Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tržnica Velika Kladuša

tržnica Velika Kladuša

Pred leti smo bili v Veliki kladuši na tržnici in kupila ene par kosov res poceni in še danes nosljivih stvari. Danes čistim po omarah in mečem stran prastare cunje in ugotavljam, da potrebujem kar nekaj stvari, zato bi odšla ponovno v veliko kladušo, Malo v šoping malo na izlet morda celo do Bihača. Zdaj pa me zanima ali je morda tržnica odprta tudi v nedeljo. Občutek imam, da je pred leti bila morda kdo ve kako je s tem.? Hvala.

Bog, kaj nas ti sprašuješ?? Če bi o Londonu , Parizu , tekel pogovor,
a ti nas sprašuješ o Biaču??

Kako prosim?
Ja jaz sprašujem o Veliki Kladuši če je sejem odprt tudi jutri, da ne bom brez veze naredila 360 km? In ker verjamem, da je veliko ljudi iz tega konca tukaj na monu, se poprosila za nasvet. Tisti ki poznajo stanje o londonu, Parizu jih pa žal ni tu gor

uf za soboto vem da je, nedelja pa mislim da ne.
Je pa tudi meni kul , klinc London pa Milan, v Bosni dobiš malo morje robe za isti denar

kaj je pa tebi? Včasih smo manj premožni precej hodili v trst ali bosno po nakupe.

kaj je pa tebi? Včasih smo manj premožni precej hodili v trst ali bosno po nakupe.[/quote]

Pa kaj še zdej si nisi finančno opomogla?

Ne verjamem da je jutri odprto. Tudi jaz sem hodila pred leti, ko je bila še tista ta velika tržnica v Kladuši in pol SLO dol, pa še takrat je bilo odprto ob sobotah, v nedeljah si dobil le nekaj malega. Pravijo, da se cenovno splača iti v Banja luko, tudi v soboto, če seveda nakupuješ za celo družino. Za en , dva kosa se ne splača, je predaleč. Jaz ponavadi sedaj z mami, pa še katero žensko skočimo kar na Madžarsko. Vendar se splača zapeljati še ene 25 km naprej, v Letenje, tam je ogromna tržnica na Madžarsko – Hrvaški meji. Najde se dobro in slabo seveda, edino ponaredkov znamk kot v Bosni pač ni. Tudi v sobotah.

Mi smo bili nekje drugje v Bosni, ne me vprašat kje, ni bilo pa tako daleč. Šli v nedeljo in je pisalo, da je odprto čisto vsak dan. Močno dvomim, da še večje tržnice niso.

Pozdravljeni, mene pa zanima katere znamke oblačil in superg se lahko kupi poleg adidasa in nike-ja? Imajo tudi kakšne športne znamke kot so kempa, hummel? In še to….kdaj točno je tržnica odprta (sreda? petek? sobota?) oz. imajo največjo ponudbo in od kdaj do kdaj. Hvala 🙂

Zdravo, ce bo kateri prislo prav ko bo iskala na temo o shopingu v Kladusi… Torej, za zacetek naslov…v Google vpises lahko “namještaj Dallas Velika Kladusa” in to je ta naslov. Odprto je ob TO, SO in NE…ob sobotah imajo ko neko dostavo in je vec stevilk, vec izbire, vec prodajalcev. V nedeljo je kak manj a nic zato…stanti se tako ali tako ponavljajo. Po tleh je makedam. Trznica ni pokrita oz. je napeljana taka mreza, da v primeru malo dezja ravno tako obratuje. Ne obratuje ce je pa lih kak hud naliv. Odpre se ob cca 7h…zapre nekje med 13-14h, odvisno koliko je kaj ljudi. Barantat se ne da baš neki (itak je pa vse tko poceni, da clovk nima srca jim se zbivat cen) …razen ce kupis pri istemu vec stvari in ti pol mal zaokrozi. Prodajalci niso grozno vsiljivi (kot imam izkušnjo s Prijedorjem), so zelo prijazni. Ponaredki adidask so kar dobri, oblacila kukr kaj…kaksna majca komi da se skup drzi, druge spet super. trenirke, sploh otroske, majo razlicno dolgo hlačnice…pac, tko na horuk narjeno. Ma tiste trenirke ponaredki so pa naceloma kr OK. Za močne dobis nekoliko manj. Malo sem bila razocarana ker zase prakticno nic nisem kupila kar se tice poletnega…jeans kr. hlace so bolj za suhe, majicke vse iste, ni za dobit kopalk, nobenih japonk ali sandal…oblekic bore malo.

Iz lekarne sem se kar dosti zalozila zdaj za poletje…kreme soncne, za komarje repelenti, aloe gel 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} (pri nas ISTI 13€, v BIH 6€), persen, voltaren, sumece tbl. Ipd. To je vse obcutno cenejse.

Kje v Bosni pa je malo večja izbira večjih številk. Recimo XXL, 3XL pajkice, majice, puloverji, bunde, ….

Trznica v Veliki Kladusi je odprta le  dopoldan   v soboto do 16h. Imajo odprto se en dan med tednom , ampak nisem sigurna ali je torek ali sreda.

Jst grem na socialno Vič i mi dao patike stalno, jako ponosan na to

Grozno kaj se hočete pohvalit ,da ne grete več v bivšo jugoslavijo, ker pac ste na visjem nivoju in raje grete v Paris. Dajte no . A mogoce pa komaj preživite iz meseca v mesec. Da ti gre na bruhanje.

Obleke so potrošna roba, vse se mi zdijo enake. Vasakodnevno daš gor par kosov, ki jih čez nekaj časa vržeš stran. Da imam malo boljši ali bolj vpadljiv kos blaga, mi je totalno nepomembno. Da bi za par kosov blaga bilo treba iti v drugo državo,…ni šans, če ni na poti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close