Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek udobni cevlji za v sluzbo

udobni cevlji za v sluzbo

Dobila sem sluzbo, kjer sem cel dan na nogah. V mesecu dni sem zamenjala tri pare cevljev ampak me stopala se vedno bolijo in pecejo. Kaksne cevlje imate tiste, ki ste v aluzbi na nogah? Naj se povem , da moramo obvezno imeti crne zaprte cevlje brez pete in z podplatom, ki ne oddaja zvoka (topoaa).

kupi dobre gel vložke za čevlje

Prisegam na Walkmaxx obutev, imaš od superg, čevljev, balerink, pa do natikač, kar ti paše oziroma je primerno. Res so 50€, ampak tudi zdržijo dolgo. Glej le, da so lahke, ker superge znajo biti tudi malo težje, če je bolj robusten model.

pa ne kakih čip, raje kake tekaške. res da so malo dražje od teh ta čip, samo so pa precej bolj kvalitetne. pa glej da bodo na zgornji strani imele tekstil.

Kopitarna Sevnica, linija Proffesional, lahko izbiraš. Zdržiš 10 -12 ur na nogah brez problemov. Je malo dražje, meni to služba krije.

Čevlji od Kopitarne so težki in škripajo, ko hodiš. Jaz delovno obutev kupujem v Zavas trgovini (Abeba).

..se s kopitarno ne more primerjati.
imam bele, siroke natikače (se mi prav ne da modela iskat na linku).

podplat pa peče za znoret, vsak dan si moram odstranit suho kozo na petah.
dobim jih v sluzbi, ampak ze kupujem kopitarnine, pri katerih se mi je po 5-ih letih unicil notranji vlozek (luknja se je naredila pri prstih). na svoje stroske; abebo pa lahko nosi, kdor zeli :S

Po mojem je dobro, da so usnjeni. Ne nekega plastik fantastik.

Ja ne vem no, meni ne škripajo, pa tudi težki niso. Podplat je namreč izdelan iz materiala, ki ne drsi, kar je za moj posel odlično. Pa naredim v njih kar konkretno kilometrino. Pa tudi usnje se lepo obriše in je čevelj kot nov.

Verjetno pa je tudi odvisno od modela in namena uporabe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close