Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Domen Kumer – uj in fuj…

Domen Kumer – uj in fuj…

Sem danes prebral, da ubogi estradni “siromaček”, ki mu za njegovo glasbeno gnojnico podeljujejo celo nagrade – menda je dobil milijonček za letošnje zmagovalno skrpucalo- nima toliko denarja, da si bi plačal natankani bencin…
Oktobra lani ostal dolžan ušivih 5 jurjev na tankšteli v Lukovici. Zastavil svoj potni list, in žal do aprila letos NI IMEL DENARJA, da bi poravnal svoj dolg. Aprila je prišel po potni list. Seveda ga ni dobil.

In nima toliko jajc, da bi se na bencinski črpalki prikazal sam. Šele junija je bogi revček poplačal svoj račun. Če ga je? Plačala ga je ena frendica Petra…

Toliko o naših “svetlih zvezdah estrade”. Gnilo, da bolj biti ne more…

Odzunaj UJ, znotraj pa velik FFFUUUUUJJJJ!

probat ni greh…

ob tem, da je pri njem doma (pod Pohorjem) skoraj vsak večer na vratih policija. Fant je prava baraba.

ma, sam da je leeep. (sebi)

Dokaz več, da so zvezdniki (če jih tako imenujemo), čisto navadni ljudje oz. marsikateri precej slabši, saj mislijo da si lahko privoščijo kaj več kot večina nas.
Je pač baraba.

Meni zgleda malo debilen s tistim njegovim nasmihanjem…

Tale Domen je pa res bljek za pogledat. Ne vem, od kod ideja, da je celo enkakšen maneken. Halo???

Veš kaj, nimam mnenja o njem, ker premalo vem, res pa je, da je edini popolarni izvajalec, ki je celoten znesek nagrade (lanski MMS), en milijon, podaril dobrodelni organizaciji. Ne vem za nobeno Saško, Nuško ali Alenko, ki so tako opevane kot vir dobrote in altruizma, da bi kdaj storila enako….Samo to, kar je dejstvo, govoric vaških opravljivk pa ne mislim komentirat.

Ne razsirjajte govoric, za katere sploh ne veste ali so resnične

jst bi ga spakirala na letalo z nepovratno karto in poslala na velikonočne otoke, naj se tam prese……

Ja, kremica, ampak to ni storil iz altruističnih vzgibov, temveč zato, ker je izbruhnil škandal, ko se je razvedelo, da je pesem plagiat.

ha ha… meni tudi…

Se strinjam s sour_cream. Pri nas je pač najpomembneje tisto baba čula, baba rekla in nato se vsuje plaz ogovarjanja.

no pa je spet na delu slovenska fušija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close