Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kateri preliv za lase?

Kateri preliv za lase?

Imam nekaj sivih las, ne veliko, ampak dovolj, da bi jih rada prekrila, pa barvo las bi si malo osvežila. Do zdaj sem se barvala s kano Lush, ampak zdaj nimam časa ribati tiste kocke in pacati s kano, pa sem mislila, da bi vmes uporabila preliv, ki se menda spira in nimaš narastka, potem pa spet nazaj na kano. Katera znamka je dobra? A ima katera dobre izkušnje še s kakšno kano, ki ni v kocki, ampak ni dodanih kemikalij? Iščem takšno, ki je bolj rjavkasta, ne oranžna.

če imaš sive lase pomaga samo prava barva in ne preliv, ki se bo prijel na rjave lase, na sive pa ne.
Pa ti kana dobro prime? Imam prijateljico, ki je zaradi barvanja s kano kot strašilo in imam na koncu jezika, da ji kaj rečem.

Če barvaš lase s kano, boš z vsakim drugim prelivom naredila slab rezultat. Najprej ob nanosu preliva, potem spet s kano, ko boš imela voljo se kanirati. Te od Lusha ne poznam, kaj pa tista kana v vrečkah? Barvanje s kano je res packarija, a lasje so po njej zares lepi. Na tvojem mestu bi raje počakala na dan, ko boš imela več časa za barvanje s kano.

Najprej sem se z živordečo peno in barvnim šamponom, potem pa s poceni kano okrog 4€ iz Tuš drogerije. Zraven sem dala od sestrične keratinski balzam, ki mu je pretekel datum, pa imam zdaj super zdrave in svetleče lase. Rdeče barve. Druge rdeče barve (peroksidne) samo uničijo lase. Sestrična se je z njimi barvala vsak mesec, ker je bila drugače povsem obledela in je zato nabavila keratinske balzame, da bi obnovila lase. Jaz mislim, da probaj z živordečim barvnim šamponom. Drži prav toliko časa kot tiste barve s peroksidom, ker čeprav piše se ne ispere, samo zbledi se spere že po dveh pranjih in potem je vse svetlo, obledelo in še grše kot sem bila jaz pvi teden po barvanju s temnovijoličnim šamponom čez kano. Toda potem sem bila super, ker ni bilo več toliko vijolična.

V mullerju je kana že pripravljena in imajo še tako v prahu in barvne šampone in spreje.
Peroksidna barva pa je vsaka super samo rdeča ne, ker takoj obledi in peroksid vse posvetli in skazi. Drugače pa dala sem kano na rjavo z blond prameni pa je bilo super. Če ne bi pa dala gor še barvni šampon.

Kana mi dobro prekrije sive lase in tudi barva mi je všeč, ravno zato pa sem malo v dvomih, ali bi šla vmes na preliv ali ne, ker ne bi rada vsega skupaj preveč zapacala. Hvala za nasvete, bom razmislila, kaj narediti. 🙂

Baje, da nekaterim sivino dobro prekrije barvni preliv Keune. Lastnih izkušenj s sivino pa še nimam.

Jaz ti tudi predlagam kano. Znamka Logona ima že pripravljeno mešanico je pa bolj med dražjimi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close