Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otroška puhovka

Otroška puhovka

Pozdravljen,
Je katera od vas zasledila puhovko za otroka, da bi bila iz pravega perja in puha. Velikost za 3 ali 4 leta. V vsaki bundici, ko pogledam sestavo je 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poliester ali kaj takega.
Za odrasle se da najti, za otroke pa prav nikjer.

Poglej v name it.

Jaz sem jo kupila lani v Emporiu od Pampoline.

V Intersportu sem dobila.

Pa prej si malo na netu poglej kako se pridobiva puh. Ce slucajno mislis, da ga svobodne racke prostovoljno odvrzejo za vase soncke. Ali pa si populi eno pest tasladkih s tilnika…..da si vsaj priblizno predstavljas.

Hvala vam za odgovore. V emporiumu se res nisem bila. V intersporu sem gledala, pa nimajo. Name it še preverim 🙂
Hvala

To ni nič takega, puh poberejo iz tistih, ki so bile za martinovo.

Js samo kupim bundico, ki je že izdelana, in je že v prodajalni. Tako da če je nebi js kupila, bi jo kdo drug.
Ne kupujem nobenih bund po naročilu, da bi izrecno zaradi mene mogli goske ubijati.
Drugače pa s tem nimam težav. Jem tudi meso, in nosim pravo krzno.
Lp

To ni nič takega, puh poberejo iz tistih, ki so bile za martinovo.[/quote]
Sam res, kaj pa za martinovo. Saj vsak drugi kupi raco za pojedino. Pa ni konec sveta.

Benetton jih ima, ene modele vatirane in druge s puhom. Nas najmlajsi ima dve, Marc o Polo in Gap. Sem mu rabljene kupila, fajn tople za malo denarja.

Hvala, bom še pri teh znamkah preverila kaj imajo.

Js samo kupim bundico, ki je že izdelana, in je že v prodajalni. Tako da če je nebi js kupila, bi jo kdo drug.
Ne kupujem nobenih bund po naročilu, da bi izrecno zaradi mene mogli goske ubijati.
Lp[/quote]

S tem, ko kupiš tako bundo, podpiraš to. Ponudba se prilagaja povpraševanju. Če bi bilo malo povpraševanja po takih bundah, bi se posledično tudi proizvodnja le-teh zmanjšala. S tem, ko si napisala, da ješ meso in nosiš pravo krzno, se pa ravno ne pohvališ.

Lp[/quote]

S tem, ko kupiš tako bundo, podpiraš to. Ponudba se prilagaja povpraševanju. Če bi bilo malo povpraševanja po takih bundah, bi se posledično tudi proizvodnja le-teh zmanjšala. S tem, ko si napisala, da ješ meso in nosiš pravo krzno, se pa ravno ne pohvališ.[/quote]

EQ = 0..pa sej niti ne ve kaj je EQ

S tem, ko kupiš tako bundo, podpiraš to. Ponudba se prilagaja povpraševanju. Če bi bilo malo povpraševanja po takih bundah, bi se posledično tudi proizvodnja le-teh zmanjšala. S tem, ko si napisala, da ješ meso in nosiš pravo krzno, se pa ravno ne pohvališ.[/quote]

EQ = 0..pa sej niti ne ve kaj je EQ[/quote]
Si malo zgrešil temo. Tu je govora o otroških puhovkah, ne o EQ 😉
Potem pa naj zakonsko prepovejo prodajo puhovk, če je to tak zločin. Pa jih nebomo kupovali. Pa bo kakšna gos pa račka več ostala za martinovo pojedino.

V intersportu jih imajo. Jst sem si jo tam kupila, pa ni nič boljša ali toplejša od tiste poliestrske.

buy generic prednisone online prednisone brand name in india buy 40 mg prednisone
https://prednisonet.com prednisone over the counter uk
price of prednisone tablets how much is prednisone 5mg prednisone cost us

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close