zobate škarje in britvice za redčenje las
Zato sama strižem konice, da so konice vedno na istem mestu in mi jih ni treba iskati po celi glavi. Vsake tri mesece en cm stran in tako imam lep volumen, zdrave lase in za temnordečo barvo uporabljam kano s sodium pikramate. Ne rabim ne balzama in ne negovalne maske, nič. Konice je treba odrezati na tri mesece, da se lasje ne uničijo. To je vsa resnica.
Jaz ima zelo goste lase in ker nosim kratke frizure je redčenje obvezno. S temi škarjami, ki so v ta namen. Meni ne delajo škode. Meni se lasje niso nikoli cepili, tudi ko sem imela zelo dolge ne. Imam pa sošolko, ki še do dolžine paža ne pride pa ima vse lasje scufane in konice scepljene. Žal je tako, menim, da je veliko gensko pogojene kakšne kakovosti las imaš. In pa nega.
Imam pa težavo, ko me ”postriže” z britvico. V tem sicer nimam uničenih konic, se ne cepijo, ampak frizura pa ne drži oblike. zato vedno odklonim striženje z britvico.
Če ne bomo odrezali konice se bo konica precepila (v enem letu bo zagotovo v dveh delih). Vprašanje je samo to, kako bomo našli konico, če so uporabljene zobate škarje? Toda še težje vprašanje je, kako se bomo sami postrigli, da bomo za med ljudi? Mislim predvsem zadaj, frufru znam? Kako postaviti zadnje ogledalo oz. zasukati glavo, ker če si ostrižena na paža, kako se postriči?
Seveda nimaš uničenih las, ker verjetno regeneratorja, ki je v škatli ne vržeš stran in verjetno vsake tri mesece odrežeš za en centimeter las, kar povzroči, da so lasje lepi, negovani, gosti in zdravi. Balzam iz ezscellenca je za trikrat. Las pa, ki zraste v enem mesecu en centimeter pa je vsako leto daljši za 8cm. Logika.
Forum je zaprt za komentiranje.