Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Martina Kajfeź izgleda kit da ima 30 let!

Martina Kajfeź izgleda kit da ima 30 let!

Ta, je pa velio lepša od Melanije, ta njen ljubek obraz…

Martina ima zelo nežne poteze obraza, Meli pa grobe.

rili?
http://images.24ur.com/media/images/360×240/Sep2006/16131966.jpg?d41d

Martina ima mladostne gene, je pa daleč od neke “wau” lepote, od lepote, za katero bi se moški in ženske obračali. Je zmagovala v časih izborov za miss, ko so iskali neke posebne obraze, z nepopolnostmi. Torej ne slovanske, ruske obraze, ali pa popravljene kolumbijske in venezuelske, ki veljajo za popolne obraze v svetu mode in lepotnih tekmovanj. Tam jih dobesedno trenirajo, preoblikujejo kozmetično in pri lepotnih kirurgih že od pričetka pubertete, nekaj let, da so zrele za lepotno tekmovanje – praktično “ustvarjajo” popolne, simetrične obraze z malimi ušeski, noski, zavihnimi ustnicami, …..
Martina je bila pa v mladosti daleč od tega.

so ko tranvestiti.

Res imajo nekatere oči zelo čudnega malarja, meni tudi izgleda kot transvestit. Pa saj ni panike, spoznala se ne bova in ni strahu, da bi se zaganjala za mano, da bi se je moral otepat. 🙂

Kaj je pa ta Martina videla na Janu Plestenjaku, ki je daleč od lepote ( tista gromozanska lica ), pa še posluha za petje nima. V času, ko je bila z njim je bila izjemno luštkana.

Kajfež —- judovsko; svečnik

A kdo ve, ima judovski rodovnik, široko zadnjico, kar je značilnost judinj?

Kaj je pa ta Martina videla na Janu Plestenjaku, ki je daleč od lepote ( tista gromozanska lica ), pa še posluha za petje nima. V času, ko je bila z njim je bila izjemno luštkana.

Kajfež —- judovsko; svečnik

A kdo ve, ima judovski rodovnik, široko zadnjico, kar je značilnost judinj?[/quote

ne ti si lepši od Plestenjaka, pa ziher bolje poješ, pa večji si, pa boljšega poršeja voziš.

Dve vaši trditvi držita, pri dveh ste pa v zmoti. Sedaj pa ugotovite, kateri dve. Poslužite se mojega nasveta, kako opraviti izpit (točka: Ugani, kaj mislim).

Me prav zanimajo vaši izsledki, sad vaših miselnih naporov …

Vesel oče

Ta slika gorje zelo neposrečena.

Na videz sem jo poznala v otroštvu/mladosti.Bila je zelo lepa punca. Leta naredijo svoje.Ko sta obe z Melanijo tekmovali za Obraz leta, mi je bila skoraj lepša Melanija. Sedaj mi je kot plastična spaka.

Ženska čisto ok izgleda kot Melanija tudi. So različni tipi žensk in vsi lepi, ene pa pač niso lepe, tko je. Tranvestiti so pa včasih lepši kot večina žensk, dokler ne veš, da so tranvestiti, ne vsi, ampak tisti na lepotnih izborih pa zagotovo. Ok, mogoče v višini malce večji, pa ne spet vsi. Blablabla, lepota je relativna stvar, lahko je oseba za nekatere grda pa je zame lepa ali obratno. Pa ne nabijat z nekimi stereotipi, ki so dolgočasni ali pa neko “lepoto”,ki je trenutno in ala kardašijanke, fuj, uni ogromni žnabli, pa narisane obrvi, pa obrazi kot neke ribe z velikimi očmi, ali pa neke blondinke brezizrazne, ki kao večini potegnejo ali pa kake južnakinje s temno poltjo, pač to mi ni, pa je večini všeč. Tko je okusi so različni.

mrni je bolj všeč trditev, da Slovenci kot narod niso lepi.
Melanija in Martina ne izžarevata lepote, sta pa obe postavni. Tukaj nakladat,
da je Martina lepša kot Melanija, če pogledaš slike na spletu , sta si zelo podobni.
Pa da je Martina lepše? aj, ja, aj lažete sami sebi, Martina ni v glavo nobena
lepotica..

Tudi meni je delovala zelo mladostno in ja, lepa je. Deluje kot fajn, sproscena in zabavna zenska. Simpaticna sta bila oba vceraj v prispevku.

Zadnjič sem gledal, kako v Venezueli potekajo priprave na miss, saj jmajo top postavo, ampak v faco pa izgledajo kot tranvestiti..tudi Melanija in Martina imata grobe poteze obraza, in zato sta top. Meni najlepša od vsem pa je Bernarda Marolt, pa to še zdaj ko je stara 50.

To so lepa slovenska dekleta. Saj jih je še veliko, vendar te so bolj izpostavljene javnosti.
V njih je nekaj genov slovanskih prednikov, pomešanih z romanskimi predniki. Logistično je bilo področje Slovenije vedno povezano z vzhodom in zahodom.
In rezultat te povezave so tudi zelo lepe Slovenke.

Slovenke in Bavarke so večinsko najlepša dekleta, še posebno, ko obleko narodno nošo. Pa saj smo isti narod. Kaj bi slovensko gospodarstvo brez bavarskega?

K sreči je tudi novi am. predsednik bavarskega rodu, naša Melanija pa gotovo tudi (saj veste, kaj je knaus iz nemščine?)

Zgodovinsko so naše prvotno ozemlje, ki se razteza od Skandinavije (vključno) do Sardinije kar naprej zavzemali tujci in trosili gene slovenskim kurbam. Malo pa so tudi posiljevali.

Posledice:

– naši geni so tako raznoliki, da smo vsi skregani med sabo, ne da bi vedeli zakaj

– brez težav imata lahko otroke tudi bratranec in sestrična

(Tak je bil še do II. sv. vojne normalen zakon, da se je razširil grunt), da o judovskih in vladarskih porokah sploh ne pišem…poglejte si samo Franca Jožefa in njegovo Sissi …

Simpatizer SDS

https://www.youtube.com/watch?v=93V0OnRmyf0

Meni je že od kar sem jo videla na naslovnici Jane, še pod Jugoslavijo zelo zelo lepa ženska.

Toda, kakršne že nas je ustvarilo medsebojno razmnoževanje, tudi moški niso slabi. Eden najlepših moških v Sloveniji je nedvomno Jan Plestenjak.
Visok, vitek, lepe oči, lep obraz, šarmanten.

A ste jo vidli v resnici. Vam garantiram, ni lepa.

Sem jo gledala včeraj, Martina je prelepa, vitka, stara pa izgleda do 30 in nič več, prijazna, nasmejana…medtem, ko pa za Plestenjaka težko razumem kaj kdo vidi na njemu, peti ne zna, pojma nima o glasbi, ko odpre usta moram takoj ugasniti radio, siv, kadilec, vedno, ko ga vidim si predstavljam kako mu smrdi iz ust po cigarah (vsaj tako so ga opisale vse njegove bivše)…..

poleg tega, je bila ona prijazna, odprta in zgovorna, saj sta vendarle na televiziji, on pa se je nekulturno ves čas obračal stran od nje, gledal je nekam v steno, govorica telesa je izražala nezanimanje, vsaj malo bi se lahko potrudil….

skratka proti njemu je lepotica, on je pa že itak adijo….ostarel, siv in nezanimiv….Martina je pa super!

Jan Plestenjak je eden in edini. Lepo poje, lepo izgleda. Vedno, ko sem na njegovem koncertu, mi še dolgo pozvanja njegovo petje v ušesih in lepo, zelo lepo mi je pri srcu.
Rada ga poslušam in rada ga gledam.
Karakter…kaj pa vem. Šarmer je in zna se kulturno in lepo obnašati. Če bi se pred leti zaplankal s kakšno od njegovih bivših, ne bi bil to, kar je. Super je. Eden najlepših moških v Sloveniji. Mačo….

Noro lep tip je Jan, hodim v njegov lokal, in ga vsak dan vidim. Zadnjič sem vidla tam tudi njegovo ljubezen Tino Gaber, katera je v źivo lepotica, in sedaj je blond.

Le kdaj se je znal kakšen Dalmatinec lepo obnašati?

Tista, ki se lima nanj je res “blond”.

P.S. Pa tip je impotenten, ima meglo v jajčkih

pa kaj ste vse slepe in gluhe…Jan je en smotan tip, ne bi ga pogledala, še manj se ga dotaknila, ne vem kakšen je po karakterju ampak videz je pa adijo….le katera bi ga hotela prosim vas no…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close