Kje kupujete spodnje perilo – Ljubljana
Hojla,
moram v nakup spodnjega perila, hlačke, majica in moderček. Kje kupujete, da je dovolj kvalitetno in ne preveč drago?
Sama sem moderčke do sedaj kupovala samo v Triumphu, pa mi je postalo predrago, nisem pa še nikoli probala H&M, Takko, … kaj pravite na te trgovine?
Imate kakšno internetno stran, kjer kupujete te zadeve?
hvala za nasvet, linke, ….
Lep dan.
Res ne več v Sloveniji, ciljano, zadnjih 8 let – pač kupim pa kak kos na zalogo, ko grem ali v Italijo ( Palmanova outlet ali McArthur Glen pri Benetkah, ali pa še dlje, ko grem na dopust ali na službeno pot na J Italije) in kupujem v Intimissimi, Golden Lady, Sloggy, Pompea, za vsakodnevno drajsanje, za malce bolj sexy pa od Victorias Secret. Tudi spodnjega perila ne preplačujem po slovenskih trgovinah, nisem več tako naivna.
Modrce kupujem samo v Intimissimi, že kakih 10 let, ker njihovi triangle modrci mi najbolje stojijo in me ne žulijo, ker so brez kosti. Tudi spodnje majice kupim isto tam, kadar so kakšne akcije. Spodnjice mi pa njihove niso v redu, jih kupujem marsikje, recimo H&M, tudi v Mercatorju sem že kupila čisto fajn bombažne …
Res kvalitetno in udobno Spodnje perilo lahko kupiš na Conte Shopu
Tudi v šparu njiva blagovna znamka ima par modelov in lani sem našla enega, ki res paše na mojo rit, ko so bile naslednjič 30% dol sem naredila zalogo imam tako v omari še več kot 10 kom gat ko se predal malo sprazni jih mečem sproti stran če so katere slabe. Glede modrcov pa tudi jaz sem kupovala dražje in potem so me prepričali v športne in sem enkrat za foro v primarku vzela za cca 10 e pakiranje 3 tega je malo več kot eno leto niso več novi ampak še uporabni in pod navadnimi majčkami jim nič ne manjka za tako ceno ok kvaliteta. Če se natrga ali scuufa kje ga brez pomisleka vržem stran in kupim druge…..
Forum je zaprt za komentiranje.