Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Helena Blagne in požrešni Mitja Zaman

Helena Blagne in požrešni Mitja Zaman

Meni se Helena smili, on ji hoče pobrati polovico premoženja ona ima dolg 750k, imela je vse zdaj pa bo izgubila ogromno!

Samo ona dva vesta, kakšen dogovor sta imela, ko sta imela osebni stečaj. Nista zdaj rvič na sdodušču, kjer pereta svoje zakonske fuknikarce.

je pa res, da je njen bivši mož sedaj precej propadlega videza…..Predvsem vizuelno. Ga je takrat mlada žena dobro aštudirala in scat peljala….. mar bi ostal s prejšnjo ženo :). ( Se verjetno sedaj po glavi tolče).

Poroka booom,ločitev boooom !
Dajte še kakšno podrobnost povedat.

Mata kar hočta, pa če se pobijeta!
Upam pa, da sedaj uživa predprejšnja Mitjeva žena. Kaj vse sta ji delala

Vse se vrača, vse se plača.
Slej, ko prej se v naravi vse uravnovesi.

Jaz mislim, da je res, kar je povedala Helena : da ga je živela ona.Prav uspešen podjetnik ni bil nikoli.
Ona bi morala pravzaprav dobiti visokega moškega, takega, kot je njen brat Hajni.

https://www.youtube.com/watch?v=FvZYCn4ZKkI

Visoka je cena feminizma

Helena Blagne je v duši zelo pokvarjena ženska, temna ženska!
Zdaj se ji grdo vrača, mnogim je škodovala!
Zdaj se vrača na stara pota, misli da bo spet vžgala, ampak zdaj so drugi časi z imenitnimi mladimi pevkami, z vrtoglavim razponom, ne pa cviljenjem!

JI JE BIL ZANIMIV, ČEPRAV NI BIL NJEN. EGOISTIČNA ZVEZA SEVEDA NI TRAJALA DOLGO.

Če prav razumem je H v razmerju, ki se konččuje s tipom, ki je bil prej poročen?
In njegova prešnja, pred H, še ni prebolela razhoda in zdaj zganja hajko na monu?
Babnica, preboli. Tip je našel drugo. In kaj zdaj?Pač gresta narazen. Greš lahko v vrsto in ga čakaš, da se vrne k tebi.

nima dobre duše, se strinjam

Gopa bivša, sprijaznite se. Zapustil vas je, ker mi niste bili več pri srcu. Našel je žensko, ki mu je bila bolj všeč. S to žensko se mu ni izšlo. Sedaj imate spet upanje, da se k vam vrne. Blatenje drugih žensk, vam ne bo koristilo.

Nore babe, pa Helena ima Avstrijca, ki je magnat! Pa še vedno ji lahko pomaga Ivan Zidar, če bi ga prosila, on je bogat mecen!

Gopa bivša, sprijaznite se. Zapustil vas je, ker mi niste bili več pri srcu. Našel je žensko, ki mu je bila bolj všeč. S to žensko se mu ni izšlo. Sedaj imate spet upanje, da se k vam vrne. Blatenje drugih žensk, vam ne bo koristilo.[/quote]

Za tisto zgoraj ne vem, ali je bivša žena ali ne, zase vem, da nisem. Pa ravno tako bom napisala, da je Helena slaba, pokvarjena ženska. Osebno je ne poznam, jo pa poznajo moje prijateljice in nobena o njej ene dobre besede ne more reči, slabih pa veliko. Ne zato, ker bi ji bile kaj fovš ali podobno, ampak ker je ženska dejansko slab človek.

dej nehi no kaj bo zdej z njim, 20 let kasneje – ko ji ni več užiten, no. 🙂 Ja, je bil njen mecen, na vsaki službeni zabavi si jo je zaželel in tudi dobil 🙂

Ma koga briga za to staro grdobo.

Nič novega pri temle Zamncu. Ima že prakso, saj to počne že 3. /TRETJIČ/.

Hmm, ta bo težka, njegova bivša je mrtva.

Kjer južnaki – tam problemi!

Samo ona dva vesta, kakšen dogovor sta imela, ko sta imela osebni stečaj. Nista zdaj rvič na sdodušču, kjer pereta svoje zakonske fuknikarce.

je pa res, da je njen bivši mož sedaj precej propadlega videza…..Predvsem vizuelno. Ga je takrat mlada žena dobro aštudirala in scat peljala….. mar bi ostal s prejšnjo ženo :). ( Se verjetno sedaj po glavi tolče).[/quot

Ja, zelo prepadlega videza je … in kakšen pa naj bo 3x ločen dedec!? Zmatran, zanemarjen, zapit, “bogi-bogi”, zakaj že?
Starost ga je dohitela, zafural je vse, kar se je zafurat dalo, zdaj se pa na glas sprašuje, kam so spuhteli njegovi prihodki, po tihem pa ga skrbi kako bo preživel na starost … ne zagovarjam nje, ker je niti ne poznam. Se pa dobro spomnim, kaj vse so pisali o njegovih grdobijah, ki jih je počel na Vrhniki.
Vse se vrača, da se plača.

Gopa bivša, sprijaznite se. Zapustil vas je, ker mi niste bili več pri srcu. Našel je žensko, ki mu je bila bolj všeč. S to žensko se mu ni izšlo. Sedaj imate spet upanje, da se k vam vrne. Blatenje drugih žensk, vam ne bo koristilo.[/quote]

Za tisto zgoraj ne vem, ali je bivša žena ali ne, zase vem, da nisem. Pa ravno tako bom napisala, da je Helena slaba, pokvarjena ženska. Osebno je ne poznam, jo pa poznajo moje prijateljice in nobena o njej ene dobre besede ne more reči, slabih pa veliko. Ne zato, ker bi ji bile kaj fovš ali podobno, ampak ker je ženska dejansko slab človek.[/quote]

In zakaj naj bi bila slaba in pokvarjena?Čudno, da vejo tvoje prijateljice o njej samo slabe reči.Pa niti ene dobre.Kajti vsi v sebi nosimo nekaj dobrega in nekaj slabega.Nihče ni samo črn, drugi pa bel.Tudi tvoje opravljive prijateljice niso vse same svetnice.

Helena se bo že znašla, upam samo, da ne bo javnosti kazala novega dedca z Avstrije, ker bo potem totalno propadla v petju, še par tistih starih dedcev, hrepenečih, po njej, se ji bo odreklo, ljubemu dekliču z Jesenic.

Za tisto zgoraj ne vem, ali je bivša žena ali ne, zase vem, da nisem. Pa ravno tako bom napisala, da je Helena slaba, pokvarjena ženska. Osebno je ne poznam, jo pa poznajo moje prijateljice in nobena o njej ene dobre besede ne more reči, slabih pa veliko. Ne zato, ker bi ji bile kaj fovš ali podobno, ampak ker je ženska dejansko slab človek.[/quote]

Jaz pa jo poznam dovolj, da se lahko strinjam z zgoraj navedenim. Res ni dobra oseba. Pa še grozno škrta je.

Mitja je zdaj pri Olgi.

Kaj pa takega dela,da jo vidijo kot slabega človeka?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close