Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek 5. Stopnja izobrazbe

5. Stopnja izobrazbe

Pozdravljeni! Zanima me, ce je tu kdo iz izobrazevalnega sistema ali pa kak kadrovik, ki tocno ve, ali se opravljena poklicna.sola.z maturitetnim tecajem steje za 5. Stopnjo, ali za 4. Stopnjo z opravljeno maturo? Prosim, da odgovarjate tisti, ki natancno veste. Najlepsa hvala.

Mislim da kokr js vem bi morala biti to 5 stopnja

– v programih poklicno tehniškega izobraževanja (3+2) – dijaki lahko nadaljujejo šolanje v PTI programih in si s tem pridobijo V. stopnjo izobrazbe. Šolanje traja 2 leti, zaključi se s poklicno maturo. Ko dijaki opravijo poklicno maturo, se njihova stopnja izobrazbe izenači s stopnjo izobrazbe srednjega tehniškega in strokovnega izobraževanja. Več o nadaljevanju šolanja po končani V. stopnji izobrazbe, si lahko preberete pod točko 2. Dijaki lahko PTI programe obiskujejo redno ali pa izredno – ob delu.

Uncle google, to ni odgovor na moje vprasanje!

Šteje se kot V. stopnja. Tisti, ki bodo to opravili, bodo “stopnja” pisali z malo začetnico. 🙂

Sorry, pisem s telefona in za piko se mi avtomatsko beseda zacne z veliko zacetnico ;)). Popravljat za nazaj, pa se mi ne da, ker se kuham zraven.

Velja kot 5. stopnja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close