Mobilne aplikacije za male oglase v sloveniji?
Pozdravljeni,
prek kratkim sem bila na obisku pri znancih v tujini in sem videla, da uporabljajo mobilne aplikacije za objavo malih oglasov in me zanima ali imamo tukaj v Sloveniji tudi kakšne podobne aplikacije? Poznam sicer bolho vendar še vedno potrebuješ računalnik za objavo. Uporablja kdo kaj podobnega?
Hvala!
Je enih par aplikacij, prodajalko, letgo bi rad prodr v vzhodno evropo. Potem maš Salamon in pa Bolha, Pri zadnjih dveh odpreš brskalnik, odvisno od brskalnika odpreš opcije in zahtevaš namizno stran (request desktop site), po tem pa normalno dalje. Lahko si nardiš tud bližnjico na namizje.
Bolha ma aplikacijo, ki je vredu, ker te opozori ko maš novo sporočilo, jaz preglejujem sporočila preko brskalnika (bližnjice na namizju), ker se ne rabim vsakič vpisovat.
Je treba razumet, da določene aplikacije so locirane v tujini, in jih de facto ne more nobeden do živega z pravnega in davčnega vidika. Osebno se zatekam samo aplikacijam, ki so locirane v Sloveniji, podpora in vse to… delo, lastniška struktura, lokalni know how itd.
Forum je zaprt za komentiranje.