Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dubrovnik – potem pa ne gremo!

Dubrovnik – potem pa ne gremo!

Prakse, kot jih imajo v nekaterih manjših turističnih mestih na Hrvaškem, kot sta Vrbnik na otoku Krku, Novalja na otoku Pagu in Podgora pri Makarski, sedaj veljajo tudi za Dubrovnik.

http://travel.over.net/zaradi-kopalk-vas-v-dubrovniku-lahko-kaznujejo/

Raziskujemo svet! [url]http://potovanja.over.net/[/url] [url=https://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=213]Kam in kako na počitnice - forum[/url]

A je takšen problem še nekaj navleči čez kopalke?

A se po domačem kraju tudi sprehajte v kopalkah?
Seveda se ne.

V kopalkah se skozi mesto sprehajajo samo neotesanci. To je isto, kot če bi šel po Ljubljani samo v nedrčku. Saj Ljubljana je tudi turistično mesto, le ni ob morju.

V Dubrovniku pa bodo srečni, če se ga bodo izogibali taki, ki ne znajo niti majčke navleči čez.

Pravilno! Malo spoštovanja pa je vseeno potrebno imeti. To je nekaj takšnega, kot da bi kakšna glupa Američanka hodila po stari Ljubljani v bikiniju. Okej, Ljubljana nima morja, ampak to ne spremeni dejstva. Pika.

_____________________________________________________ Pa kaj, če me ljudje vlačijo po zobeh. Če bi o meni vedeli vse, bi me najbrž pojedli...

Na plažo in ob bližnjih stantih, lokalckih ajd. Da pa greš malce po mestu, ulicah in v trgovino brez da si daš kaj čez je pa res malce nerodno. Ne dostojanstveno. Prav je, da so uvedli to, ker očitno je bilo potrebno. Koga zanima popek

Sicer se strinjam, da v kopalkah nimaš kaj hodit po mestu ampak hrvati bodo tole stopnjevali, cerkev pritiska s svojo zlagano moralo in samo vprašanje časa kdaj bodo prepovedali nudizem in potem tudi zgoraj brez, že sedaj se po zalivih zmerja kopalce, ki po njihovo niso oblečeni kulturno torej v kopalkah in to ne na urejenih plažah temveč skritih zalivih, kolegica mi je povedala, da so bili na Krku v nekem skritem zalivu in so se mimo peljali domačini in jih zmerjali s neprimernimi izrazi in to moški in ženske ki so bili na čolnu so vpili na njih.

Vedno bolj ratujejo zagamani. Prijateljico je na plaži ena ženica nadrla češ, če je ni sram, da prsi kaže in da si naj da modrc gor. .., ker so otroci v bližini.
Včasih je bila večja svoboda. Skoraj do šole smo bili brez kopalk. Matere zgoraj brez in nihče se ni spotaknil ob tem. V kakšnem zalivcku pa itak nagci.
Po ulicah pa že takrat ni nihče hodil v kopalkah. To so bolj ta tuji turisti prinesli.

Naj majo svojo katolibansko zidovje, mene tam ne vidijo. Če si burko navlečem, bodo pa spet jamrali, čeprav so v principu isti kot Ahmedi, moti jih vse.

Nekim starim podrtijam naj kažem spoštovanje? Če mi je Bog naredu rit, jo bom tudi razkazala, drugač se pa naj stari v oblakih zamisli, zakaj me je naredu tko “vulgarno”. Idiotizem cerkveni, ni kaj druzga za rečt.

In ko boš prišla v Kamnik , pridi s smučkami na nogah in se z njimi sprehajaj po mestu.

Je Paco Moralles potegnil tekaške smučine po Kamniku?

Nima tukaj nobena vera nič zraven. Prepoved sprehajanja v kopalkah po mestnih ulicah je popolnoma pravilno, ker je to osnovni pojem kulture. Mimogrede, sem nudist, nimam težav nikjer na hrvaški obali, ne v FKK campu, ne v osamljenih zalivčkih.

In ko boš prišla v Kamnik , pridi s smučkami na nogah in se z njimi sprehajaj po mestu.[/quote]

A v Kamniku ste tud tolk čez les, da je prepovedano hodit s smučkami? Potem tudi tja ne pridem. Norcev se izogibam.

Osnovni pojem kulture je, da se ne vtikuješ v to, kako se drugi oblačijo. Če te moti, pa ne gledaj. To je vsakemu normalnemu odraslemu jasno, samo vtikovalcem in verskim fanatikom ne.

Je Paco Moralles potegnil tekaške smučine po Kamniku?[/quote]

Seveda.
V sredo.
Snega je bilo do kolen.
Potem pa sta Paco in najlepši župan Slovenije vse porihtala.
Dva pridna in sposobna dedca , kot se šika!

In? Saj imamo tudi na celini 30+, pa nihče ne gre v službo ali po nakupih v kopalkah. Temu se reče kultura, ne vera.
Pa na križarjenju – me zanima, če bi poskušali iti v kopalkah v salon ali igralnico. Pa tudi nima veze v vero.

Za tistega, ki naklada, da so domačini s čolna kričali na kopalce. Resno dvomim, razen če so ti kopalci kurili v času suše ali počeli kako drugo neumnost.

Zakaj nekateri mislite, da ste za par evrov/kun kupili celo mesto s stanovalci vred? Kot so tudi že zgoraj napisali: imate na razpolago dovolj drugih destinacij. Čim dalje, tem bolje.
Hvala bogu, večina je še normalnih in razlikuje med opremo za na plažo / šport in oblačili za obisk muzeja, galerije ali za večerjo v restavraciji.

kdor SVN € zapravja v (HR) je narodni izdajalec.
Prasec/prasica prve vrste. Gnus od državljana … naj se izseli v S, Korejo.!!
Kako takšni ljudje sploh lahko dihajo SVN zrak, dovolijo otrokom šolane, hodijo v zdravastvene domove, se hranijo s SVN hrano??

to ste gnoj, ausšus človeštva ..

Pa to ni bilo mišljeno zaradi nas,ker mi smo kulturni.To velja za one druge(angleži,američani,…)saj vsako leto vidimo kakšno sliko,ki jo kdo objavi kako se sprehajajo z tangicami v riti po mestu….
to je za one druge ,saj je jasno.
mi smo bolj kultivirani !

Dubrovnik nekega poletja nedavno:
[img]http://images2.kurir.rs/slika-620×419/tange-ulica-od-puca-foto-dubrovniknethr-1439242024-717637.jpg[/img]

Prekrasen pogled !

Edino prav. Bravo Hrvaška! Nimam nobene želje gledati na napol nage ljudi v mestu, pa četudi je vroče. Ne vem kaj je tukaj sploh za razumeti – kopalke so za na plažo, za v mesto pa primernejša oblačila.

Ne znam si predstavljati, da bi kakšen poslanec, učiteljica, trgovka ipd. prišli v kopalkah v službo ali se sprehajali po Čopovi, ker bi jih bilo takooo vroče …
Ah, nekateri ljudje ste res nemoralni in brez vrednot, žalostno, da naj bi bili to ljudje v zrelih letih z zdravo pametjo.

Kakšna vrednota je to, da se sramuješ Adamovega/Evinega kostima in dobiš pike, ko koga vidiš. Preklet Bog je brez vrednot, ker nas je takšne ustvaril.

To, da se za v mesto oblečeš se mi zdi stvar dobrega okusa in socialnega občutka, ne vidim pa v tem kake hude povezave z moralo in vrednotami.

Imajo pa problem tisti ki človeško telo po defaultu seksualizirajo.

Ma folk je prifuknjen, no. Če ležite na plaži, lahko prenesete ljudi v kopalkah, ko se prestavite 300 metrov stran med neka kamnita zidovja in vidite isti prizor, pa dobite ošpice? Zaradi mene se lahko vi tud vsakih 20 metrov preoblečete v nekaj drugega, hrčki vam pa naj kazni nabijajo. Svašta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close