bolečina pod desnim rebrom
Že prpibližno tri tedne čutim rahlo pekočo bolečino pod desnim rebrom…občasno bolečina izgine nato se ponovno pojavi…drugih težav npr. s prebravo, napenjanjem itd nimam…je pa res da težje prenašam kakšno težjo hrano…je možno da gre za kakšne težave z žolčem? Nisem ravno paničar po naravi in glede na to, da ne čutim nobenih drugih težav se še nisem odločil za obisk zdravnika…
je tudi dvanajsternik. ker lepo leži na desni strani, ko se konča želodec. Jaz imam
občutljiv želodec na hrano, moram kar pazit in včasih sem po zaužitju hrane čutila ščipanje na dvanajsterniku..Me je kar vleklo in cukalo..Bodi pozorna na hrano, pijačo, kavo, tudi sveže sadje, razen banan..Poskusi z dieto..
Hejla, jaz sem imela podobno in se mi je precej vleklo, malo je bilo prisotno, malo izginilo, ni bilo zelo boleče, bolj nadležno in precej na površju telesa (nisem čutila, kot da je bolečina nekje globoko v organih). UZ nič pokazal, hrana ni nič vplivala, potem so mi ugotovili, da imam slabo držo in da mi zateguje eno mišico pod desno roko in pod desnimi rebri, v povezavi s hrbtenico… Skratka, zoprno, ampak nič tragičnega. Moram delat vaje za držo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.