Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Miša Molk ima danes rojstni dan

Miša Molk ima danes rojstni dan

Rodila se je 5.9.1954.No včerajšnje njene na pol gole fotografije v reviji Nova pa tega ne kažejo.Mišino telo je,kot telo ženske tridesetih.No kljub raznim lepotnim popravkom seveda.Čestitamo,vse najboljše!

kake bolane… pa kaj me briga ta koza, kdaj ima rojstni dan.

Uf, si pa nesramna. Takim in podobnim zadevam je ta portal namenjen. Roko na srce Miša Molk pa je vredna “ogovarjanja”, sploh pozitivno naravnanega. Če pa imaš ti probleme, pa ti priporočam kake druge portale.

Sama plastika.

je rekla v nedeljo: gospod generalni ali vam je kaj nerodno stati zraven mene? zraven se je pa s polmeterskimi silikonskimi joški butala vanj.

obnašanje ima na nivoju pubertetnice, hi-hi-hi, kako ji je vse smešno

pa saj nima silikonskih joškov, no!

ona mi je pa res tako pod nivojem, da mi je vseen, kdaj ima rd. Itak hoče skrit svojo letnico rojstva… takim se ne čestita.

Čez poletje nisem kaj dosti spremljala ne TV, ne časopisov……..a so ta glavne na RTV zamenjali. V nedeljo so bile same neke nove face, predvsem sem ob eni najavi pričakovala Mojco Menart, pa je prišla čisto ena X, pa tudi generalni je nov, a ne? Kdaj so pa bile te spremembe?

špelca.marelca napisal:

> pa saj nima silikonskih joškov, no!

Neeeee, kje pa…

Mislim, a ni očitno, da so fotke nastavljene in še lepo poretuširane? Joške ji pa v ležečem položaju tako lepo stojijo, da se še kakšna šestnajstletnica ne more pohvaliti s tem.

A da jih ima? :)))))

Za ustnice nič ne rečem … ampak joške?

špelca.marelca napisal:

> A da jih ima? :)))))
>
> Za ustnice nič ne rečem … ampak joške?

Sej ustnice bodo tud kmalu večje kot joške. Soon.

:))))))))))))

Točno tako!

Ful dobra ženska!!!!

…. potem je pa devica

po horoskopu

….. vsaj po horoskopu :))))))))

Očitno ste na tem forumu skoraj sami slovenci, mečete kamenje v vsakega, ki je uspel.

Ja eni izmed redkih narodov, ki smo na prvem mestu po kritiziranju- naprej pa nazaj-pa človeka sploh ne poznajo.

Meni osebno je všeč, kar pa dela s svojim telesom (mislim plastične operacije), pa je njena stvar. Brez nje bi bilo na TV marskikaj drugače oz.slabše. Ženska je res dobra in sposobna.

mik napisal:

> Očitno ste na tem forumu skoraj sami slovenci, mečete kamenje v
> vsakega, ki je uspel.

Pol pa nisi dosti po svetu hodil/-a.

Ti pa najbrž zelo rada vsem poveš koliko si stara,kajne;-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close