Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Že kdo sprobal depilacijski prašek Lidera?

Že kdo sprobal depilacijski prašek Lidera?

Nov izdelek, ki naj ne bi puščal rdečice in mozoljčke, tudi na intimnem predelua?

Jaz ravno danes. Zelo pozitivno presenecena nad razultatom. Vse mi je odstranilo, razen na intimnem delu ne vse, vendar so bile res dolge. Nobene rdecice in mozolckov. Sem si pa po tem stusirala z gelom, ceprav pise, da ne in je bilo vse ok.

No, mozoljčki so problem šele po nekaj dneh. Če se ti bo dalo, sporoči , kakšno je stanje po parih dneh. Sicer bi bilo res super, da je to o mozoljčkih res, ker meni dela problem tudi vosek npr. In po britvicah in nezni peni isto.

Ti mozoljčki v bistvu niso mozoljčki in ne nastanejo zaradi kemije (nežna ali agresivna pena, nima veze). Nastanejo, ko začnejo dlake spet poganjat. Če jih imaš po vosku in britju, jih boš imela tudi po depilacijskem prašku. Izogneš se jim lahko edino s strižnikom/trimmerjem, ker ne posname dlak do golega.

Ti mozoljčki v bistvu niso mozoljčki in ne nastanejo zaradi kemije (nežna ali agresivna pena, nima veze). Nastanejo, ko začnejo dlake spet poganjat. Če jih imaš po vosku in britju, jih boš imela tudi po depilacijskem prašku. Izogneš se jim lahko edino s strižnikom/trimmerjem, ker ne posname dlak do golega.[/quote]

Sam sem fant in bi vas lepo prosil, da se nehate briti po intimnem predelu, ker je lahko samo britje nevarno in lahko posledično privede do hitrejše infekcije spolovila, pa tudi fantom ni všeč, da je spodaj vse golo.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/04/03/shaving-pubic-hair.aspx

Tale članek je sicer v angleščini, vendar je podobnih člankov še mnogo in res bi si želel, da se ta trend preneha, ker ni v njem nič pozitivnega. Če pa vas fant ne more sprejeti take, kakršni ste, pa po mojem mnenju ni vreden vašega časa, ker ne vem zakaj bi moral sam ogorožati svoje zdravje zato, da bi lahko ugodil nekomu. Če je temu le kaj do mene me bo ljubil takšnega, kakršen sem in ne bo dopustil, da bi trpel zarad njega.

Lep dan vam želim. 🙂

Ti mozoljčki v bistvu niso mozoljčki in ne nastanejo zaradi kemije (nežna ali agresivna pena, nima veze). Nastanejo, ko začnejo dlake spet poganjat. Če jih imaš po vosku in britju, jih boš imela tudi po depilacijskem prašku. Izogneš se jim lahko edino s strižnikom/trimmerjem, ker ne posname dlak do golega.[/quote]

Sam sem fant in bi vas lepo prosil, da se nehate briti po intimnem predelu, ker je lahko samo britje nevarno in lahko posledično privede do hitrejše infekcije spolovila, pa tudi fantom ni všeč, da je spodaj vse golo.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/04/03/shaving-pubic-hair.aspx

Tale članek je sicer v angleščini, vendar je podobnih člankov še mnogo in res bi si želel, da se ta trend preneha, ker ni v njem nič pozitivnega. Če pa vas fant ne more sprejeti take, kakršni ste, pa po mojem mnenju ni vreden vašega časa, ker ne vem zakaj bi moral sam ogorožati svoje zdravje zato, da bi lahko ugodil nekomu. Če je temu le kaj do mene me bo ljubil takšnega, kakršen sem in ne bo dopustil, da bi trpel zarad njega.

Lep dan vam želim. :)[/quote]
bravooo! to jim jaz plozam tu gor vsake tolk časa … pa nič ne pomaga … samo da ne bi bile same samske, se bodo cele vrgle v depilacijske kreme, obrile še možgane, samo da jih kdo pogleda

Najprej za mladeniča. Ti verjamem, mapak jaz se brijem le ob delu, ki gleda iz kopalk , no, pa pod pazduho recimo. Glede strižnika me zanima – ali je to potem vsakodnevno delo? kar ni nic narobe, če pomaga k nenastaja ju mozoljčkov? So strižniki dovolj natançni?

Se popolnoma strinjam s tem, tudi moj mož je enakega mnenja.
In ne pristajam na neko govoričenje o higieni, ker higieno se da vzdrževat tudi brez totalne depilacije intimnih predelov. Počnem to že dobrih 40 let …
Vidim pa zadnja leta (v savni, v nudističnem kampu), da se s tovrstno depilacijo ukvarja tudi že precej moških. No ja, vsak po svoje, jaz pač nimam potrebe po tem.

Ponavadi dobiš pi strižniku različne glave oz. nastavke – širšo za večja področja in ožjo za manjša, tako da ja, se da tudi natančno pristriči. Glede pogostosti pa je odvisno od želja in poraščenosti, jaz ga uporabljam 2x na teden, bi ga lahko pa tudi večkrat, ker mi ne draži kože.

Mogoče priporočate kakšen dober strižnik?

Nikoli več, to je noro. Slabo odstrani. Čeprav ni bilo dosti, ker sem pred kratkim. Vsa bela, nikakor ne morem sprat dol vse belo flekasto. Porabila ogromno tople vode. Še naslednji dan drgala telo, komaj 3 dan šlo dolo. Je letelo v smeti. Nikoli več. Lidera je itak nula. Samo čas mi je vzelo in rezultat slaba volja.

Jaz pa bi rekla tako, prašek je res enostaven za nanos in odstrani večino dlačic, vendar ni samo dovolj če spereš moraš tudi drgniti. Zmotilo me je to, da govorijo da je prasek brez vonja vendar ima v resnici prav neprijeten vonj in za celotno depilacijo porabiš veliko tople vode da prašek zares dobro odstraniš+kopalnica je po navadi čist bela, ko ni več vlage. Vendar ga vseeno priporočam.

Prvo kot prvo bi rada povedala, da je tema te diskusije bila Lidera krema/prašek, ne pa fetiši glede kosmačja. Če vam depilirano ne paše, ne kupujte depilacijske kreme.

Drugo pa: kremo sem stestirala. Ni ravno neka magija. Na intimnem predelu ni odstranlo pretirano, saj so bile dlake kar konkretno kratke, zdi se pa mi, da mi je rahlo razbarvalo posončeno kožo, ali pa še prašek ni šel najbolj dol. Nekoliko daljše dlake (0,5-1 cm ) je pa odstranilo, ali pa vsaj tak zgleda.

Na intimnem predelu ne, sem pa preizkusla na nogah in podpazduhami. Na nogah nimam nekih mocnih dlak, zato mi je kr pomagalo ampak podpazduhami pa ne. Kjerkoli je koza tanjsa in obcutljivejsa pazite punce. Js sm mela res grozno reakcijo, vse pordelo, peklo me je dva dni skupaj, sla sem k zdravniku po neko kremico. In sem upostevala vsa navodila, pustila nisem gor dlje kot 5 minut ampak vseeno. Js si v zivljenju ne predstavljam dat kej taksnega na intimni predel.

Odgovor na objavo uporabnika
milomater, 16.02.2017 ob 09:44

bravooo! to jim jaz plozam tu gor vsake tolk časa … pa nič ne pomaga … samo da ne bi bile same samske, se bodo cele vrgle v depilacijske kreme, obrile še možgane, samo da jih kdo pogleda

sicer zelo lepo napisano se strinjam z večino, vendar sorry ne govorim v celotnem britju vsega, vendar bikini predel je za moje pojme kar potreben. res ne zgleda ko ti čez kopalke gledajo dlake daljše od las… plus nevem zakaj imate vsi probleme le z intimnim predelom.. kaj pa če bi bil nov trend da se sploh ne brijemo? vse dlake so po naravni poti z razlogom- zaščito in toplino

moram pa omenii da so brez osebne higiene pa še večji kurac kot britje vsega, saj so leglo bakterij.rajši vidim da je obrit, vsaj veš da človek skrbi zase.. v ekstreme kot je družba to peljala se pa raje nebom spuščala, saj so trendi nedosegljivi po naravni poti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close