Pes prdi pomoč
Naša psica ibelgijska ovčarka ima 12 let in zadnje čase obupno prdi. Poskušali smo ji ponuditi različno hrano, a je vedno enako. Sicer je zdrava z odvajanjem nima težav je v dobri kondiciji a to kar se dogaja zadnje čase ni več za zdržat. Tudi prej je bilo isto, zdaj pa pol ure po obroku spušča smrdeče vetrove še 2 uri. Nasvet?
Za belgijca je 12 let kar lepa doba. Enkrat mi je vodnik policijskega psa – belgijca rekel, da kolikor so energični in hitri, tako hitro žal tudi živijo in se postarajo. Torej, doma imaš starčka. Prebava je drugačna, organizem peša. Poskusi z dodajanjem kumine v hrano (v prahu) in z manj beljakovinsko hrano.
Pol ure po obroku jo peljite za dve uri ven na sprehod.[/quote]
12 let starega psa?[/quote]
Yo ne vem zakaj se čudiš, ko si pa taka poznavalka psov, da je čudno peljati 12 let staro belgijko na 2 urni sprehod. Kar se moje psice tiče, upam stavit, da je bilj vitalna in z boljšo kondicijo kot marsikateri 5 leten prinašalec, nemški ovčar…
Kupi mu brikete https://oskrbapsov.wordpress.com/hrana/
Pri nas je to pomagalo.Takoj ko mu dam hrano kuhano z makaroni ali briketi z žitaricami je prdenje.Jaz imam tole stvar Fisch and Rice
Forum je zaprt za komentiranje.