Wellensteyn jakne – kako ste zadovoljni?
Lastniki zimskih jaken te znamke , zanima me, če so v mrazu pod -10 res tako tople?
http://www.wellensteyn.com/page/products/type/1/gender/1/season/2
fajn je, ker lahko doma sam v stroju opereš, ni treba v čistilnico nosit na kemično čiščenje, ker nimajo nobenega perja noter.
A je sploh v sloveniji še kaka trgovina,razen Peek in v kranjski gori,ki prodaja znamko Wellensteyn?[/quote]
Jaz je nisem kupila pri nas, prav tako kot ne kupujem ostalih oblačil.
Kupljena v Parndorfu na Dunaju, v outletu, v njihovi outlet trgovini. Iz 799 eur mpc na 299 eur, model 2016. Dober ulov…. 🙂
preko spleta nisem šla reskirat za podobno ceno, ker so lahko tudi ponaredki.
A je sploh v sloveniji še kaka trgovina,razen Peek in v kranjski gori,ki prodaja znamko Wellensteyn?[/quote]
Jaz je nisem kupila pri nas, prav tako kot ne kupujem ostalih oblačil.
Kupljena v Parndorfu na Dunaju, v outletu, v njihovi outlet trgovini. Iz 799 eur mpc na 299 eur, model 2016. Dober ulov…. 🙂
preko spleta nisem šla reskirat za podobno ceno, ker so lahko tudi ponaredki.[/quote]
Se strinjam,tudi sam en kupujem v sloveniji nič,za avstrijo vem za nekaj trgovin,vendar je vse pošlo.Tudi v Pandorfu sem bil,pa nimajo več cifer.
Zato sem vprašal,če v sloveniji kje obstaja,ker sem bolj terenski in bi se kje ustavil.Bom pa pobrskal nečijo ali nemške forume,da vidim,če je kaka trgovina na jugu Nemčije.
Je pa res razlika,ker peek ima 300 e večje cene ,kot pa v avstriji.
Jaz sem pred 5 leti v Nemčiji kupila tole http://www.wellensteyn.com/page/products/mod/ZERP/mat/66/col/SW za 250€ ( na razprodaji). Jakna je total topla. Lahko jo nosiš samo ko je temperatura zraka pod minus 5, ker drugače ni za nosit. Greje kot pri norcih.
Plus tega ni primerna za šport, ker je takoj prevroče.
Jaz zivim na severu in mi pride prav, ampak za Slovenijo je ne bi priporočala, razen, če imaš dovolj denarja, da si kupiš jakno, ki jo boš nosila 5-10krat na leto.
Drugače je jakna super in po 5ih letih zgleda zelo ohranjeno, ne kot nova, ker tudi pranje pušča posledice.
te jakne so vredne 300 eur na znižanjih in v outletih, pa četudi jo nosim samo 3x letno -jaz imam tak plašč model, ker imam rada, da me greje preko križa dol tudi do sredine nog. Meni ni žal niti centa za nakup. Pa kapuco čez glavo. Imamo psa in hodim z njim zjutraj na sprehod, po eno uro, tudi ko je samo par stopinj pod ničlo in ko piha veter je tako, kot bi bilo -15, -20 pod ničlo………. In meni nobena druga jakna ne zagotovi take toplote za eno uro, kot ta.
Jaz sem svojo kupil na Maveron Online Store Vaš link Model Starstream, najtoplejša jakna k sm jo kupu 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.