Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ponesrečene osvajalske taktike nasprotnega spola :)

Ponesrečene osvajalske taktike nasprotnega spola :)

Nekdo mi je rekel, da ko me je videl, da je pol delal nekaj,, kar mi ne more povedat in da zdaj misli na to, kako bi 20 sekund kričala, ko bi se prej 10 minut fajn imela :))) 10 minut?? WTF? :))))

Jih je še bilo nekaj takih, bilo je tudi čudno, ko me je na osebno š. klical poslovni partner moje mame, star 70 let (jaz nekaj čez 30), ko sem ji šla iskat neke stvari in sem ga s svoje št. tudi klicala. In vidno me je osvajal, pa pač, jaz sem si samo mislila, da je stric pač mal smešen 🙂

Saj jih je bilo še nekaj, hehe, da se prav čudim kako nekaterim sploh kdaj uspe namočit druga kot kekse.

Če se vam je kaj podobnega zgodilo, napišite,da si malo popestrim delovno popoldne.

Super tema, škoda ker ni več odgovorov. Nimam ravno česa za prispevat, ker me ni nihče osvajal, ali sem bila pa preveč butara, da bi opazila (vem za par primerov).
Upam, da bo kdo drug kaj napisal.

Pri nekaj čez 30, bi morala imeti dva otroka, ne pa da blodiš neumnosti!
Tisti “keks” pa la poizkusi, presenečena boš!

Moj prvi fant v srednji šoli, stara 16 let, on 21..mesar… ga pokličem, kaj počne in mi odgovori da kolje in name misli!!!

Moj prvi fant v srednji šoli, stara 16 let, on 21..mesar… ga pokličem, kaj počne in mi odgovori da kolje in name misli!!!

Ja ja, ha ha. Ta je za med najbolj butaste.

Mene je osvajal očim od mojega prvega fanta, še v OŠ. Mama mu je čez nekaj let umrla, očim (precej let mlajši od nje, tako da je bil od mene starejši mogoče 10 let) je nekje našel mojo cifro, pa me je poklical. Bilo je kar srhljivo in mi ni bilo simpatično.
Pa en zmenek na slepo prek interneta: Tip res ves deformiran, ona postava brez riti in suhe, dolge noge, pa potem velik vamp, ful je momljal, da sem ga komaj razumela in mi je bilo že nerodno ves čas govoriti kaj?, prosim? … Potem mi pa po zmenku reče, da sem se mu zdela ful čudna, takoj ko me je zagledal, da pa v bistvu nisem švoh.
Tud telefonske mu nisem dala, bumbarju.
Z enim sva se začela dobivati, meni je bil res fuuuul, pa vedela sem, da sem jaz tudi njemu, samo kar ni ničesar storil. Pa sem ga jaz prva poljubila in je naredil cel kraval iz tega. Ni mu bilo kul, ha ha. Ampak sva potem vseeno hodila nekaj let. Tako da to je bila bolj moja ponesrečena taktika 🙂
Aja, pa v srednji šoli je en gumpec pisal na Anteno v tiste njihove zaupne besede, da je zaljubljen vame (je napisal z imenom), vsi so takoj vedeli, za koga gre, in so me še nekaj časa zafrkavali zaradi tega. Njega pa niti ne! Sploh me pa ni niti pičice zanimal in se tudi nisem nikoli ukvarjala z njim, rekla sem mu živjo, ko smo se videli na busu, to je bilo pa tudi vse.

Jaz lahk svoje povem, ker od žensk nisem doživel kakšnih smešnih poskusov, so res bolj vljudne od nas moških. Oboje precej časa nazaj

Z eno sem si ful časa dopisoval prek neta, sva se tudi ful rajcala in cybersex in to. Se je ful hotela dobit z mano, jaz pa nekako ne, pa ni bilo nič narobe z njo, je bila kar luštna, verjetno kombinacija lenobe in sramežljivosti z moje strani. Potem sva se pa srečala slučajno čez 5 let pri eni klopci, me je vprašala, če je prosto in če lahko prisede. Sem pritrdil in se je. Jaz sem jo prepoznal, ona verjetno mene tudi. Nihče ni rekel nič. Me je pa bilo sram za pop*, verjetno sem bil kot kuhan rak. Potem sem pa raje pobegnil. 🙂

Z eno drugo sem si tudi dopisoval, z njo sem se dobil, pa mi je bila noro všeč, jaz pa njej ne preveč. Se mi kar smili, ker sem ji še kak mesec pisal po tistem, ko mi je dala tko napol vedeti, da je ne zanimam več (za inteligentnega človeka bi bilo dovolj). Ne spomnim se podrobnosti, samo to, da sem bil precej vsiljiv. 🙁

Še z eno tretjo sem se pa parkrat dobil, v živo sva čvekala o vsem mogočem, mi je bila kar všeč in tudi ona me je preko SMSov začela spraševati, kdaj jo bom objel. Potem jo je pa en moj debilen takrat prijatelj nadlegoval z enimi informacijami o njej, o katerih sem pač spotoma čvekal z njim, pa ni bilo nič strašno občutljivega, samo vsakdanje stvari, sam ta takrat prijatelj je začel neke stvari iz tega plest, ker je mislil, da bo zabavno, če jo malo zbada. Ona je pa vedela, da se s tem poznava in da sem jaz čenčal. Sem se ji opravičil za štalo, z njim pa prekinil prijateljstvo in kontakt. Z njo se po tistem nisva več ujela.

To so bile največje katastrofe pri meni.

Pri nekaj čez 30, bi morala imeti dva otroka, ne pa da blodiš neumnosti!
Tisti “keks” pa la poizkusi, presenečena boš!
[/quote]
Po 15 letih zdravljenja neplodnosti sem obupala in se razšla s fantom. Mogoče je res bolje, da ste moški kdaj tiho… Drugače pa imaš prav.

Fant v oš mi je pisal, če bi hodila z njim, nato pa čez pol ure, ko ni hilo odgovora, da je bila samo sala. Jaz sem videla prvo sporočilo šele tax, ko je že prispelo tudi drugo. Odpisala sem mu, da bi. In drugi sms: sporočilo mobitela, zaradi tezav v omrezju ste prvi sms prejeli z zamudo. 😀

Seveda ni bilo nič iz tega

Pred leti, ko delala v strezbi se preko studenta, mi je eden gost cist zares ponujal za tiste case kar velik denar, ce bi se dala dol z njim. Bil je smrtno resen in ni in ni odnehal. Weirdo 🙂

Ko mi je en ki je psihicn bolnik rekel da ga je carovnica zacoprala in se povedal ime in priimek njen da ma od takrat prisluhe … a cudo vedno puno bab okol njega ker je muzikant…

prednisone 20mg prices prednisone pill generic over the counter prednisone
https://prednisonet.com price for 15 prednisone
prednisone 500 mg tablet buy prednisone online fast shipping prednisone 5 mg tablet cost

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close