res zelo preglasen seks sosedov, blok, sredi noči
če ljudje v bloku res ne spijo nobeno noč, ker je ženska glasna kot da bi jo kdo mučil, seksata se, ali bi poklicali policijo, ker se vse dogaja zjutraj okoli treh, skoraj vsako noč, sosedje ne upajo klicat policije, ti pa recimo upaš klicat, ali bi? Kršenje reda in miru ponoči itd. Ima kdo izkušnje kako policija reagira če jim poveš da enostavno ljudje ne moremo spati ker ženska med seksom ZELO KRIČI, OKOLI 2, 3 ZJUTRAJ, skoraj vsako noč. Vprašanje je resno, ni hec.
Sama bi naredila enako. Skrivanje za nekimi lističi v nabiralnikih ali oglasnih deskah se mi zdi otročje.
Pozvoni ji sredi noči in vljudno a odločno zahtevaj mir. Popolnoma enako, kot bi ga zahtevala v primeru glasne žurke sosedove mladine. Zaradi dejstva, da gre za seks, bo nerodno kvečjemu sosedi.
Sama bi naredila enako. Skrivanje za nekimi lističi v nabiralnikih ali oglasnih deskah se mi zdi otročje.
Pozvoni ji sredi noči in vljudno a odločno zahtevaj mir. Popolnoma enako, kot bi ga zahtevala v primeru glasne žurke sosedove mladine. Zaradi dejstva, da gre za seks, bo nerodno kvečjemu sosedi.[/quote]
To je že dejanje 2 stopnje. O tretji nebi ;)))))))))))))))
Manjka še podpis na kuverti; Iz sraca, vaši sosedje.[/quote]
Podpis bi moral biti: Tvoji sosedje, ki so ti iz srca FOLŽ:)))[/quote]
Ne boš verjela, da je nekaterim mir potreben v življenju kot zrak, ki ga dihamo. Jaz imam zahtevno, odgovorno službo, sem obremenjene čez vse mere in ker je najmanj kar potrebujem, da me nekdo vsako noč budi z živalskimi kriki naj bo to zaradi sexa ali česa drugega! Pa četudi je ne bi imela imam pravico do nočnega miru. Stalno kričanje ne glede na vzrok pa je krščenje te pravice!
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://stream1.gifsoup.com/view2/1135317/zardoz-theory-o.gif[/img]