Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Založba UNSU umetnikov ki slikajo z usti

Založba UNSU umetnikov ki slikajo z usti

Založba UNSU umetnikov ki slikajo z usti in nogami – zanima me vaše mnenje –
založba UNSU vsako leto na vse možne naslove pošilja voščilnice, ki naj bi jih narisali umetniki z usti ali nogami in od tega naj bi ti umetniki dobili denar – sumljivo mi je, ker vsako leto pošiljajo čisto isto pa še d.o.o. so, ne kakšen zavod ali društvo, ki naj bi delovalo neprofitno???…ve kdo kaj več o tem, ali dejansko ti ljudje prejmejo kaj denarja od tega ali je to navaden nateg???

Tudi jaz vsako leto dobim njihovo pošto. Ne razumite me napak. Zelo rada pomagam pomoči potrebnim, ampak rada se odločim sama komu in kdaj. Tako posiljevanje me pa prav zjeza. Voščilnic ne pošiljam nazaj, porabim jih pa ponavadi tudi ne. Nekako sem se odločila, da vsako leto kupim Unicefove voščilnice.

Je pa res čudno, da so d.o.o., kot pravi Lizika, čeprav ni pa nemogoče.

triglavčica dva sončka pod Triglavom sta nam polepšala življenje 25.02.2006

mene pa tudi zanima kdo jim financira, da te voščilnice pošiljajo na dom in tisk in vse to kar paše zraven, gvišen ni pocen!

Meni ni všeč, da se mi nekdo kar vsiljuje, pa ne me narobe razumet, saj rada pomagam…
Za zadnji paket nisem poslala nobenega denarja, porabila jih tudi nisem (še zdaj ležijo v predalu), nazaj jih pa tudi ne bom pošiljala…

D. o. o. morajo najbrž biti ravno zaradi prodaje teh voščilnic, ne vem, ali bi jih kot zavod lahko prodajali oziroma potem ne bi smeli imeti dobička s tem (naj me popravi kdo, ki se bolj spozna na vse te pravne oblike).
Ja, tudi jaz sem jih dobila že nekajkrat, prvič sem jih celo poslala nazaj. Glede na zakon o varstvu potrošnikov bi jih morali prenehati pošiljati, če jim pošljete dopis, da jih ne želite več prejemati.
Jaz darujem točno določeni organizaciji in za točno določenega otroka ali več otrok. Pač ne moremo vsi pomagati vsem.

jaz jih vedno posljem nazaj

Hja, stvar je taka: mednarodna organizacija invalidov, ki slikajo z usti ali nogami, se po vsem svetu povezuje z založbami, ki delajo zanje, in po vsem svetu poteka prodaja na enak način. Invalidi slikajo za te voščilnice in podobne prodajne artikle, organizacija pa jim daje štipendije ali plače, za to pa dobi denar od tega, kar teh izdelkov prodajo založbe, na Slovenskem pač Unsu. Tako.

Sem eden od slikarjev z ustmi.

Več o tem lahko izveste na spletni strani – [www.zalozba-unsu.si]

mene moti ,da so na voščilnicah samo tuji slikarji

Letos sem jih prejela tudi jst. Po preverbi, da ne gre za nek trik, sem se odločila, da nakažem teh 20 eur. Ne iz usmiljenja, ampak iz spoštovanja ter občudovanja Je res, da ni fajn, če nas nekdo z nečim posiljuje, ampak pač, marketing ubira različne poti in raje prejmem tole, kot pa pošto, da sem zadela 1mio eur:)

Iskalnik Google ob naslovu spletne strani Založbe Unsu opozori, da gre za stran, ki lahko ogrozi vaš računalnik (avtomatsko namesti škodljivo programsko opremo).
“This site may harm your computer.”

Kako bi se založbi UNSU d.o.o. dalo nakazati anonimno?

Nekaj let nazaj so v Eurocentru v Lj.  imeli razstavo in ce se ne motim so tam tudi slikali.

Vem, da je polno prevar. Tudi UNICEF afere in druge ne pripomorejo…

So resnični in res ala jim vera. Da z usti ali z nogami narisejo…

Delajo tisto kar lahko in tisto kar znajo…

Ljudjem nikdar ni prav…

Če bi fehtali in se smilili sami sebi, če prodajajo kar ustvarjajo…nikdar jim ni prav.

Pojdite kdaj na njihovo razstavo, tudi na tvju so se ze predstavili.

Kaksen je pa nacin marketinga…to pa je na njih

1x na leto dam.benota pa tud poznam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close