa eni svoje mlahave tiče kažejo okrog pa na bohinjskem jezeru podobno. Tako, da nič novega, da hoče kdo kazat uvelo revšno.

Jaz pa ne želim biti prisiljena v soočenje s tvojo goloto.

Sam nisem ljubitelj nudizma, že zato, ker nerad sedim na vročih kamnih z golo ritjo, nikoli pa me ni zmotilo, če komu to paše. Razen enkrat, ko smo spali na plaži, in zjutraj prvi pogled na italjanovega zgrbančenca pol metra stran, na prazni plaži… Ampak smo bili mi v prekršku, tako da nimam kak piskat 🙂

Brezkopalkarji ob Nadiži se malce umaknejo in uživajo.

[/quote]

Nimam nič proti nudistom, če so na za to določenih plažah. Ostalo mi gre pa na živce. Nisem dolžna gledat nagcev.
Na Nadiži, kolikor vem, nudistične plaže ni. Te opozarjam- domačini so precej strogi glede divjega nudizma; znaš imeti kar nevšečnosti.

Za nudiste določenih plaž v Sloveniji ni.

Da v SLO ni nobene uradne fkk plaže?? Ne morem verjet.

Da v SLO ni nobene uradne fkk plaže?? Ne morem verjet.
[/quote]

Jaz velikokrat sam sebi ne verjamem.

[/quote]

Nimam nič proti nudistom, če so na za to določenih plažah. Ostalo mi gre pa na živce. Nisem dolžna gledat nagcev.
Na Nadiži, kolikor vem, nudistične plaže ni. Te opozarjam- domačini so precej strogi glede divjega nudizma; znaš imeti kar nevšečnosti.
[/quote]

Nagcev nočem gledat, nekatere nagice pa zelo rad pogledam. Eno sem enkrat celo ogovoril, samo ss ni nič izcimilo oz tega. 😉

Sem iz kraja ob Nadiži in ni nam všeč, da se ob reki sprehajajo nagci.

O a res? s katerega kraja pa?

Tudi na drugih lokacijah nam prizanesite in nam ne skačite pred oči s svojimi uvelimi mahedrači in joškovjem.

O, mater! Kaj vas pa golota tako moti? Ne razumem.
Pa dobro vem, da ljudje zaženejo vik in krik ob goloti, ampak … zakaj?? A kdo lahko utemelji svoje sovražne občutke?
To, da nočete gledat “uvelih” pritiklin, se mi ne zdi noben argument. Kaj pa ljudje v kopalkah z mlahavimi podbradki in nadlahtmi? Skratka, to ne more biti razlog.
Kateri so potem še vzroki za sovražnost do golote? Kaj vas moti? Spet ni noben argument, da vas moti star desc, brhka 20-letnica pa ne. Ker ta argument velja samo za hetero moške in sploh ni argument proti, ampak kvečjemu argument za, in to izključno iz pohote.
Zakaj potem? Resnično, ne razumem.
Ena od logičnih razlag bi bila, da golota ljudi vznemirja, ker imajo sami polno glavo svinjarij. Ampak ali ni to potem problem tistih, ki imajo svinjske misli, in ne onih, ki so goli?
Je mogoče vzrok za sovraštvo v otrocih, češ otroci ne smejo gledat svinjarij? Ampak zakaj bi bil to problem nagcev, če so ljudje tisti, ki goloto interpretirajo kot svinjarijo? Potemtakem bi lahko marsikaj preganjali, ker bi nekdo to iz osebnih občutkov interpretiral kot svinjarijo, na primer prosto spuščene ženske lase.
Mislim, resno, odkod taka averzija do golote? Zakaj je neka celulitna, visečejoškasta, mlahava baba povsem sprejemljiva v kopalkah, brez njih pa absolutno ne? Kaj doprinesejo kopalke k celulitu, kar mu golota odvzame?
Skratka, ljudje, vi ste nori.

Se strinjam da nekatere posameznike moti, večine pa ne, mogoče je rešitev da bi en del rezervirali za nagce. Problem je premalo ponudbe za nas ki se radi kopamo in sončimo brez obleke.

Kljub poplavi tega v medijih in padcu moralnih vrednot navkljub sem mnenja, da naj intimni predeli nekega človeka ostanejo prav to – intimni, zakriti.

Se je že začela nova zabava na MON-u, tokrat letnik 2017.
Lanska 2016 monovska FOBIJA na nagce je bila za ckrnit zabavna. Letos že vidim, da bo tudi.
Monklja in monkelj bežita pred nagci.
[img]https://s3.amazonaws.com/lowres.cartoonstock.com/animals-nudist-naked-beaches-nudist_beaches-turtles-cgan360_low.jpg[/img]

Jaz sem enkrat na plaži opazil nezakrito joško. Bila je precej velika.

Ok, če ni FKK plaža, si pač v kopalkah. Samo ne razumem, zakaj potem hodite tekstilci na FKK plaže??? Že tako jih skoraj da ni.

Samo meni nekaj ni jasno… Kaj pa v toplicah? V dolenjskih je nudistična terasa, pa v savnah so tudi večinoma bili goli. Pač brisačo pod rit in gremo se veselo savnat… A to pa nikogar ne moti? Sem hotla it v japonsko kopel in valda – je treba it nag not.
To mi ni jasno fkk je skoraj greh, savne pa ok?
Mi hodimo na fkk, nikoli nihče v nikogar ne buli, ne opazuje… Prideš v savno pa se kuhaš v tisti brisači, daš brisačo dol, ker ne moreš več, pa vsi dedci buuuuulijo. Valda greš ven.

Kopajte se kjerkoli in kakorkoli. Kakor komu paše.

Res neverjetno… Tisti, ki obsojajo in se hudujejo na nagce verjetno sploh nikoli niso ničesar prebrali o naturizmi in nudizmu… Gotovo ne vedo, da je nudizem zdrava filozofija življenja, bodisi za telo kot za psiho. Seveda ne vedo, da je zračenje oz. izpostavljanje “intimnih” delov telesa priporočljivo iz zdravstvenih razlogov… Verjetno tudi ne vedo, da so nekateri naši deli telesa postali intimni, niso pa vedno bili taki… Ne vedo kako pozitivno upliva družinska golota na uravnovešeno rast otrok… In še bi lahko našteval… Na vsak način vedite, da občina Kobarid je leta 2014 sprejela odločbo, da se na njenem obrečnem teritoriju ne preganja nudistov. Torej nudisti so na tem območju sprejeti (tudi na plaži kempa v Podbeli) in spoštovani kot ostali gostje…. Poleg tega vam še povem, da s družino že 25 let ne rabimo kopalk in verjemite mi, da najboljše ljudi smo spoznali prav med tistimi, ki nimajo kaj skrivat… Torej predem kažete s prstom na nagce, poglejte malo vase in morda problem bo prav tu… Seveda nevednost večkrat privede do prenagnjenih izjav le proti…. Lep in spoštliv pozdrav vsem…

Če so te taki bulili, potem so imeli že veliko za videti in jim je bilo všeč tisto, kar so videli.

Jaz sem tako šel na zmenek, ko sem bil še mlajši.

Sem bil v savni in je vanjo prišla mladenka, približno moje starosti in nekaj časa gledam stran, potem se začnem z njo pogovarjati in kaj kmalu je opazila, da se je meni prebudil penis. 🙂

Vendar me ni bilo sram priznati, da je res dobro izgledala in dogovorila sva se za zmenek, ko sva prišla iz savne, po približno pol leta sva postala tudi par in še danes sva skupaj.

Zmeraj se nasmejeva, ko se spomniva, kako sva se spoznala. 🙂

JA KAKŠNI PA STE PRIŠLI NA SVET?

Če hočem kakšno osebo spoznat jo najbolje spoznam nago. In v tišini. To so taka čutenja, taki metuljčki….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close