Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek formula popolne postave Miha Geršič – nateg ali ne?

formula popolne postave Miha Geršič – nateg ali ne?

Je kupil kdo to formulo? Kako je s tem?

Jz sm jo, pa poplno vadbo tudi. Na začetku je pri meni delovalo, sedaj ne več. Ko vprašaš njihove svetovalke za nasvet kako priti do svoje sanjske postave, ki ti jo obljubljajo, ti pa odgovorijo, da smo pač vsi drugačni. Popolna vadba je pa katastrofa, prvi nivo je bil ok, čeprav ubijalski, na drugem nivoju sem se pa dvakrat poškodovala tako da ga ne izvajam več.

…. sem nabavila FPP. Sem bila zelo razočarana. Na CD-ju je nekaj Excelovih tabel in primer jedilnika…ki pa je kar nekaj, niti ni določeno koliko kalorij lahko dnevno zaužiješ, ampak samo količine testenin in beljakovin pri vsakem obroku. Zelo nepraktično.

A je kdo preizkusil Program Popolna Bejba?

Kakšne rezultate lahko pričakuješ? Kako izgleda program, v kakšni obliki so stvari v paketu (DVD z video prikazi vaj, tabele treningov)?

Ali se vam zdi program primeren za suho punco, ki želi oblikovati postavo na račun mišic in ne shujšati?

Zadeva ni neka velika znanost. Tisočletja ljudje uporabljajo svoje lastno telo za obremenitev mišic, delaj sklece, trebušnjake, vzgibe in boš dosegla tisto kar hočeš. Ti programi vaj so za maloumne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close