Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek škatla za filter vrečke čaja

škatla za filter vrečke čaja

Rada bi nabavila tako škatlo, kamor bi lahko hranila čaje različnih vrst – v filter vrečkah in papirnatih ovitkih. Enkrat sem nekje videla eno od Tisoč in en cvet, taka lesena, z razdelki v notranjosti, da se čaji ne mešajo med seboj. Mislim, da je bila promocijska, reklamna.
A kdo ve, kje bi se to dobilo? Za kupit še nisem videla.
Pa je taka škatla sploh primerna? Ali se čaji preveč zluftajo oziroma se vonji mešajo? No, zluftajo se najbrž ne, saj so tudi sicer samo v papirnatih škatlah. (pa se opravičuje, ampak res ne najdem druge besede za “zluftati se” 🙂

Ja, čaji se zluftajo čim škatlico slečeš iz celofana še hitreje. Tista predelna škatla je lepa za pogledat, pa lahko imaš lepo posortirano v njej, a vonji se med seboj definitivno pomešajo. Jaz nikoli več!

v Quelle katalogu jo imajo

Hofer bo zdaj imel škatlo za 2.000,00. Poglej na pod akcije 30.10

Tina – hvala.

Čvekica – hvala tudi tebi za informacijo. Se mi je zdelo. No, najbrž je res ne bom kupila…

sem zjutraj ob kavi gledala katalog quelle in reklame -….. in sm zdele še enkrat šla gledat in sem se zmotila od ponedeljka naprej jo bodo imeli v hoferju za nekaj manj kot 2000 sit

samo še kadarkoli sem šla tja po nekaj iz reklame nisem dobila tako da…

poskusi mogoče boš imela srečo

Kjer imajo vroče čokolade in čaje od proizvajalca Eraclea bi morali prodajati tudi škatle, ki so sicer že polne različnih čajev v filter vrečkah. Poišči kakšen lokal in vprašaj.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close