Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prošnja za delo preko maila

prošnja za delo preko maila

Obsatja možnost da pošljem prošnjo na mail naslov. Kako naj to izgleda? Kot navaden mail in v prilogi dokazila ali pa kot word dokument ki ga pol pripnem?

Jaz sem ponavadi napisala nekaj v stilu:

Spoštovani,

v prilogi vam pošiljam prijavo na razpis delovnega mesta. Prilagam tudi svoj življenjepis.

Lepo vas pozdravljam,

Bla Bla

Jaz mislim, da je lepše, če daš vse v priloge, ker lahko v Wordu lepše oblikuješ tekst, pa še pri tiskanju lepše izpade.
V mail pa napišeš samo spremno besedilo, nekaj v tem stilu, kot je predlagala Čenča.

Pa srečno!

Obvezno uvodna beseda,ki mora biti cimbolj strnjena in hkrati zanimiva,da pritegne kadrovika ali delodajalca.

Potem pa vse potrebne priponke..

Tudi jaz delam tako, kot so ti že punce napisale.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

kako napisati preko gmail prosim če mi pošljete prošnjo

Če pri vas lepo zgleda v wordu še ne pomeni da bo tudi pri naslovniku, lahko se vse podre, če ima drugo verzijo. Priporočam pretvorbo v pdf.

2 opicji:
-ena da napišeš mehj kot ponudbo oz prijavo (prošenj se ne piše), ter dodaš priloge
– druga je ta da prošnjo oz ponudbo napišeš v wordu at co, shrnaiš kot pdf, dodaš še priloge in to je to

kot word se ne pošilja

pošlješ pa uradno, torej najprej tvoji podatki, nato podatki o prejemniku (podjetje itd) – stolpca en nad drugim, na kraj in datum ne pozabt (mejl, pa tudi pismo, ki ga boš pošiljala mora to vsebovat)

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Ah dejte no. Celo znanost ste naredili iz pisanja prošenj – ja PROŠENJ! Pa če se uradno reče prijava, ponudba ali pa kakorkoli drugalče, iskalec dela še vedno PROSI za službo za to je tako kvazi poimenovanje čisto brezveze. Še bolj brezveze pa je, da eni nonstop bluzite o tem kao pravilnem poimenovanju.

In da se v wordu ne pošilja jaz prvič slišim, pa nisem včeraj napisala svoje prve prošnje za službo. In veš kaj? Bila sem že na mnoooogih razgovorih, in celo zaposlit se mi je uspelo. In to brez PDF-ja.

Ah dejte no. Celo znanost ste naredili iz pisanja prošenj – ja PROŠENJ! Pa če se uradno reče prijava, ponudba ali pa kakorkoli drugalče, iskalec dela še vedno PROSI za službo
[/quote]

WRONG!!!!! ni več prošenj ampak so ponudbe (ko pošiljaš na slepo) in prijave ko je razpis. In ne iskalec ne prosi, ampak se ponuja oz pojasni kaj lahko ponudi (znanja, kompetence in podobno)

Ah dejte no. Celo znanost ste naredili iz pisanja prošenj – ja PROŠENJ! Pa če se uradno reče prijava, ponudba ali pa kakorkoli drugalče, iskalec dela še vedno PROSI za službo
[/quote]

WRONG!!!!! ni več prošenj ampak so ponudbe (ko pošiljaš na slepo) in prijave ko je razpis. In ne iskalec ne prosi, ampak se ponuja oz pojasni kaj lahko ponudi (znanja, kompetence in podobno)[/quote]

Ja pa še kaj, še vedno vsaj posredno, če ne že neposredno – prosi, četudi se ponuja za službo. Dlakocepite po nepotrebnem.

WRONG!!!!! ni več prošenj ampak so ponudbe (ko pošiljaš na slepo) in prijave ko je razpis. In ne iskalec ne prosi, ampak se ponuja oz pojasni kaj lahko ponudi (znanja, kompetence in podobno)[/quote]

Ja pa še kaj, še vedno vsaj posredno, če ne že neposredno – prosi, četudi se ponuja za službo. Dlakocepite po nepotrebnem.[/quote]

Če se hočeš delodajalcu predstavt bolj profesionalno, boš napisala ponudba.

Ja pa še kaj, še vedno vsaj posredno, če ne že neposredno – prosi, četudi se ponuja za službo. Dlakocepite po nepotrebnem.[/quote]

glej sem mel s tem opravt in vem kaj pišem. Tako da, prošenj žal ni več, so pa ponudbe in prijave. Taka je pač trenutnas situacija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close