PEDOFILIJA – ste vedeli velenje?
V začetku novembra bi naj v Gorenju mojster v lakirnici dobil odpoved, ker mora v zapor za 8 let, razlog pedofilija. Ta tip je bil 10 let mojster v lakirnici, ne da bi bil kdo opozorjen in zlorabil naj bi tudi otroke nekaterih sodelavk. Sramota kaj se dogaja.
Kaj mislite, je takih veliko med nami? Upam, da ni imel svojih otrok.
To hočeš rečt da je zlorabljal otroke zaposlene v Gorenju, ali zakaj bi moral biti delodajalec obveščen o tem? Si brala uradna poročila o pedofiliji v Sloveniji? Ti veš, da ni med Romi nakup otroške neveste nič sporen? Si brala časopisne objave Londonskega imama, kako se stiska z otročkom, ki naj bi bila njegova žena? Kako pa s tem, a eni smejo ker je to čisto OK, drugemu bi morali pa židovsko zvezdo vtisnit na čelo?
nasilnež – v tem primeru posiljevalec, se vedno spravi na žrtve, ki so šibkejše od njega
v tem primeru je gospod računal, da ker imamo sužnjelastniški sistem, da bo on s svojo malo večjo plačo in svojim ugledom pri naših pedofilskih inštitucijah za zaščito otroka, ki take branijo, dobro prišel skozi
no mogoče tako ali tako bo..odvisno samo, katerega rdečega pozna
3 hčerke od 2 sodelavk, hčerko ženine sestre, sestrično od svojega polbrata. Je imel svojo družino, menda je zlorabil tudi svojo hčerko in nekaj njenih prijateljic in sošolk na rojstnih dnevih. Dobil je 8 let, po 2 letih je imel proste vikende, po 3,5 letih so ga izpustili. Eni bivši partnerici je prerezal gume na avtu, ker ga je pustila. Večina obtožb je zastarala, preden je bil dokončno obsojen, mislim da leta 2014. Na hčerin rojstni dan so ga novembra 2015 izredno odpustili iz gorenja, ker je šel služit kazen, je bilo na velenjskem forumu. Majster iz lakirnice ni bil nikomur očim. Šetka se svobodno in do danes ni priznal, da je kriv.
Zivjo imam pa en problem vceri zvecer sem slisal glasove iz hcerkine sobe. Sem bil 100% da ni bilo nobenega fanta. Nato sem ugotovil da se je sama zadovoljevala. Zato ker me je pa skrbelo sem pa vseeno sredi noci vzel telefon in malo pobrkljal. Kar sem videl je bilo grozno 15 letna hverka se je dopisovala z starejsim moskim in jo nagovarjal da se slikava in ji pisal neprimerna sporocila. Telefon sem brez skrbi ji zaplenil ker zgleda da se ne zaveda nevarnosti in se ni dosti zrela za mobitel. Ali ima kdo kaksno idejo kako da to zadevo resim
Par let sem delala kot prostovoljka v organizaciji, kjer so se s to problematiko ukvarjali. Tega je ogromno. Te zgrozi. Velika večina v družinah (očetje, očimi, strici, tudi ženske ampak bolj redko) in bližji ljudje (sosedje, učitelji, trenerji…. Samo en primer se spomnim da otrok ni poznal storilca od prej. Ko vidim otroke, ki k komu nočejo in se stiskajo k staršem, ti jih pa silijo naj gredo objet strica pa lupčka dat se začnem trest. Zakaj delate to svojim otrokom? Jih silite v “izkazovanje naklonjenosti” ljudem, katerim jo nočejo izkazovati!
In ja v veliko primerih matere oz. družina ve. Veliko jih je bilo prijavljenih s strani zdravnikov, skoraj nič s strani staršev. Največ je pa primerov ko to povejo šele ko so starejši. Verjamem pa da velika večina sploh nikoli ne pove. Ker krivijo sebe. Grozno je to poslušat. Jaz nisem zmogla in sem se odstranila.
Če imate dobre odnose s starši in starimi starši kdaj načnite to temo. Vas zna presenetit kaj so vaše stare mame, mame, tete….preživljale.
Forum je zaprt za komentiranje.