Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj partner, ko so prisotne druge ženske

Moj partner, ko so prisotne druge ženske

kako se obnaša partner, ne vem, moj je za pogledat dokaj dober, ok, ni brad pitt.. ampak ima nekaj, je zelo šarmanten, star je 47, jaz kar nekaj manj..
v glavnem, on se vedno, ko smo v družbi drugih žensk, nekaj ven meče..izgleda, kot da osvaja, hoče bit duhovit, komunicira z njimi, se jim smeje, čeprav ni vedno razloga za to..ne vem no, obnaša se tako, kot se verjetno obnašajo tipi zunaj v lokalu zvečer, ko so sami, moj se tako obnaša vedno, pa naj srečamo katero v trgovini popoldan, pri zdravniku, ko grev šolo po otroke..
pa drugače sploh ni preveč zgovoren, je bolj tiha miška, ne vem, zakaj se ob ženskah tako razživi.
zaenkrat nisem imela razloga, da bi bila ljubosumna, me ne vara, je prijeten dober oče..ampak vseeno, vidim, da se drugi moški tako vpričo svojih žensk ne obnašajo, ko so moški sami, sicer vem, da je druga pesem.

Moj oče je tudi postal takšen – no on je vedno zgovoren, v družbi žensk pa groza. Mislim, da je to kriza srednjih let. Tako se do žensk obnaša vpričo mene, mame – do kelnarc, do žen prijateljev, trgovk… Kogarkoli sreča ženskega spola 🙂 Včasih ni bil takšen. Smo se mu pakrat nasmejali ob kakšnih ekstremnih dogodkih, nikoli ga ni noben obsojal, ker dokler je samo to, je še vredu. In dokler je tako vpričo žene in hčere, potem je to njegova osebnost, ne pa prikrivanje in laganje. Vem, da sta z mamo srečna, da je ne vara. In to je glavno.

Ko berem to jaro kaco razmisljam, zakaj neki je sploh vazno, kaj on pocne?! Dejstvo je, da te moti big time, moz pa od svojega ne odstopa. Ne glede na vzroke bi se morala vprasati samo eno – ali si pripravljena tako ziveti? Vsekakor pa, ce se bos odlocila, da ne, ti priporocam, da si pripravis teren za locitev, vkljucno z obiskom locitvenega odvetnika, ki bo kar najbolje poskrbel za interese tebe in otrok. Ce se za ta korak ne bos odlocila, pa ti priporocam, da mozev nacin zivljenja sprejmes brez da te pece zelodec

Žal so to tipi, ki si ne priznajo da so vezani.
Tudi moj je tak. Se slini in slini.
To kratkomalo nespoštovanje tebe, tebe partnerice.
K*** gleda take tipe. Pošlji ga v 3krasne. Nič ni z njimi in nikoli s ene spremenijo.
Moj bo kmalu bivši.

moj je isti, pa nima krize srednjih let..drugače sploh ni glasen in zgovoren, ko pa je kakšna baba zraven, vsaj solidna, pa se že nekaj trudi biti duhovit in zabaven..meni je smešno.

Ja, to so pa ti vaši poročeni kvalitetneži. Ker s samskimi je nekaj narobe, drugače ne bi bili samski, a ne. S temi vašimi smrduhi fehtarskimi je pa vse v redu, drugače ne bi bili z vami.

jaz se tudi trudim in skušam ugajati ko je kakšne dober tip zraven, kljub temu, da je mož poleg..se začnem neumno režat foram, ki sploh niso smešne itd..če je pa kakšen luzer, je pa tečno, dolgočasno itd..vsi smo radi v dobri družbi in se skušamo naredit boljše kot smo in pomalem flirtamo.

Moj ima takega prijatelja.. nič ne gre mimo da ne bi oblajal. Žena je sedela kot kup nesreče… ne vem no.. da tega ne vidi, da mi je vseeno.. spoštovanje tudi ni na višku.
Kakšen je moj ko me ni poleg, ne vem. Načeloma ima tudi tisto “nekaj” kar mu pomaga, da povsod, kjer so ženske, pride dobro skozi – tudi če sem jaz ali otroka poleg..
Načeloma pa je izredno občutljiv na osebni prostor in na vsiljive ženske. Če si katera dovoli preveč hitro pove naravnost, meni, njenemu možu itd.. nima veze. ima že vsaj eno žensko na vesti, ki mu je hudo zamerila zaradi tega.

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

Ne razumem, zakaj pa mora povedat naprej, ne zna sam urediti zadeve? Meni bi bilo pa smešno, da mi pride en tip povedat, da ga je moja želela posilit.

v sloveniji bi morali uzakonit obvezno nošenje burk v javnosti za moške.

Kaj zdaj? Veš ali ne veš, kako se obnaša? In kaj ima veze, kako zgleda?

Ne razumem, zakaj pa mora povedat naprej, ne zna sam urediti zadeve? Meni bi bilo pa smešno, da mi pride en tip povedat, da ga je moja želela posilit.[/quote]

Ker beseda ni zalegla. Na žalost. Je pač povedal možu, naj jo drži bolj na kratko.
Tebi smešno, njej in njemu ni bilo. Je bil pa to primer ko je bila res vsiljiva, ne glede na to, da sem bila poleg, da je bila družba… skratka obup.

No meni to tudi slučajno ne bi bilo smešno, ne zaradi ljubosumja (za take običajno pravijo “pes, ki laja, ne grize”), ampak zaradi obnašanja samega, ki je skrajno trapasto in nevljudno. Takega moškega ne bi želela ob sebi.
In mislim, da tako obnašanje nima zveze z leti ampak z omiko človeka.

No meni to tudi slučajno ne bi bilo smešno, ne zaradi ljubosumja (za take običajno pravijo “pes, ki laja, ne grize”), ampak zaradi obnašanja samega, ki je skrajno trapasto in nevljudno. Takega moškega ne bi želela ob sebi.
In mislim, da tako obnašanje nima zveze z leti ampak z omiko človeka.[/quote]

Se strinjam.

Ne razumem, zakaj pa mora povedat naprej, ne zna sam urediti zadeve? Meni bi bilo pa smešno, da mi pride en tip povedat, da ga je moja želela posilit.[/quote]

Ker beseda ni zalegla. Na žalost. Je pač povedal možu, naj jo drži bolj na kratko.
Tebi smešno, njej in njemu ni bilo. Je bil pa to primer ko je bila res vsiljiva, ne glede na to, da sem bila poleg, da je bila družba… skratka obup.[/quote]

Ima tebe mož tudi na kratki ketni? Ne vem, skregano z mojim mišljenjem, kako naj bi par funkcioniral. Da morata drug drugega nadzorovati.

Tebi smešno, njej in njemu ni bilo. Je bil pa to primer ko je bila res vsiljiva, ne glede na to, da sem bila poleg, da je bila družba… skratka obup.[/quote]

Ima tebe mož tudi na kratki ketni? Ne vem, skregano z mojim mišljenjem, kako naj bi par funkcioniral. Da morata drug drugega nadzorovati.[/quote]

Nadzorovati? od kje to? Ne nadzorujem ne jaz njega ne on mene.

Take se mi tako smilite. Poznam kar nekaj takih bedakov. So idioti, ki morajo vsako oblajat ki mimo pride. Sploh ni važno, če je njihova žena zraven. Sploh ni važno, da ima tista ženska moža zraven. Oni kar goflajo in ne nehajo. Moj bi tako po buči dobil, če bi take ven metal. Potem se pa čudi zakaj se mi z nekaterimi kolegi neda več ukvarjat. Sedimo 4je za mizo – midva pa še en par. Un butl ves čas mene zija ter meni komplimente naprej meče, njegova punca pa samo gleda in neve kaj naj si misli. Pa daj utihni no. Pride natakarica mimo, jo butl pogleda pa reče “Opa a maš novo kiklco”. Uboga punca spet ne ve kaj bi naredila. Ti tipi sploh ne varajo ampak komentirati pa morajo. S takimi bedaki se ne družim več.

Podpis!
Jaz sem podobna.
Če me kakšen šarmantem gospod impresionira … se vedem popolnoma drugače, kot ob ‘neopaznem in brezveznem modelu’.
Zame je zelo pomembna ENERGIJA, ki jo moški izžareva. In takim se enostavno ne morem upreti …. se pač dobro počutim v njihovi družbi in jim to tudi diskretno dam vedeti.

Ima tebe mož tudi na kratki ketni? Ne vem, skregano z mojim mišljenjem, kako naj bi par funkcioniral. Da morata drug drugega nadzorovati.[/quote]

Nadzorovati? od kje to? Ne nadzorujem ne jaz njega ne on mene.[/quote]

Kaj pa pri vas pomeni fraza: naj jo drži bolj na kratko?

Ti moški, o katerih tukaj pišeš, da vsako oblajajo imenujemo bedaki, budale ali luzeji.
Moški, ki je uglajen, samozavesten in se ceni … se nikoli ne bo tako obnašal, ker ni potrebe po tem. Dobi dosti pozornosti o nasprotnega spola in to na vsakem koraku.

In zdaj tisto najbolj kruto … žensk, ki ima takega moža ne more niti kaj posebnega, ima nizko samozavest in se ne ceni. V nasprotnem primeru, takega bedaka še povohala nebi.
Te pa tak mož resnično lahko osramoti, ker katera pametna ženska, bi pa prenašla in trpela tako obnašanje?

In nima veze ali je bogat ali reven!

Nadzorovati? od kje to? Ne nadzorujem ne jaz njega ne on mene.[/quote]

Kaj pa pri vas pomeni fraza: naj jo drži bolj na kratko?[/quote]

aha to te grize.. no lej situacijo – mešana družba, nekaj poročenih, nekaj samskih.. nakar začne ena namigovati, posegati v bližino pri govorjenju itd.. na koncu je bilo že tako, da so jo ljudje okoli začeli malo čudno gledati, kaj ji je.. kaj boš takemu rekel?
Če ti je to isto kot nadzorovati osebo ne vem. Se zavedam da je ta primer malo poseben, ker ta dejansko je bolj “vesele” sorte in ne ostane samo pri govoricah. Tako da jo mož nadzoruje pa še ne pomaga. Je pa to žalostno.
In ne, ne držim ga na kratko. Ve kje so meje kot vsak normalen človek. In če vidiš da človeku ne paše, da plezaš po njem in mu dihaš dobesedno za ovratnik potem tega ne počneš, ne? Če pa to vseeno delaš in si poleg tega poročen še z nekom tretjim, potem pa je s tabo nekaj resno narobe.

In tiste, ki ste tako prijazne do simpatičnih.. na kilometer se opazi ta izumetričnost. In kar nekaj jih poznam, ki jih bo to odbilo daleč stran.

Moj mož postane živahen do žensk izključno samo takrat, ko sem jaz poleg. Vsaj tako mi pravijo. Očitno drugače nima poguma. Je pa tako simpatično zgovoren, nobene ne žali in niti mene ne spravlja v kakšno zadrego. Meni je že malo smešen, ker ima ves čas enake fore hehehe. Včasih so pa nekatere ženske v zadregi, ker očitno ne vedo, da jaz s tem njegovim obnašanjem nimam problema. Kadar to opazim mu prišepnem naj se ustavi.
Skratka, mene to ne moti, včasih se še prav nasmejim skupaj z njim in z žensko, ki je tisti trenutek njegova “tarča”.

Ti moški, o katerih tukaj pišeš, da vsako oblajajo imenujemo bedaki, budale ali luzeji.
Moški, ki je uglajen, samozavesten in se ceni … se nikoli ne bo tako obnašal, ker ni potrebe po tem. Dobi dosti pozornosti o nasprotnega spola in to na vsakem koraku.

In zdaj tisto najbolj kruto … žensk, ki ima takega moža ne more niti kaj posebnega, ima nizko samozavest in se ne ceni. V nasprotnem primeru, takega bedaka še povohala nebi.
Te pa tak mož resnično lahko osramoti, ker katera pametna ženska, bi pa prenašla in trpela tako obnašanje?

In nima veze ali je bogat ali reven![/quote]

Zadetek v polno!

no moj ravno ne “oblaja” vsake, ker drugače ni primitiven..ker je zelo izobražen, se skuša včasih s tudi kakšno inteligentno ven metat..
ampak fora je v tem, da drugače je miren in tih..ko pa so ženske, kolikor toliko solidne zraven, pa kot da postane drug človek..dela se frajerja, skuša biti duhovit, ustrežljiv, ne vem, po moje dokaj pretirano..ne daje pa ravno seksističnih opazk..vsaj takrat ko sem jaz zraven, drugače ne vem..
zadnjič sva čakala pred šolo otroka, pa je prišla ena mama mimo, in moj in ona kao ful frenda, ona meni, kako je moj duhovit, faca itd..jaz se pa še nikoli nisem z njo pogovarjala, pa jo vidim skoraj vsak dan..

Ahaa, to je problem:-))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close