Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako ste vedeli da je konec?

Kako ste vedeli da je konec?

Pozdravljeni.
Rada bi vprašala tisti, ki ste prekinili razmerja,v rezmerju kjer so se dogajale vse stvari od lepih do grdih,kako ste vedeli da je to,to,da je konec ali da je bolje narediti konec.Ne vem je možno da si kot bi bil čisto prazen,da še solz več nimaš,da bi se zjokal,ker si jih mogoče skozi zvezo že izjokal,da ti postane čisto vseeno,vseeno za vse,in se samo še delaš,da je vse vredu,ali pa si samo domišljam,pa bo itak na koncu vse vredu,kako ste vedeli,kako povedati partnerju,da je najbolje,da prekineva,še sama ne vem,zmedena sem?

Nikar se ne trudi, saj ti bo on povedal.

Tezko.. ce ves kaj si zelis v odnosu, kaj pricakujes od partnerja ter on od tebe.. skupen pogled na prihodnost je podlaga odnosa..
Moras pa prvo predelati sama s seboj, ker lahko ti vsi bliznji svetujejo pa dokler sama ne prides do spoznanstva ne bos dobila odgovora..
Pogovori se s partnerjem, povej kako cutis kako on cuti.. ce vama bo drug do drugega bosta nasla nacin ostati skupaj..
Za odnos se je treba vsak dan truditi.. do konca.. ni smisla vztrajati samo zaradi skupnih navad ipd..
Ce mislis, da bo bolje v vezi cez nekaj casa, te lahko ponovno doleti ta enak obcutek, dokler se ne soocis s tem.. razcisti prva sama s seboj, nato s partnerjem kaj bosta naredila OBA!..

Lp

Se mi zdi dober nasvet, kljuc je delo na odnodu, obojestransko in to da se lahko iskreno pogovorita, vedno sproti o vseh tezavah… tako da iskren vajin pogovor je kljuc do tega odgovora,ki ga isces…

prvi znak konca mi je bil, ko se nisem smela k njemu stisnit … daj mi mir, hočem spat

drugič je želel en teden svobode … haha, ja idi, pa da te nikoli več ne vidim, ni blema

ampak sploh ni hotel svobode, že naslednji dan je imel drugo 🙂

Neki vmes med 10 in 15 letom zveze, sva ostala vsak v svojem koncu, drugo mesto. Itak, zadnje leto ni bilo tisto kar je bilo do takrat, filing. Pa ne pokliče ona en dan, pa drug, dan…. ša tretji dan ne,…. opa,,,. do takrat je bila vedno pozorna, ko sem pomislil na njo je poklicala, telepatija, hehe. Jebi ga stvar je bila jasna, črno na belem in, ko se spomnim tega, mi švigne komad od Hari mata hari skozi misli….. lejla, dal bi mogla ti,… nekok dugog voljeti, hehe.
Jeba je dražat vrhunski tempo vsa ta leta, kar se zaljubljenosti tiče.

ti si faca :)))
lahko zaupaš svoja leta?

@jaomajkaaa

Bogami, z mojimi leti je pa res že jao majka, hehe, pol stoletja, hehe. Opažam, da postajam neki počanejši na igrišču, kar me v bistvu najbolj skrbi zadnja leta, ker ne doživljam več tega adrenelina v doseženih točkah, ke jih je seveda čedalje manj, hehe. Ma je čudna ta narava, namest, da bi bil čedalje hitrejši.
No, dobra ritka mi pa še vedno da užitka, ženska mislim, da se ne bo kakšn peder javu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close