Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Čudni tipi…

Čudni tipi…

Kaj je s temi čudaki ob Savi v Lj?? Vedno sami moški, se skrivajo v grmovjih, opazujejo mimoidoče, brezciljno begajo po poteh če jim greš nasproti? Na drugem bregu se eni goli nastavljajo (soncu?), večkraz se mi je že zgodilo, da me je kdo opazoval, enkrat celo d****,ogabno res, in to sredi belega dne! Da ne rečem o nesnagi, ki jo za seboj puščajo…olagume, neke čudne stekleničke…morda ve kdo kaj se tam dogaja? Si lahko samo predstavljam, ljudje pa tam z otroki hodijo!

menda se tam res zbirajo vsakojaki osebki, ne hodi sama, sploh ne ponoči.

Postajališča ob Savi, tako, da se ženske ne bojte, moški pa, kar pasove zategnite, da vam kdo ne bi slekel hlač in vas posilil!

Ah, tega imaš ful ob Savi. Sploh več ne hodim tja.

Res, ja.

Tiste stare pohotneže, ki nastavljajo mehke cure na nudl plaži, bom poleti postrelila z zračno puško. Že treniram, tiči bodo odleteli :-))))

Da je ze vec kot 20let tako..

Heh… nič zelo posebnega ne opazim – pa se kar pogosto tam mimo vozim z biciklom.
Kup folka… eni imajo piknike, eni se sončijo, drugi se sončijo in berejo, nekateri goli, drugi oblečeni… in verjetno celo kakšni seksajo po grmovju.

Da se tam zbirajo geji.

A vsi so geji? Ker je vedno ogromno sprehajalcev in me takšna količina gejev malce čudi.

Ja res je presenetljivo velika koncentracija moških, večina starejših, nekaj tudi mlajših, vedno sami, na kolesu v grmovju (?), posedajo v avtih kot da nekaj čakajo. Čudno se mi zdi to, da kot pišete nekateri, se to dogaja že 20let, pa nihče nič ne ukrepa? Gre se za to, da so pred nekaj leti obnovili in uredili sprehajalno pot ob Savi, mišljeno za rekreacijo in sprehajalce, družine ipd, dejansko pa ni varno sploh hoditi tam?!
Ne zdi se mi normalno, da otroka vodiš tja in ga izpostavljaš takim perverznjakom, da se naslajajo ven iz grmovja, fuj!!

Mater eni nimate druzga dela, kot eno samo hujskanje in nagajanje in delanje štale.
Ko bi pol tolk energije usmerili v delo na sebi , (ki ste ga ornk potrebni) , bi bil svet takoj lepši.
En lep cajt sem vsak popoldan in včasih zjutraj tam šibala s psom, pa je seveda vse normalno in ok.
Res je bil nekaj časa en del plaže nenapisano rezerviran za nudiste, ampak mene to ne moti.
Ampak ne, je treba zganjat tlele eno namišljeno paniko in se delat pomembne, paa uživat —-ob čem točno?
Da delate zdraho?
Polnite zapise?
Ščuvate ptav potuhnjeno?

Bedniki, res.

Mater eni nimate druzga dela, kot eno samo hujskanje in nagajanje in delanje štale.
Ko bi pol tolk energije usmerili v delo na sebi , (ki ste ga ornk potrebni) , bi bil svet takoj lepši.
En lep cajt sem vsak popoldan in včasih zjutraj tam šibala s psom, pa je seveda vse normalno in ok.
Res je bil nekaj časa en del plaže nenapisano rezerviran za nudiste, ampak mene to ne moti.
Ampak ne, je treba zganjat tlele eno namišljeno paniko in se delat pomembne, paa uživat —-ob čem točno?
Da delate zdraho?
Polnite zapise?
Ščuvate prav potuhnjeno?

Bedniki, res.
[/quote]

mogoče je zmanjkalo volje za šinfanje Hrvatov, nudistov, vernikov? pa so se spravili na ljudi, ki hodijo, sedijo ob Savi

Da delate zdraho?
Polnite zapise?
Ščuvate prav potuhnjeno?

Bedniki, res.
[/quote]

mogoče je zmanjkalo volje za šinfanje Hrvatov, nudistov, vernikov? pa so se spravili na ljudi, ki hodijo, sedijo ob Savi
[/quote]
Ma ja no.
Pa ženske, pa kadilci, pa debeli, pa migranti, pa komunajzarji, pa geji, pa blablabla….skoz jih nekej moti,
pa skoz bi oni en red delal, ko praviloma še sami sebe ne znajo porihtat.
Za takle smo včasih rekli, da bi jih poslali jarke kopat, pa bi jim hitro nehale kozlarije po glavi skakat.

Do zdaj še nimam slabih izkušenj, tam je zelo prijetno, ljudje imajo tudi piknike, otroška igrišča so, lahko vidiš konje in druge živali, nimam še slabih izkušenj.

Pa je treba otroke tja vlačit, če meniš, da se nekaj groznega dogaja?

ker kar naenkrat skoči kak drkač pred tebe če se spraviš sončiti ali pa celo ti pride z golim one-jem naproti po potki, skoči iz grmnovja. Ne vem zakaj je tako že vsaj 20 let ..morda zato ker ČE ŽE gre kak undercover kriminalist v obhod le-ta ni ženska in seveda njega ne bo nadlegoval. Bi moral kako žensko, dve poslati undercover pa popisat, oglobit degene..

Takle mamo, pač meni paše tam pri brunarci da se slečem nag na potki in čakam kdo bo tiča dal ven da grem na kolena in fafam…. pac rajca me to, če pa kdo še poleg opazuje, pa še toliko bolj… ženske so tam varne bolj kot kjerkoli v Ljubljani.. Kogar pa moti tako početje, Sava je dolga in mi smo tam  1 km na obeh straneh… greš 2 km nižje ali višje in ne boš tega videl. Tako je to…

Odgovor na objavo uporabnika
Paše za Savo, 22.02.2022 ob 22:31

Takle mamo, pač meni paše tam pri brunarci da se slečem nag na potki in čakam kdo bo tiča dal ven da grem na kolena in fafam…. pac rajca me to, če pa kdo še poleg opazuje, pa še toliko bolj… ženske so tam varne bolj kot kjerkoli v Ljubljani.. Kogar pa moti tako početje, Sava je dolga in mi smo tam  1 km na obeh straneh… greš 2 km nižje ali višje in ne boš tega videl. Tako je to…

A Ola čigumiji pa pol niso vaši ali pač še kdo od vaših bolji da bi zanosil? 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close