Želim spoznati resno žensko za resno zvezo.
Hja, samo napisat, da iščem resno žensko za resno zvezo še ne pomeni, da se za stavkom dejansko nahaja resen moški, ki si želi resne zveze. Ti povem, da sem ta stavek že slišala in nekako ga moški uporabljajo, ker sveto verjamejo, da bodo ženske padle na to in jim bodo prišli do mednožja. Ampak veš- resna ženska ne pada na besede, ampak opazuje dejanja. Nisi definiral, kaj zate točno pomeni resna zveza. S svojimi besedami. Moje vprašanje si gladko ignoriral. Resna ženska se bo namreč tudi o vsem tem pogovarjala in opazovala ali besede klapajo z dejanji, predno skoči še v fizični del. Torej- si prepričan da iščeš resno žensko za resno zvezo? Ali samo preveč zaupljivo žensko, ki bo padla na besede?
Če si pri svojih letih pripravljen na dojenčka – in hej, ne bo prišel jutri, ampak čez eno leto, dve, ko boš 45, 46 … Pomeni, da se pri prvem otroku nisi nič angažiral in si vse prepustil partnerki. Zato te je pa tudi načevljala.
Pri tvojih 60 bo otrok na vrhuncu pubertete …. in spet prepuščen samo mami, ker ti ne boš imel energije zanj. Boš pa moral naleteti na eno ornk naivno ali obupano, da se ti bo pustila oploditi pri tej tvoji starosti. Res ne vem, kaj si domišljate. Da ste vsak dan mlajši? In roko na srce, pri 45 je najmanj pol tipov že tako zmahanih, da zgledajo svojim partnerkam kot fotri.
Aha, v štirih dneh odkar si objavil oglas… spoznaš neznanko v trgovini in že kar veš, da je sorodna duša?
Kako to gre? Da ugotoviš, da ti je nekdo res pisan na kožo, da je torej tvoja tako imenovana sorodna duša, je potrebno veliko več spoznavanja, kot le slabe štiri dni… No ja, lahko tudi tako zaključiš s svojo temo. Saj nihče ne ve, kdo si. Le ti sam poznaš resnico svojega lajfa . Who cares for rest of us, ki zaidemo na ta forumček.
Je bela cesta, da me je nedolgo nazaj v trgovini ogovoril neznanec, pri gelih za tuširanje.. pa nisem začutila, da bi bil super ali celo moja sorodna duša ;))). Pa imam intuicijo navito do konca hehe.. tvoja je pa očitno expresna ;))).
Forum je zaprt za komentiranje.