Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek perilo za oblikovanje postave

perilo za oblikovanje postave

Kje v btcju bi našla tako perilo? rabim za pod eno obleko, da mi malo izravna šlaufke… in pa kako izbrati velikost, številko, ki jo sedaj nosim ali manjšo?
ne vem, kako fejst te mora to držat?

jaz si kupuje tukaj in imajo zelo veliko izbiro. Imajo pa samo na spletu…

https://www.trgovina-figura.si/si/bodyeffect-131.html

Enkrat sem šla to kupiti, ker je babji firbec premagal zadevšno. Zanimalo me je, koliko to dejansko je z dejstvom, da nimam preveč kilogramov, nimam pa bodibilderske postave, da so se ob tem še joške skrile od vse napetosti.
Za razkazat v obleki je ok in če le stojiš kot iz reklam, in če še dihaš zraven, za samo dihanje ter muvanje pa ne ravno. In predstavljaj si, pod gatami, nad gatami, pod obleko, zunaj še xy stopinj, je ful dobro le, ko napolniš na tako prodajo račun. Vse ostalo pa je neuporabno.
Kitajkam so dajali tudi premale čeveljce, samo da bi imele lepe nožice, ampak, je povzročilo kje drugje deformacije. Pa že tako so nekatere ženske pri črevah zaprte, potem pa še tak model, ki bo stiskal haha. Saj ni smešno, ampak zdravstveno vsaj malo je, po jamranju tudi tu gor.

Čisto preprosto bi pa lahko rekli, če bi vašo hrbtenico postavili pokončno, kjer ne vlečete ramen navzgor ter vključite lopatice z rameni za vzravnano držo nazaj ter malo dol ter da ob tem še prosto dihate, se vam že s tem obtično zmanjša obseg.
Poskrbite za svojo držo, tudi ob sedenju. Odprite jadra kot labodi. Če je hrbtenica pokončna s pravilnim dihanjem, je avtomatsko manj oblin in pogled, ki bo dal samozavestnemu, četudi ima kakšno pomankljivost. Namesto, da začenjate proces mode zategnjenosti ter nezdravosti.

Zelo različne variante imaš – ene res stisnejo, druge so precej udobne. Meni zadnje čase najbolj ustreza perilo iz C&A, pojdi pogledat v BTC. Imajo kožne in črne barve. Nekaj malega imajo tudi v H&M, na netu pa lahko pogledaš Asos.

Zelo različne variante imaš – ene res stisnejo, druge so precej udobne. Meni zadnje čase najbolj ustreza perilo iz C&A, pojdi pogledat v BTC. Imajo kožne in črne barve. Nekaj malega imajo tudi v H&M, na netu pa lahko pogledaš Asos.
[/quotpogl

C&A v BTCju, kupila prejšnji teden v črni barvi, (za orientacijo:) visoka 170 cm in težka 63 kg in sem raje vzela št. L in je kul!
Takoj nasl. dan sem oblekla pod črno prosojno poletno obleko in je bilo top.
Če bi vzela št. M, bi me zagotovo kje žulilo in stiskalo in bi mi vse skupaj zamorilo.
Dober nakup želim! 😉

Predlagam ti, da kupiš tisto številko ki jo nosiš, ne manjše – iz lastnih izkušenj…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close