Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Katere vložke naj kupim za najstnico

Katere vložke naj kupim za najstnico

Hčerka me je ravnokar poklicala in rekla da je dobila menstruacijo. Pravi da ima zelo močno. Jaz se na menstruacije in te stvari ravno ne spoznam ker sem jo izgubila pri 21 ko sem že rodila ker sem shujšala za 25 kg v zelo kratkem času.

A mi lahko predlagate katere vložke naj ji kupim ( ima 11 let)? Ali mi lahko priložite tudi sliko?
Hvala!
Nuška Vrabec Mihelič

Pozdravljena Nuška!
1. Žal mi je da si izgubila menstruacijo.
2. Jaz sem nekaj časa uporabljala vložke always dokler mi ni teta povedala da vsebujejo škodljive kemikalije.
3. Sedaj uporabljam JASMIN Z BOMBAŽEM
4. Slike pa ne znam priložiti.

Jaz in hči največ uporabljava Libresse.
Zaradi slabih izkušenj odsvetujem Always. Jaz jih nikoli nisem uporabljala, hči pa jih je in je staknila eno res grdo vnetje. Odkar jih ne uporablja, tudi težav ni več.

Meni so ok DM in Mullerjevi, vzames ene bolj vpojne, ene normal, pa bo videla, kaj ji odgovarja.

Uporabljam Always sensitive, ki so z bombazem in nimam nobenih problemov, pa se v vsaki trgovini se dobijo.

očitno se nekdo naslaja v svoji bolani glavi, z besedami menstruacija, mlado dekle, vložki, ker je to že druga identična tema v par dneh. Vsaka mama sama ve, kaj priporočiti hčerki, in priimki avtorjev teh tematik so čudni, pa tudi način spraševanja za nasvet in navedeni razlogi je čuden.

Ti sploh še nikoli nisi imela:)), boš dobila za hčerjo… ;), takrat ti bo ona svetovala. :))))

Bolj se mi zdi, da je nekdo želel javno napisati določen ime in priimek.

Popravek “določeno osebno ime”.

Vsi ki mislite, da je to provokacija ni!!!!!!!
In to ni moje pravo ime, ker nisem taki glupa, da bi svoje ime javno objavljala. Ja in imam pa 31 let. Ah itak me ne zanima kaj si mislite, ker se nimam volje prerekat zvami. In pa da se je ta tema ze pojavila se pa opravicujem ker nisem videla.
Itak pa ce nimate odgovora na vprasanje bodite raje tiho!!!!!! Hvala pa vsem ki ste prijazno odgovorili. Hčerki sem kopila sedaj vložke liebresse.

Primerne si kupila.
ali bi me zanimalo, če si iz zdravstvenih razlogov izgubila menstruacijo in katerih. ni provokacija, pa lep večer

Primerne si kupila.
ali bi me zanimalo, če si iz zdravstvenih razlogov izgubila menstruacijo in katerih. ni provokacija, pa lep večer
[/quote]

Hvala ker misliš da ni provokacija.
Menstruacijo sem izgubila ker sem v manj kot 1 mesecu shujšala za 25 kg.
Tako pravi ginekologinja. Ampak saj se mi počasi že vrača.

Ti kar verjamem, zaradi hujšanja se zna zgodit, tudi šok za telo.
Koliko imaš sedaj kil, si drobcena ali ne?

Prvo sem jih imela 70. Potem ko sem shujšala 47 in sedaj jih imam 56. Ja menstruacija se mi počasi vrača na mesec jo mam 2 dni minijaturno tako da uporabim dnevni vložek. Sem pa visoka 173 cm in sedaj težka 56 kg. Se opravičujem za pozen odg.

Prvo sem jih imela 70. Potem ko sem shujšala 47 in sedaj jih imam 56. Ja menstruacija se mi počasi vrača na mesec jo mam 2 dni minijaturno tako da uporabim dnevni vložek. Sem pa visoka 173 cm in sedaj težka 56 kg. Se opravičujem za pozen odg.
[/quote]
Tudi sama sem M pred dosti leti izgubila, ko je teža prišla na 47 in malo pod. Tako, da poznam…
Ko sem po določenem času prišla na normalno kilažo, se je tudi M vrnila.

Jst uporabljam ob menstruaciji tampone  z aplikatorjem da si jih lažje vstavim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close