Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako živite tiste brez maternice?

kako živite tiste brez maternice?

Kako živite tiste, ki ste brez dela maternice, brez polovice ali celo brez cele maternice?
Zaradi česa so vam jo odstranili?
Kako se počutite?

Nimam maternice že od nekdaj, počutje je u redu 🙂

------------------------------------------------------------------------- Zmanjšajmo izpust toplogrednih plinov. Namesto govedine, si raje privoščite svinjino ali perutnino.

Sulejman!
Vprašanje je namenjeno ženskam!

Ojla .Jaz jo nimam že 5 let. Stara57 je kar težko .Moraš se paziti da težko ne dviguješ in meni so tudi hormoni ponoreli.Zdravnik mi ni dal nič je rekel da se bo samo uredilo.Imam tudi zato kakšen kg preveč čeprav se trudim. Operacija je pa bila zaradi raka ,je pa glede tega sedaj vse v redu. Lp.

Če gre zgolj za odstranitev maternice, se razen samega operativnega posega in kar dolgega okrevanja ne spremeni nič. Pa še to je zelo različno, glede na na obliko posega (skozi nožnico, laparoskopsko ali najbolj invazivno skozi trebuh). Težave nastopijo, če se odstranijo tudi jajčniki.

Od mojega babica je brez že zeeloooo dolgo, stara je čez 80, ni imela nobenih problemov, moja mama je brez pred kratkim, po operaciji ni dolgo okrevala ker je delovna in ne zna počivat , poznam drugo žensko je tudi brez vsega 40+ brez problemov, meni grozi prihodnost brez, kaj čem, če moreš moreš, ni pa fajn sigurno že zarad občutka ker se ti zdi da nekaj more bit potem narobe če ti nekaj manjka, kot vidiš pa ni nujno…. Poznam še nekaj drugh primerov, načeloma ni nekih problemov vsaj da bi jaz vedela ne.

Sulejman!
Vprašanje je namenjeno ženskam![/quote]

Sej Sulejman je dvospolnik al pa multipla osebnost. Včasih piše v ženski, včasih v moški obliki

Rak, vse ven, maternica in jajčniki, stara 40 let. Od začetka jemljem remifemin plus in se počutim super!

Maternica nima popolnoma nič s hormoni.

Po laparoskkopski op.so mi poškodovali sečevod in nastopile so močne nevropatske bolečine v rokah in nogah, najhujše v stopalih.

Noro☹️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close