vitaminska analiza telesa in Biyovis Purex paket
Pozdravljeni!
Jaz sem ene tistih ki sem to poskusila. V začetku sem bila tudi jaz skeptična glede teh stvari, ampak ker sem imela že dlje časa težave in sem poskusila vse mogoče stvari sem se odločila da je to res zadnja stvar ki jo probam-tudi zato ker je pred mano to čiščenje opravila sodelavka in mi je tudi ona priporočala.
Sicer paketa nisem kupila v lekarni ker sem si vzela nekaj časa za premislek, ampak sem kasneje naročila prek interneta. (biostilevita)-plačilo po povzetju in dobila že naslednji dan
Na začetku par dni ničesar in potem….nisem mogla verjet kaj vse je ˝padlo˝ iz črevesja. težav nisem imela med čiščenjem nobenih ampak efekt pa fenomenalen. Tako da po mojem mnenju se res ni škoda 80€ glede na to kakšen je učinek.
Vsak pa naj se odloči sam. Zase vem da si ga bom od zdaj naprej privoščila vsako pomlad, oz. vsaj enkrat na leto.
Lp
Pozdravljeni, kmalu bom 63 letna in ne jem več dopolnil.
Uporabljala sem 4 različne, kot so mi svetovali v trgovini z prehranskimi dodatki glede na moja leta, dejavnost in prehrano. Takrat sem jih ravno dopolnila 60 in sem dobila darilni bon za te stvari. Še nekajkrat se dokupovala in po dveh letih redne uporabe sem se vprašala zakaj sploh to jem. Moram še povedat da nisem kupovala najdražjih, hčerka je temeljito pregledala sestavine teh in onih in mi našla nekaj podobnega.
Prenehala sem s tem, zdaj bo 10 mesecev od tega. Počutim se enako, nohti, lasje, spomin, počutje, spanje,… isto kot ko sem jedla dopolnila. Kožo sem pa imela/imam ves čas suho in si pomagam z kremami.
Mogoče imam pravilno prehrano, najbrž pomaga ker imam zelo rada zelenjavo, vsak dan jem jabolka, orehe, mlečne jedi, meso pa 2-3 x na teden. No, v tem času sem se upokojila in zdaj grem vsak dan peš v trgovino ( ali pa mimo in naredim krog ), tja in nazaj potrebujem eno uro.
Pijem največ samo vodo, včasih si stisnem pomarančo. Ja, s tem sem hotela samo povedat da malo pomaga tudi to kako živim in da se splača potrudit.
Smo pa različni. Eni dopolnil ne potrebujejo, nekaterim pa pomaga. To boste pa sami ugotovili in ne verjemite samo reklamam, vemo da je to le posel.
Pa srečno.
Forum je zaprt za komentiranje.