OptiMaskPro
Ispričavam se što Vam “upadam” na stranicu i što ne razumijem baš najbolje slovenski…Samo sam htjela obavijestiti Vas da sam ja kupila u Hrvatskoj taj proizvod. Dobila sam napuknuti i neispravan .Nakon brojnih neuspješnih pokušaja reklamacije na dati telefonski broj tražila sam način da obavijestim zainteresirane i pronašla ovu stranicu.Znači PREVARA!!!
br pavlina,
tudi jaz tole berem in se zanimam za ta “čudežna očala”- Ja, če je res spet to kar en nateg bom tudi jaz na to kar pozabila. Me pa zanima ta zagrebški doktor…. kaj točno on počne. Jaz bi zelo rada odpravila dioptrijo na način brez operacije. Bom spremljala vajin pogovor, da vidim kaj ti bo gospa Jasminka še povedala.
lp tinam
Tinam, po zadnjih podatkih z njegovimi vajami odpraviš dioptrijo 2 v enem tednu ali prej. Plus ali minus. Dioptrijo 5 pa v prej kot enem mesecu. Vaje delaš po cca eno uro na dan. Kolega, s katerim se z doktorjem poznata, je pri njemu kupil eno zadevo (Superorex) za žvrkljanje (mučkanje), in je super odpravil zobobol, ne da bi obiskal zobarja. No, kasneje je seveda popravil zob. To zadevo uporablja občasno in kot pravi ni bil bolan (gripa, prehlad,..) odkar je začel to uporabljati. Ta doktor ima kar nekaj v redu zadev. Ima tudi internet stran, ki pa na žalost trenutno ne dela, ne vem zakaj. S kolegom greva v kratkem k njemu, če kdo rabi preveriti, gre lahko zraven. Je pa to plačniško, in poteka tako, da pri doktorju izmeriš očesni pritisk in ostale zadeve, potem pa izvajaš vaje in če v pol ure ni izboljšanja, ne plačaš nič.
Jasminka, kolega ga pozna osebno in grem z njim v kratkem k njemu. Samo ne zaradi oči, ampak zaradi druge stvari. Če želiš, se lahko kje dobimo, pa sama preveriš, če je dobro in se pozanimaš pri doktorju kako je z zadevo. Če ne izboljšaš vida po pol ure vajanja pri njemu, ne plačaš nič. Dioptrija 2 prideš na 0 v enem tednu.
Jasminka, drug ga poznaje osobno i za nekoliko dana idem sa njim kod tog doktora. Ali ne zbog očiju, nego zbog drugih stvari. Ako želiš, možeš s nama, pa sama provjeriš, kako i što je na tome i razgovaraš sa doktorom.
Spoštovana ga. “brpavlina”,
Z največjim veseljem bi govoril z Vami, vendar nimam kontakta, zato vam puščam svojega v upanju, da se odzovete.
Hvala in lep pozdrav
Robert
robertuz1@gmail.com
Dioptrija, se opravičujem za pozen odgovor. Točna cena mi ni znana, vem da je v rangu malo boljših očal. Če želiš prvič samo govoriti z dr. Pavićem in se podrobno informirati, lahko pri njemu vse izveš, pa se potem odločiš. Je pa za to ceno potem kadarkoli kasneje obisk brezplačen. Ali govoriš hrvaško mogoče, bi dobila telefon in se osebno lahko pozanimaš, če želiš? V Zagreb grem konec meseca, to je 30.1..
Nedugo sam u Hrvatskoj kupila taj proizvod. Nakon kratke upotrebe shvatila sam da me od njega boli glava i predio oko nosa, zbog tvrde plastike od koje je izrađen. Reklamirala sam jer imam pravo proizvod vratiti unutar 14 dana međutim od njih nema nikakvih podataka niti adrese na koju bih isti vratila. Tako me vuku za nos. Nemojte se dati prevariti, oni posluju netransparentno. Razmišljam da ih prijavim državnom odvjetništvu.
Mail: brpavlina@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.