Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ko čutite da boste zboleli

ko čutite da boste zboleli

Ko čutite da niste popolnoma zdravi, da se vas nekaj loteva – kaj vzamete? Katero zdravilo res pomaga?

vzemi aspirin, če pa tega ne smeš, pa lekadol. pij veliko nesladkanega čaja in ne sadnega s filtra, temveč kakšne druge rožice, ki jih precediš.

vsa zdravila so totalno nemočna glede prehlada ali viroze.vse deluje samo navidezno. lih prebolet je treba ali se pa ne okužit ,se pazit in ne gibat med ljudmi pozimi.

Počitek.

Žganje, žganje in še enkrat žganje. Ni viroze, ni bakterij, ni bacilov.

Veliko pit, počivat (spat),kak šnops, da razkuzis vse. …

Običajno mi pomaga Lekadol +C prašek raztopljen v topli vodi, še kakšni naravni vitaminčki pa počitek.

Prišla domov iz službe že malo čudna, vzela 2x aspirinC, vroč čaj in šla v posteljo, zvečer spet ponovila in zjutraj bila o.k.
Včasih se pa je zgodilo , da vse to ni pomagalo..
Odvisno od virusa, vrste prehlada…??

Razni lekadoli, aspirini itd. NE zdravijo, ampak zakrijejo simptome. Ce si naslednji dan zdrav bi bil tudi brez tablet. Te tablete unicujejo zelodec in jetra, zato se jih je bolje izogibat ce ni nujno. Vitamin C, cink, pocitek, caji…. lahko skrajsajo virozo za kaksen dan, to je pa tut vse.

Eno žlico sesekljanega česna z medom 🙂

No ja, če vzameš kak lekadol ali aspirin vsake kvatre (s tem mislim 1-2x letno recimo), ti pač ne bo uničil želodca in jeter.
In ja, meni je Lekadol +C že parkrat pomagal, ko sem se slabo počutila.

Počitek.[/quote]

Nobeno zdravilo, samo tole zgoraj.
Pa dodatno mogoče podpret imunski sistem s primerno dozo vitaminov in mineralov, po možnosti v naravni obliki, ne tablete.

Nič. Počnem, kar pač moram in morem in počakam, da mine.

Lekadol plus C zvečer, preden grem spat, potem Plivit C 500 mg dvakrat dnevno, med, limona, Immunogran sem kupila in pila 3 dni zaporedoma, potem čaj s cinkom (breskev), potem Strepsils ližem vsak večer preden grem spat. Pa ko sem bila v stiku s prehlajenimi osebki, sem si takoj potem umila roke, useknila nos in popila malo žganja:)

Zaenkrat sem prehlad zatrla v kali.

Že leta in leta preizkušen recept: zjutraj požirek travarice, ali slivovke, potem čaj v katerm je tudi ingver, čez dan limonado. Ni prehlada, ni viroze, ni gripe že leta in leta.

A da se ti nehajo tresti roke? 🙂

Ni prehlada in gripe, je pa ciroza jeter 🙂

česen,
med – kurkuma – poper- olivno olje = zmešaj in jej vsako uro 1 žličko,
ingverjev čaj,
Imun 44

Slana limonada (narejena s himalajsko soljo), predvsem pa počitek!
Čez dan pa veliko pit – topel čaj z medom in limono.

Naši bivši so rekli: Bolje sprećiti nego lećiti….in to je to……..sproti razkuževati, pa ne bo prehladov in viroz:))

A da se ti nehajo tresti roke? 🙂

Ni prehlada in gripe, je pa ciroza jeter :)[/quote]HA;HA,HA od požirka na dan, ma kaka ciroza. Moji starši tako delali, dočakali preko 94 let. Pri svojih 66 letih brez zdravil, vsak dan 8 km hoje, vikende v hribih, poleti plavenje. Pa kaj češ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close