Mislite, da so nam Hrvati kaj fovš, da je prva dama ZDA Slovenka?
Srbi so ljubosumni in fouš, ker si Srbi lastijo Slovenijo, že od leta 1945! Ti so nam pa tolk fouš, da bi se živi požrli.[/quote]
Hrvatek prosetaj.. Srbe vidite povsod tudi tam kjer jih ni. Boleznsko stanje.[/quote]
Kdo pa vlada Ljubljani, če ne Srbi. In kje ni Srbov? S slovenskim nakradenim denarjem (krast so začeli že leta 1918) se se razširili po celem Svetu. Slovenci, nekoč pošteni in pridni kot Švicarji pa živijo kot Bosanci in imajo enak standard?
Ampak Slovence so pač balkanci uničili. Ni več poštenih, pridnih in delavnih Slovencev (kakšen se še najde sem pa tja)… pokvarili so jih.
Hrvatek prosetaj.. Srbe vidite povsod tudi tam kjer jih ni. Boleznsko stanje.[/quote]
Kdo pa vlada Ljubljani, če ne Srbi. In kje ni Srbov? S slovenskim nakradenim denarjem (krast so začeli že leta 1918) se se razširili po celem Svetu. Slovenci, nekoč pošteni in pridni kot Švicarji (del zahodnega imperija) pa živijo kot Bosanci (del islamskega imperija) in imajo enak standard?
Slovenija je bila vedno razviti zahod, Bosna pa nerazvit turški vzhod. In sedaj smo enaki kot bosanci, ker smo bosancem pustili, da zavladajo. V bistvu jim sploh niso pustili, kdor ni bil za njih, so ga za ubili.
Ampak Slovence so pač balkanci uničili. Ni več poštenih, pridnih in delavnih Slovencev (kakšen se še najde sem pa tja)… pokvarili so jih.
Lej, soseda od moje stare mame (drugače huda slovenska nacionalistka) je bila zaradi tega med izbrisanimi. Ona je bila tako orto Slovenka, da južno od Kolpe ni šla iz principa nikamor, tudi na morje ne. Ma, je po osamosvojitvi ostala brez dokumentov, vsega. Iz Brežic jo je šla mama rodit v Zagreb. Jo je skoraj kap, ko so ji na občini rekli, da je Hrvatica. Njej, ki nikomur ni pozabila povedati za zeta, da on ni naš, je južen.
Forum je zaprt za komentiranje.