Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dr.Likar-PO

Dr.Likar-PO

Zaradi selitve in nove nosečnosti sem se morala prepisati k novemu ginekologu. Prej sem hodila k privatni s koncesijo, ki je imela v ordinaciji vse od UZ, CTGja in preverjanja vode in krvi, sedaj pa bo to v Postojni pri dr. Likarju, kjer se praktično še točno na uro ne naročiš. So mi rekli, da pridem med 8. in 10. uro.
Pa me zanima, če ima katera izkušnje, koliko je dodatnih poti, pa časovno, kako hitro gre, če je treba kupiti materinsko… Časovno me predvsem zanima, ker moram prej poskrbeti za varstvo, malo pa tudi, kako izgleda pregled pri njem, saj je bila prejšnja ginekologinja precej redkobesedna in ekspresna).

panda

O dr. Likarju le najboljše – prijazen, topel, vzame si čas, vse razloži, še nariše… Materinsko dobiš pri njemu… Ga ne zamenjam!!!

Laboratorij je v istem nadstropju, UZ v ordinaciji, vse ostalo v sosednji stavbi (bolnišnica in porodnišnica). Edina pripomba je čakanje na vrsto (ampak to je očitno sistem te ambulante), se pa vsekakor splača počakati!

LP

Joj hvala za spodbudo. Saj nasmeha in prijaznosti se spomnim še iz porodnišnice. Od ginekologov je na pregled po porodu prihajal vsak dan drug, zapomnila sem si pa le njegov priimek, zato sem se sedaj tudi pri njem naročila.
Hvala za hiter odgovor.

panda

Kot ti je že predhodnica povedala: Likar Je ZAKON. Ni sicer moj ginekolog, sem bila pa pri njem na oddelku pred 3 leti, ko sem spontano splavila in je bil cel vikend dežuren in skrbel zame 8mmi je tudi abrazijo naredil) in je tak srček. me je tako milo gledal, da sem še bolj jokala… mu lahko 300{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaupaš…

Ja, Likar je zakon. Vsekakor si naletela na dobrega (in prijaznega) ginekologa.

Ni sicer moj ginekolog, je pa vodil moj porod, ker sem rodila v PO – o njem ti lahko povem samo najboljše, super je bil!

dr. Likar… Sploh ne vem kako naj ga zadosti prehvalim. Je moj osebni ginekolog, bil je pri mojih obeh porodih, o njemu lahko povem samo vse naj, naj. Poleg prijaznosti, potrpežljivosti, in vseh ostalih človeških vrednot, lahko dodam še to, da dokler nisem prišla k njemu na pregled, sploh nisem vedela, da je lahko ginekološki pregled tudi neboleč. Nanj se lahko obrneš vedno in vedno imaš občutek, da ti resnično želi pomagati. Skratka – odlična odločitev, da si izbrala njega. Po obeh porodih pri njemu, se mi je tako prirasel k srcu, da se vsakič ko ga srečam, počutim kot da sem srečala družinskega člana. Mogoče se vse to sliši malce pocukrano, ampak resnično je zaslužen vsake besede, ki so jo napisale že moje predhodnice in jaz.

Bil je moj ginekolog, ko je delal še v Ribnici, pri zadnjih dveh nosečnostih – samo pohvale!!

Očitno sem edina s slabo izkušnjo. Po porodu me je na živo šival. Še dobro, da sem šla samo rodit v Postojno.

Spoštovani,

dr.Likar je zdravnik, ki ga ni človek na tem svetu sposoben opisati v najboljši luči, a vseeno dajmo poskušati;)

Strokovno znanje je, pri njemu, brez dvoma na visoki ravni. Klinično oblavada v nulo. Torej teorija in praksa se sprehajata s podano roko in g. dr. Likar je že nabral dovolj kilometrine, da bi se lahko s tem hvalil. Pa se ne bo. Ker preprosto on tega ne potrebuje in tudi to ne bi znal : se hvaliti . Zanimiv človek, ki izraže suverenosti , empatijo, govori tako nežno, da med tem ko govori sogovorniku daje Prijeten občutek, občutek spoštovanja, razumevanja. Zanimiv, da nam pomaga rojevati a v sebi nosi očetovski nasmeh. Res, redko kdaj srečaš tako eminenco na strokovnem področju s takimi nesebičnimi in preprostimi pristopi.

Lepe besede lepo mesto najdejo. Naj živi dr. Likar še naprej ob ojemu angelov ! Enako želim tudi vsaki ženski, vsaki mami, vsakemu otroku in vsaki družini od tradicionalne do najbolj “odštekane” moderne oblike.

? Vse dobro ,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close