Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › res zelo preglasen seks sosedov, blok, sredi noči

res zelo preglasen seks sosedov, blok, sredi noči

če ljudje v bloku res ne spijo nobeno noč, ker je ženska glasna kot da bi jo kdo mučil, seksata se, ali bi poklicali policijo, ker se vse dogaja zjutraj okoli treh, skoraj vsako noč, sosedje ne upajo klicat policije, ti pa recimo upaš klicat, ali bi? Kršenje reda in miru ponoči itd. Ima kdo izkušnje kako policija reagira če jim poveš da enostavno ljudje ne moremo spati ker ženska med seksom ZELO KRIČI, OKOLI 2, 3 ZJUTRAJ, skoraj vsako noč. Vprašanje je resno, ni hec.

če ti sosedo ob prvi ob prvi priliki nagovoriš glede vpitja,kričanja,v stilu,če je vse vredu,ker ste posumili,da je kaj narobe… Mogoče bo to dovolj 🙂

jaz bi ji napisala listek in ji ga dala v nabiralnik. Takole nekako: Draga soseda, od srca ti privoščimo vsak trenutek nočnega užitka, prosimo pa, da tudi ti nam privoščiš spanec in uživaš bolj potiho.

Manjka še podpis na kuverti; Iz sraca, vaši sosedje.

Če nič od prej predlaganega ne zaleže, potem pokliči policijo in prijavi, da se iz stanovanja tega in tega sliši kričanje kot pri mučenju. Ne omenjaj seksa, ker tega ne veš. Prijavi samo to, kar veš, ne dodajaj svojih sklepov.

Manjka še podpis na kuverti; Iz sraca, vaši sosedje.[/quote]

Podpis bi moral biti: Tvoji sosedje, ki so ti iz srca FOLŽ:)))

Pravzaprav lahko prijavljaš samo v svojem imenu, prav tako lahko pisemca pišeš oz. podpisuješ v svojem imenu. Ker če si že ravno “upaš”, se ne skrivaj za tistimi ostalimi, ki jih morda niti ne moti, niti ne nameravajo podati prijave, niti se nimajo namena pod tvoje pisanje podpisovati.

Kaj če jo tip pretepa, ti pa misliš na seks in nihče ne ukrene nič??? :O

Zjutraj jo ustavi in jo vprašaj, če ti posodi moža za eno noč. Ker te zanima, kaj takega počne, da ona tako vpije…

O, Yo spada med ta glasne, hehe

Če je zadeva res tako zelo glasna, vem da je sama ne bi prenašala več kot dvakrat. Tretjič bi sredi akcije pozvonila na vratih in zahtevala mir ter povedala, da naslednjič kličem policijo.

vrni ji z glasnim klicanjem Boga v vseh stopnjevanjih ☺

Kaj ji bo njen mož, če ga ona ne bo znala aktivirat tako kot to zmore njena soseda? 😛

On

ti si kar domišljaj, vsi normalni pari vedo da ni normalno da stokaš ob 3 zjutraj kot da je konec sveta no

Sama bi naredila enako. Skrivanje za nekimi lističi v nabiralnikih ali oglasnih deskah se mi zdi otročje.
Pozvoni ji sredi noči in vljudno a odločno zahtevaj mir. Popolnoma enako, kot bi ga zahtevala v primeru glasne žurke sosedove mladine. Zaradi dejstva, da gre za seks, bo nerodno kvečjemu sosedi.

Sama bi naredila enako. Skrivanje za nekimi lističi v nabiralnikih ali oglasnih deskah se mi zdi otročje.
Pozvoni ji sredi noči in vljudno a odločno zahtevaj mir. Popolnoma enako, kot bi ga zahtevala v primeru glasne žurke sosedove mladine. Zaradi dejstva, da gre za seks, bo nerodno kvečjemu sosedi.[/quote]
To je že dejanje 2 stopnje. O tretji nebi ;)))))))))))))))

Greš pozvonit/potrkat in vprašaš, če se lahko pridružiš :DDDD

glej jo no glej, kaj ji pride na misel … a na take temice ti trzaš ♥

glej jo no glej, kaj ji pride na misel … a na take temice ti trzaš ♥[/quote]

Mnogo raje te, kakor pa tiste o pretepih, kuhariji, CSD-jih…. 🙂

[img]http://stream1.gifsoup.com/view2/1135317/zardoz-theory-o.gif[/img]

Kaj pa če bi še ti si privoščila en skok ob treh ponoči. Bi ti pomagalo.

Manjka še podpis na kuverti; Iz sraca, vaši sosedje.[/quote]

Podpis bi moral biti: Tvoji sosedje, ki so ti iz srca FOLŽ:)))[/quote]

Ne boš verjela, da je nekaterim mir potreben v življenju kot zrak, ki ga dihamo. Jaz imam zahtevno, odgovorno službo, sem obremenjene čez vse mere in ker je najmanj kar potrebujem, da me nekdo vsako noč budi z živalskimi kriki naj bo to zaradi sexa ali česa drugega! Pa četudi je ne bi imela imam pravico do nočnega miru. Stalno kričanje ne glede na vzrok pa je krščenje te pravice!

Sami se pejte te igrce. Mene pa puste na mir

jaz bi šla kolo gonit sred noči, da bi bla vsaj jaz tut zadihana, če že kričim ne. In to sam zato, ker bi me drgač pobral od firbca, kaj ji dec počne iz noči v noč, da se ona ne naveliča kričat :-))

preseli se v bajto…ne vem kaj te briga, kaj delajo sosedje….to se počne na vasi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close