Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam v savno v Ljubljano ali okolico?

Kam v savno v Ljubljano ali okolico?

Ima kdo kakšne nasvet kam naj grem v savno v Ljubljano, da je ok tako glede cene in savn?

Odvisno, kaj zate pomeni “ok tako glede cene in savn”.
Jaz hodim v Atlantis, res ni poceni, ampak toliko savn in bazenov kot jih dobiš za vstopnico, nimaš nikjer drugje. Ker imaš poleg savn na razpolago še zunanje in notranje bazene v termalnem templju in svetu doživetij, savn je pa po moje kakih 10 različnih.

Odvisno, kaj zate pomeni “ok tako glede cene in savn”.
Jaz hodim v Atlantis, res ni poceni, ampak toliko savn in bazenov kot jih dobiš za vstopnico, nimaš nikjer drugje. Ker imaš poleg savn na razpolago še zunanje in notranje bazene v termalnem templju in svetu doživetij, savn je pa po moje kakih 10 različnih.

Zame je fajn že 20 let edinole Breza. Omejen vstop na max 10-15 obiskovalcev, cena nedostopna vsem pa tudi upraviči storitev, mir, čistočo in ponudbo.

Pred leti bi se strinjal glede Breze, sedaj pa več ne. Kvaliteta je rapidno padla.
Savna na zelo visokem nivoju je Sunny, je sicer brez bazena za plavanje, vse ostalo pa je vrhunsko, ogrevani počivalniki, soba z ledom, jakuzi,….brez konkurence v Ljubljani in daleč na okrog. Res pa je da je vprašanje,kaj iščeš. Nekateri so zadovoljni tudi z Zlatim klubom v Tivolju ( jaz nikakor ne). Tudi Atlantis ni na nekem nivoju. To, da je tam veliko savn in bazenov še nič ne pomeni. Savna je savna, bazen pa bazen in v Atlantisu je preveč hrupno.
Trenutno so zelo ugodne cene v 4 S v Stegnah. Savne so obnovili, uredili in so čisto lične za savnanje, posebej še ker ni trušča in gneče v zgodnjie popoldanskih urah. Nimaš pa bazena ali jakuzija. Poskusi še pri Fanči na Galjevici.

Pred leti bi se strinjal glede Breze, sedaj pa več ne. Kvaliteta je rapidno padla.
Savna na zelo visokem nivoju je Sunny, je sicer brez bazena za plavanje, vse ostalo pa je vrhunsko, ogrevani počivalniki, soba z ledom, jakuzi,….brez konkurence v Ljubljani in daleč na okrog. Res pa je da je vprašanje,kaj iščeš. Nekateri so zadovoljni tudi z Zlatim klubom v Tivolju ( jaz nikakor ne). Tudi Atlantis ni na nekem nivoju. To, da je tam veliko savn in bazenov še nič ne pomeni. Savna je savna, bazen pa bazen in v Atlantisu je preveč hrupno.
Trenutno so zelo ugodne cene v 4 S v Stegnah. Savne so obnovili, uredili in so čisto lične za savnanje, posebej še ker ni trušča in gneče v zgodnjie popoldanskih urah. Nimaš pa bazena ali jakuzija. Poskusi še pri Fanči na Galjevici.

Fanči nikakor ne-preveč svetlo, prehrupno, pa tisto šnopčkanje v savni- ko je bila še tastara lastnica aktivna, je kar brisače vlekla dol z mladih deklet-izkušnja 15 let nazaj….pa ne samo enkrat; na vsak način me je hotela vpričo mojega dragega razgalit še za druge samce tam noter. Nisem pristaš vsiljevanja in posega v mojo intimo med savnanjem-saj nisem do vratu zadekana nikoli, ampak moje je na izvolte za gledat samo za mojega po moji izbiri….

Atlantis, itak, tam je preprosto dobr filing, ker je tako velik in imaš dosti izbire kar se saun tiče, pa še velik jacuzzi in bazen, lahko bi bil pa malo cenejši, to pa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close