Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako si zlomiti roko

kako si zlomiti roko

POZDRAVLJENI!

MOJO PRIJATELJICO ZANIMA KOKO SI ZLOMITI ROKO?. VEM DA TO KO BO BRALA DA BO UPOŠTEVLA VSE VAŠE ODGOVORE KAJTI STARŠI JO SILIJO NA NEK KEMP NA KATEREM SO JO ZADNJIČ VSI ZMERJALI ZATO VAS LEPO PROSIM ODGOVORITE NA MOJE VPRAŠANJE ČEPRAV VEM DA SE BOSTE MED BRANJEM SPRAŠEVALI KAJ JE Z NAMI NAROBE A JE RES POMEMBNO. KO SEM REKLO ZLOMITI ROKO SEM MISLILA LE NA MANJŠO POŠKODBO A POSLEDICA NAJ BO GIPS.

LEPO VAS PROSIM ZA ODGOVORE TER SE VAM VNAPREJ ZAHVALJUJEM ZA VAŠE ODGOVORE

LEP POZDRAV

Ines

Vpiješ?

Je imeti taksne nesocutne starse 🙁

ne gre se zato, kakšne neumnosti sprašuješ, morda in tudi mislim, da je provokacija.
gre se zato, da te odgovore lahko prebere kak najstnik in mu kaj takega res pade na pamet.
Torej, če greš na silo nekaj lomit je nepopravljiva škoda, invalidna roka za vedno.
Hočes, da te vest zasleduje celo življenje? Hoćeš ti biti kriva…ne sedaj, ampak ko boš starejša…ko boš obtožena sokrivde. Pojdita raje v kino.

Zakaj bi si lomila kremplje.
Na CSD naj pokliče, pa ji bodo dodelili nove starše. Če pa to ne bo zaleglo, pa kakšna civilna iniciativa.
Hja, treba se je znajt, ne?

VESTE KAJ, HVALA VAM VSI TI ODGOGORI SO MENI TER NJEJ DALI VEDET DA TO KAR SEM NAPISALA NI PROV ZATO SE VAN GLOBOKO OPRAVIČUJEM TER VSEENO ZAHVALJUJEM ZA ODGOVORE.☺☺☺☺☺

Jaz poznam dohtarja, ki da na roko gips brez da si poškodovan. Sam mal stane;)

Moja provizija je 75 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} – za slovenske razmere kar ugodno;))

Odgovor na objavo uporabnika
it’sme, 06.01.2017 ob 17:44

Jaz poznam dohtarja, ki da na roko gips brez da si poškodovan. Sam mal stane;)

Moja provizija je 75 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} – za slovenske razmere kar ugodno;))

???

Katero, levo ali desno? ?

Vpraši Julijo Adlešič, ki si jo je celo odžagala 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
iz prve roke, 17.10.2021 ob 21:24

Vpraši Julijo Adlešič, ki si jo je celo odžagala 🙂

“Iz prve roke”

hahaha

No zdaj tudi edine roke

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close