Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ljubljana kje parkirati

Ljubljana kje parkirati

Kje v lj je dobro parkirati,da je blizu zmajev most, muzej iluzij? Hvala

http://www.parkiraj.si/parkirne-hise/parkirna-hise-kapitelj/

Pa Zmajski most je, ne zmajev.

Eno najdražjih ljubljanskih parkiranj. Jaz ponavadi parkriram za kratek čas ali v Beethovnovi, Župančičevi ali Cankarjevi.
Sicer pa Ljubljana postaja izredno neprijetno mesto.

Ni vprašala za najcenejše, ampak za parkirno mesto v bližini.
Povrh vsega se najbrž ne misli vozit po ulicah, ki jih ne pozna in 100 let iskat prosto parkirno mesto.

Eno najdražjih ljubljanskih parkiranj. Jaz ponavadi parkriram za kratek čas ali v Beethovnovi, Župančičevi ali Cankarjevi.
Sicer pa Ljubljana postaja izredno neprijetno mesto.[/quote]

Avtor pač sprašuje po najbližjem parkirišču, ulice okoli galerije in opere pač niso blizu!

Za tiste ki bi radi zastonj parkirali pred presercem je res rahlo neprijetno. Meni je zdaj precej bolje, veliko hitreje najdem kaksno mesto fraj ko pridem po opravkih v center. Prej je bilo vse zabasano z dnevnimi migranti in stanovalci, ki so vse zasedli za cel dan.

Ko parkirna mesta, ki jih plačujemo, zasedemo stanovalci, je to res nekaj nezaslišanega, ja.

Zastonj se trudiš, dnevni migranti bi vsi parkirali zastonj in to pred službo, skrajnim čas da se sprejme odlok o vinjetah za vožnjo po ožjem delu mesta tako kot imajo to drugje urejeno.

Zraven glavne železniške postaje imaš precej velik parking.Koliko pa stane ura, ne vem.

Muzej iluzij je na kongresni trg in tam spodaj je parkirna hisa, nasproti drame pa zunanji parking.

Od tam do zmajskega mosta je par minut pes dol po wolfovi in cez trznico ali po petkovskovem nabrezju.

Za tiste ki bi radi zastonj parkirali pred presercem je res rahlo neprijetno. Meni je zdaj precej bolje, veliko hitreje najdem kaksno mesto fraj ko pridem po opravkih v center. Prej je bilo vse zabasano z dnevnimi migranti in stanovalci, ki so vse zasedli za cel dan.[/quote]

Mislim, da imajo stanovalci vso pravico parkirati v bližini svojih stanovanj. Kdor je do kraja neumen, za svojo komoditeto kolne stanovalce. Bedak!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close