“ječmen” na očesu
Na notranjem delu spodnje veke se je pred dvemi dnevi pojavilo močno srbenje, del pa je ob dotiku boleč in rdeč. Kolegice pravijo, da se mi dela ječmen.
Ker je stvar precej neprijetna me zanima, ali kdo pozna kakšno mazilo, mogoče tudi kakšno naravno zdravilo, za to težavo.
Če ne, bom vesela za nasvet, na koga naj se sploh obrnem: na osebnega zdravnika ali na okulista in kako se to sploh zdravi?
Lep pozdrav
Punči
Ječmen pozdraviš na več načinov:
a) S kremo ki jo dobiš pri zdravniku – nek antibiotik – mažeš veko zvečer
b) požanješ – kar pomeni da mencaš veko, boli ampak pomaga
c) izpiraš z kamiličnim čajem – dokler se ječmen dela z hladnimi kamilicami, ko se predre in gre nazaj pa z toplimi kamilicami.
Sem imela pred približno desetimi leti tako hudo obliko na zgornji veki, da je zdravnica ko sem prišla mislila da me je pičila osa na veko – skratka grozno je blo videt, modra veka, oteklina da oči nisem mogla normalno zapreti. Po kremi in kamilicah se je pozdravilo v petih dneh.
Lp
Urška
Pozdravljena,
svetujem vam kremo Tea tree, s katero namažeš v majhni količini ječmenček, okoli oči in tudi noter. Krema je naravna, nič skrbi, ne bo vam poškodovala ničesar. Ob nanosu noter vas bo malo zaskelelo, potem vam bo bolje, ječmen bo šel adijo. Mazanje dva dni, nekajkrat na dan. Krema je naravni antibiotik, odlična je pri herpesu, ranah, aknah, turih, alergijah, vnetjih nožnice, opeklinah, lišajih, hemroidih…Uporabljam jo sama, ker mi farmakološke reči v Slo niso pmagale, ne tablete, ne mazila.
Za morebiten nakup in dodatne info, se mi javite na mail.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.