Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › iZKUŠNJE s srednjo šolo SŠTS na Litostrojski?

iZKUŠNJE s srednjo šolo SŠTS na Litostrojski?

Odloča(mo)se o srednji šoli.

Raje drugam.
Ta možnost naj bo le izhod v sili!
Okolje in ljudje, ki obkrožajo otroka 3 ali 4 leta … pustijo pečat na njem.
Dobro razmislite!!!!

Kaj pa v mestu?Tam je tudi šola s podobnim programom.

Na Vegovi je. Ne vem pa , kako je tam.

Trije sinovi sosolci so sli na Litostroj.
En je pobegnil prvo leto.
En je uspesno koncal poklicno, potem 3+2 in je zdaj prvi letnik faksa.
En se je mucil na Vegovi in potem sel na Litostroj, kjer je uspesno koncal poklicno, kaj pa zdaj dela, ne vem, mislim glede sole, drugace pa je delal ze med solanjem v svoji smeri in se vedno dela.

Pametni gredo na gimnazijo. Ostali pa na Litostrojsko.

Tale zadnji odgovor- avtor je najbrž z Litostojske.

Naš sin je na tej šoli zaključil 1.letnik, šola je urejena, profesorji cool….
Uspeh otroka je odvisen od njega samega , ne na katero šolo hodi!

Sam stran pejte. To je ludnica. Mamila, žaljenje, grdo obnašanje tako do učiteljev kot tudi do vrstnikov, ki ne pijejo, kadijo, jemljejo drog. Nestrokovni učitelji brez kvalitetne pedagoške izobrazbe. Na tej šoli izgleda kot, da ni pravil. Odsvetujem to šolo v vseh pogledil!!!

Jaz sem tja hodil 30 let nazaj,bilo je svetovno,marskej ušpičl,leta 92 smo fasal frizerke,da je blo vsaj mal zanimivo. Drgač pa ja, izučil sem se kar sem se,dandanes ko se pelem mimo je vse drgač, od okolice do vsega drugega. Aja pa ko sem se vpisal tja so bili še Titovi zavodi Litostroj 🙂

Leta 1992 pa ja ni bilo več naziva Titovi …..

Frizerke in mehaniki , biser intelegence. Že na LPP postaji vlada drugačno vzdušje, kot pred kakšno gimnazijo…

Tu ta južni na veliko izsiljujejo naše učence za denar. Če jim ga ne dajo, jih pretepajo in drugače ustrahujejo.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena na ena, 30.01.2022 ob 13:18

Leta 1992 pa ja ni bilo več naziva Titovi …..

Bilo je 91 ko sem se vpisal

Odgovor na objavo uporabnika
Stella268, 30.01.2022 ob 14:45

Frizerke in mehaniki , biser intelegence. Že na LPP postaji vlada drugačno vzdušje, kot pred kakšno gimnazijo…

Obstajajo fantje, ki jih to res zanima in pač niso biseri inteligence za splošno razgledanost, pa bi se v svojem poklicu lahko dobro ali odlično izkazali, ker jih to veseli. Na žalost na takih šolah prevladujejo težavni primerki, ki drugam pač ne morejo, ob koncu šolanja pa jih sploh ne vleče v tak poklic. So pa zasedli mesta morda tudi takim, ki jih to res zanima. In ja, na takih šolah so omejitve vpisa, ker je vedno več cigajnarije, ki ne ve, kam drugam bi se dala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close