Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu placanje prostitutk

placanje prostitutk

koliko placate prostitutko in kje jih najdete . bi dali za mlajso 150€ za 2 uri ? danes sem dal toliko in ni mi zal , punca pa ima sele 19 let se vam zdi to normalno?

Jaz bi ji dal 100 za cel večer…pač u easy začetek, brez hitenja, pravi GFE. Domov greš ko imaš dovolj.

Pa seveda mora bit študentka ali 18+. Tiste starejše od 26 let me ne zanimajo.

mene zanimajo 40+ in za dober sex z oralo globoko grlo in izliv v usta dam 100

Jaz osebno imam takole…
Stara sem 19, izkusena :p imam kosarico D
Racunam 200 evrov na noc ali 300 za vikend(petek,sobota,nedelja)
Kdaj je treba placat tudi hotel kdaj pa ne, odvisno
Nisem ravno poceni ampak je pa res da vkljucijem vse kar si moski zazeli, tudi bdsm
Ustrezem vsemu, vedno se pred sexom dogovoriva za okvirni nacrt da vem kaj poceti
Tudi glede oblacil se zmeniva da odgovarjam njegovim fetisom
Po uri pa racunam 60e/ura

Tako konkretnih podatkov iz prve roke pa tukaj še ni bilo, če ni nakladanje. Zanimivo, v eni temi na sč, eno dekle z 19 leti, prikrajšana za najstniška leta zaradi matere, ki ji je morala pomagati zaradi bolezni in zgleda še nedolžna. tukaj pa punca istih let z kilomerino, ki se zna tržit.

Tako konkretnih podatkov iz prve roke pa tukaj še ni bilo, če ni nakladanje. Zanimivo, v eni temi na sč, eno dekle z 19 leti, prikrajšana za najstniška leta zaradi matere, ki ji je morala pomagati zaradi bolezni in zgleda še nedolžna. tukaj pa punca istih let z kilomerino, ki se zna tržit.[/quote]
Lepo, da je to še nekdo opazil, kako nekateri sam teme odpirajo, pa bog si ti ga vedi iz kakih razlogov to počne.
Itak, da je nakladanje na polno, sploh, ker v SČ je bila podobna tema.

Po stilu in načinu pisanja hitro vidiš kaj je na stvari. Sploh v SČ ta oseba ima enkrat težave z možem, drugič je nora zmešana žena, tretjič je otrok k mlati ;-),…. le kaj se takemu osebku dogaja v betici ali pa MON išče klike in dopustijo to.

Naj te malo popravim, ne da nisi poceni, ampak si cenena roba, kot tista na razprodaji. TO je tvoja realna vrednost!

Poceni kot kitajska roba.:) In tudi dovolj novih izdelkov zadaj čaka na zamenjavo. Ko bo njen cvet mladosti minil in ne bo več povpraševanja, kaj pa potem?

Tisti ki ste obiskali prostitutke oz. imate s tem izkušnje:

Kakšno zaščito uporabljajo? brez / kondom / tabletke / diafragma?

Glede na prejšnjo temo, ki si jo odprl, mislim da te sedaj živci dajejo.
Da boš vedel pri čem si in boš ti v miru, da slučajno nisi kaj staknil, pojdi k zdravniku in povej mu za kaj se gre, ter, da bi rad opravil test na SPB (spolno prenosljive bolezni).

Poceni kot kitajska roba.:) In tudi dovolj novih izdelkov zadaj čaka na zamenjavo. Ko bo njen cvet mladosti minil in ne bo več povpraševanja, kaj pa potem?[/quote]

Jaz ti žal odgovora na tvoje zastavljeno vprašanje ne morem dat, ker nimam pojma, niti ne poznam nobene take, ki bi se s tem ukvarjala. Podobno vprašanje sem pred časom postavila, pa vse sort natolcovanj je bilo zraven.
Mene je takrat zanimalo ali je ena ženska, ki da tolk moških skozi pol sposobna zdržat ob svojem partnerju, ali bi jo zamikalo, da bi sem pa tja še koga obdelala (varala)?

Glede na prejšnjo temo, ki si jo odprl, mislim da te sedaj živci dajejo.
Da boš vedel pri čem si in boš ti v miru, da slučajno nisi kaj staknil, pojdi k zdravniku in povej mu za kaj se gre, ter, da bi rad opravil test na SPB (spolno prenosljive bolezni).[/quote]

Imaš prav, ampak jz uporabljam kondome, tako da ….

Sem pa res hotel slišat mnenje koga, ki je obiskal/obiskuje prostitutke kako je s to zaščito?

Če bi sam želel obiskati prostitutko, pa nimam nobene take želje, ampak če, potem bi šel v Avstrijo. Tam dekleta delajo legalno, so pod zdravniškim nadzorom in vedno seksajo s kondomom in takim debelejšim, ki je namenjen za seks z osebami s hujšimi spolnimi boleznimi. Tam res ne moreš česa dobit. Tole, kar pa je v Sloveniji na voljo pa je HIV na dveh nogah. Veliko moških želi seksati brez kondoma in nekatere prostitutke temu ugodijo. Pregledov ni nobenih, potem pa lahko le ugibaš kje si.

Vsaka si ceno določi sama in to ni nič narobe. Če ima stranke , je samo dokaz , da je vredna tega denarja. Enako je z avtomobili. Ne vem zakaj eni skačejo v luft. Popolnoma razumem , če je punca super model , izobražena , vsestranskav postelji , skratka prva liga , ima pač to ceno. Zakon trga in tisti , ki imajo pod palcem si jo pač privoščijo. Zato pa tiste ta cenejše , včasih ne dobiš na telefon , ker jih dajo dnevno tudi 10 dol.

kko da te kontaktiram da se zmenva za eno uro

Pozdravljena ali se izvajas usluge

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close