Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POŠTA – PRIPOROČENA, KAKO JE S TEM

POŠTA – PRIPOROČENA, KAKO JE S TEM

Glede na to, da poštarji ne nosijo pošte vsak dan, me zanima sledeče: Kako je zdaj s priporočenimi pošiljkami. Čakam namreč priporočeno pošto (zdravniška komisija – sklep) in me zanima, ali se mi lahko zgodi, da bo pošta prišla prepozno.
Pri nas poštarja ni bilo že 3 dni.
Ali lahko naredijo,da tudi priporočene pošte ne bomo dobili pravočasno. Zaradi tega sem lahko tudi ob službo, saj komisija včasih ne podaljša bolniške in že itak pride zadnji trenutek. Zdaj pa če se zgodi še to, da pride pošta prepozno, kako je potem s tem.
Mogoče kdo ki dela na pošti, to bolj točno ve povedati ?

Ja tes je tudi priporocene posiljke se ne nosijo vsak dan. Zakonski rok je tri dni. Ce komisija poslje odločbo zadnji dan BO je torej to kvecjemu napaka zdravnika ali komisije ne pa poste…

3 dni ???? A so normali… za priporočeno pošto si oni vzamejo 3 dni ???
Skregano z vsako logiko.
Zaradi treh dni lahko nekdo izgubi službo, če ga vabijo na kak razgovor recimo.

Malo preveč si privoščijo. Že itak v soboto več ne nosijo pošte, potem še priporočene pošte vlačijo okoli 3 dni. Pa kaj se grejo tile.??

A to ti je zdaj kapnilo? Pošta ima od nekdaj 3 dni časa za vročanje pošiljk v notranjem prometu.

Ma ti 3 dneviso po zakonu ne k si je posta tako izmislilla…

potem pa še prejemnik nekaj dni, da prevzame pošto … kar pošiljatelj (vsaj, če je “uradna” inštitucija) vzame v obzir.

Nihče ni o zakonih pisal, dejstvo pa je tako:
https://www.posta.si/zasebno/postne-storitve/posiljanje/pismo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close