Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mercator . kuponi

Mercator . kuponi

Na Mercator kartico pri enem nakupu lahko vnovčiš tri kupone. Zanima me, če lahko v enem dnevu opraviš več nakupov in vsakič izkoristiš tri kupone, če jih seveda imaš…

Lahko samo ne more dat pik na kartico na njeni blagajni zaporedoma. Lahko pa stopiš do druge blagajne. Potem pa lahko novčiš kupone in dobiš pike.

Ce so kuponi se v papirju lahko, ce so pa tisti na piki kartici lahko izkoristis le enega na en izdelek �

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Bolje je biti gospodar pekla kot suženj nebes <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Everyone has two eyes but no one has the same view.

Zakaj pa ne bi dobil pik ? Jaz sem že večkrat dala zaporedoma modro pika kartico na isti blagajni pa sem vedno dobila pike gor. Tudi če sem uveljavljala popuste ( na papirnatih kuponih ).
Imela sem dva ločena nakupa ( en zame in en za tasta ) pa ni bil nikoli problem. Pa tudi kuponov sem lahko porabila 6 ( se pravi pri vsakem nakupu po 3 ).

LP

Po novem lahko na eni blagajni lahko uveljaviš 3 kupone za katere dobiš pike. Robo odneseš v avto in ponovi vajo na blagajni številka 2. Ena blagajna – 3 kupončki – pike za en nakup. Tako mi je razložila blagajničarka, včasih vem, da je bilo drugače.

________ Flectere si nequeo superos, Acheronta movebo.

A bolj mercator ni mogel zakomplicirat?

Pozdravljeni,

Pike dobite ob vsakem nakupu. S tem, da je pri enem nakupu možno unovčiti največ 3 kupone.

Lep pozdrav,

Spletno uredništvo Mercator

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close