Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek bi imele kelnerja-natakarja za partnerja

bi imele kelnerja-natakarja za partnerja

bi imeli partnerja, ki je natakar..pa ne mislim tako, da kelnari tekom študija, počitniško itd..ampak da je po poklicu natakar..in bo tudi pri 50 še vedno kelnaril..

Bi, ne vem zakaj bi na podlagi poklica človeka podcenjeval, ga diskriminiral??

Ne, ne bi ga imela.

misliš, da dober kelner ne rabi znanja?

Resničnim genijem najbolj zagrizeno nasprotujejo povprečneži (Albert Einstein)

Ne ne bi imela, sem si rekla da bo moj najmanj magister, da meni se ne bo treba matrati

jaz nekako ne..mlad kelner ja..pa da to dela postransko…pri 50 kelnarjenje, čeprav kot poklic, z narejeno šolo..ne vem no..na splošno sem gledala za paartnerja bolj izobražene in tudi pri možu, oziroma pri vseh partnerjih, ki so bili bolj za resno mišljeni, sem gledala, kaj so, oziroma kaj bodo postali..

Spet ena, ki išče opravičilo, da bo pustila moškega in se spentljala z drugim, ki bo njo pustil!

Ene niste kaj preveč pametne,zato iščete magistre.A tisto kar je najvažnejše, v hlačah,vas pa ne zanima.Res ste mone.Jaz osebno bi znorel ,da je moja baba magari doktor znanosti,pa ,da ob tem glumi in hlini orgazme.Jebeš titule.To lahko vzdrži kakšno leto.Potem jovo na novo iskat sorodno jebačico ali jebača.
Pa ,da ne boste pomislile,da to pišem zato,ker moja žena nima izobrazbe.Ima jo in to 7. stopnjo ampak ko se je prvič vsedla na mojega trdega,mi se je gladko jebalo za njeno izobrazbo,kot tudi mi se sedaj.Je pa fino ,ko se po tolikih letih še vedno z neverjetno slastjo natakne gor.Zgleda,da smo moški precej pametnejši od vas monkelj.
Pa lep dan pleh piččkam želim.

Torej, če prav razumem, si ti tud eden od teh, ki nič niso?

mi je jasno, zakaj toliko ločitev, res ženske, izobrazba je pomembnejša od karakterja?
Le kdo vas je vzgojil?
Najboljša veza okoli mene je med mehanikarjem in farmacevtko, že 20 let sta skupaj in vidi čudo, tip je odprl svojo delavnico, denarja za razvajanje kolikor češ, moj strojnik (strojni inžinir), pa v zadnjih 10 letih že 5 išče službo in se mu že kar pozna na psihi!

Ajoj, kakšni odgovori. Kelnar je premalo pameten,…. kakšne bedarije. Torej vsi poštarji, mehaniki, frizerji, … po tej logiki odpadejo oziroma niso primerni partnerji?

Mene pri natakarju zmoti nekaj drugega – njegov delovnik. Ko drugi žurajo in praznujejo – on dela. Njegova družina mora imeti veliko razumevanje, da je odsoten zaradi službe (npr: novo leto)

lp, ela s

Se pa vedno vprašam, kadar kdo postavi vprašanje takšne vrste, če ima vpraševalec/ka diplomo ali magisterij oziroma najverjetneje kar doktorat narejen/o ali je potrdilo o izobrazbi stvar plagiatorstva in nekih političnih vez iz preteklosti. O duhovni širini, razgledanosti in tudi vzgoji takšne osebe pa sploh ne razmišljam. Vzvišenost se pa tako ali tako blešči že iz daljave.

Imam že 15 let
Ne gre se tu za bolj / manj pameten

Gre se, da potrebuješ 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} večje živce.
Zvečer ga ni, več zaupanja…

NE! Pa tudi zdravnika ne. Iz istega razloga, ki nima nobene zveze s pametjo, izobrazbo ali denarjem. Gre za delovni čas in vsem znane pogoje dela, ki pogosto niso najbolj združljivi z družinskim življenjem. Splošno znana dejstva glede odnosov med natakarji, natakaricami in nočnimi gostjami, pa med zdravniki in med. sestrami pa tudi ne prispevajo kaj dosti k mojemu drugačnemu mnenju. Seveda je pa eno racionalna odločitev, razmišljanje o opcijah, drugo pa to, kar ti prinese življenje… ljubezen ne izbira in se je potrebno pač prilagoditi, zaupati…

moja mama ga je imela. zej je že v penziji. to, da je redko kdaj z nami bil za silvestrovo pa da je hodil domov smrdeč po cigaretih, človek že prežveči. bolj je bilo to hudo, da so ga pijanci parkrat s kozarci obmetavali, je prišel porezan domov.

pravzparav ne razumem čisto dobro, kaj tako travmirate zaradi tega.

No priznam. Moj je študiran in na visokem položaju. Vsi se mu klanjajo, ker je avtoriteta.Jaz sem proti njemu niko in ništa.Vem, da se ne spodobi kitit s tujim perjem, a kaj č’mo. Paše mi, ker del slave pade tudi v moj lonček. Imam pa srečo. Baje da sem lepa v moških očeh. Tako, da tudi on ni prikrajšan. Sva zadovoljna drug z drugim.

Če smo iskreni, večina kelnarjev niso perle v inteligenci in mene ne bi motila izobrazna kot takšna, pač pa to, da potem preprosto nimaš kaj s takšnim partnerjem debatirat, razen o osnovnih, površinskih stvareh. Takšnega človeka lahko imam za kolega ali znanca, za partnerja pa ne.

Jast sem pa tudi kelnarca občasna kelnaraca in imam z študiranimi ljudmi kar dosti izkušenj, pa da ne bo kdo mislil, da samo slabe ampak se najdejo vmes tudi perle, kot to pravite vi.

Se tukaj ravno ne gre za partnerja, ampak za znanko, starejšo v gradbeništvu in računalništvu izobraženo gospo, ki ima vaše vrste merila za soljudi in znance.

Tudi z menoj se ta računalniško-gradbena diplomantka nima kaj pogovarjati .Ker je takšna oseba ki se lahko z nižje izobraženimi pogovarja samo dokler jih lahko koristi.
Z menoj se ne da zastonj kot sopotnica peljati domov z vikenda in celo, kadar gospa povabi na kavo ponavadi povabilo zavrnem, sicer lepo, a v resnici zato, ker pozabim denarnico in vem, da v primeru, če pozabi denarnico tudi izobraženka nekdo mora plačat.
Ker ena druga mojo kolegica, ki ne pozabi denarnice doma in katero pa lažje ovije okrog prsta in jo seveda odpelje domov, z dostavo pred dom, in tudi na kavo jo izobraženka povabi, pa potem zmerom ta druga prijateljca, ki pa je frizerka še kavo plača, pa tudi ne glede na to da povabi pa ta študirana, ki se z mano nima kaj pogovarjat in ji je poleti letos rekla da se čudi kako se z mano lahko sploh kaj pogovori.
To imate taki ljudje dvojna merila in nas ne šišate razen če rabite kofe ali pa kaj drugega zastonj drugače pa imate čisto druge poglede na svet in življenje.

Pa še kkašne druge žalitve zaradi izobrazbe bi lahko napisala iz lastnih izkušenj, od izobraženih ljudi ene stroke posebne.

A če bi bil ta kelnar lastnik dobro vpeljane in obiskane in priznane restavracije/gostilne/kafiča, bi bil pa ok?

Če smo čisto iskreni, med kelnarji in kelnaricami srečujem (tudi sama sem kelnarica) izobražene ljudi, ki drugje niso dobili službe. Položnice pa je treba plačevati z nečem, a ne? Ena od sodelavk je po izobrazbi psihologinja, druga ima magisterij iz ekonomije. Tudi med tistimi, ki imajo nižjo izobrazbo, najdeš kakšnega z zdravo kmečko pametjo, medtem ko med izobraženimi najdeš prave runklje. Ni pravil! Gre za splošno razgledanost in srčno kulturo, ki jo premorejo nekateri. Prosim, če nehate s temi svojimi stereotipi o inteligenci kelnarjev. Ni malo izobraženih, ki nimajo pojma niti kdaj se uporablja predlog s ali z! Niti ne vedo, katero je glavno mesto ZDA!

Jast sem pa tudi kelnarca občasna kelnaraca in imam z študiranimi ljudmi kar dosti izkušenj, pa da ne bo kdo mislil, da samo slabe ampak se najdejo vmes tudi perle, kot to pravite vi.

Se tukaj ravno ne gre za partnerja, ampak za znanko, starejšo v gradbeništvu in računalništvu izobraženo gospo, ki ima vaše vrste merila za soljudi in znance.

Tudi z menoj se ta računalniško-gradbena diplomantka nima kaj pogovarjati .Ker je takšna oseba ki se lahko z nižje izobraženimi pogovarja samo dokler jih lahko koristi.
Z menoj se ne da zastonj kot sopotnica peljati domov z vikenda in celo, kadar gospa povabi na kavo ponavadi povabilo zavrnem, sicer lepo, a v resnici zato, ker pozabim denarnico in vem, da v primeru, če pozabi denarnico tudi izobraženka nekdo mora plačat.
Ker ena druga mojo kolegica, ki ne pozabi denarnice doma in katero pa lažje ovije okrog prsta in jo seveda odpelje domov, z dostavo pred dom, in tudi na kavo jo izobraženka povabi, pa potem zmerom ta druga prijateljca, ki pa je frizerka še kavo plača, pa tudi ne glede na to da povabi pa ta študirana, ki se z mano nima kaj pogovarjat in ji je poleti letos rekla da se čudi kako se z mano lahko sploh kaj pogovori.
To imate taki ljudje dvojna merila in nas ne šišate razen če rabite kofe ali pa kaj drugega zastonj drugače pa imate čisto druge poglede na svet in življenje.

Pa še kkašne druge žalitve zaradi izobrazbe bi lahko napisala iz lastnih izkušenj, od izobraženih ljudi ene stroke posebne.[/quote]

Tole o perli bo kar držalo :).

Torej, če prav razumem, si ti tud eden od teh, ki nič niso?[/quote]
Moja žena ima plačo 2000 eur z 7. stopnjo,jaz imam pa 3. stopnjo in kasiram okrog 10 tisoč eur na mesec.Sem ključavničar.In imam obrt.Po moje sem jaz sposobnejši od sedme stopnje.To lahko študiraš do jutra,pa ne boš razumela.Baba skratka nisi preveč pametna.Jaz bi raje videl babo,ki nima šole in ima veeeeeeliko plačo ,kot babo ,ki je magistrica a nima denarja niti za sproti.Seveda ampak jaz nisem tak in ,če imam žensko rad je zaradi mene lahko njena plača samo 100 eur.Izobrazba nič ne šteje,ker ponavadi vi z fakultetami niste preveč sposobni.Le redki zaslužite 2 jurja.Ampak jaz ne bi gledal na to.Če bi se šivilja dobro seksala in bi me imela rada,bi jo pač vzel.Mone vi ste glupe zelo.Iščete diplomo a v postelji žalost.Zato imate debele riti,ker ste lene.

Torej, če prav razumem, si ti tud eden od teh, ki nič niso?[/quote]
Moja žena ima plačo 2000 eur z 7. stopnjo,jaz imam pa 3. stopnjo in kasiram okrog 10 tisoč eur na mesec.Sem ključavničar.In imam obrt.Po moje sem jaz sposobnejši od sedme stopnje.To lahko študiraš do jutra,pa ne boš razumela.Baba skratka nisi preveč pametna.Jaz bi raje videl babo,ki nima šole in ima veeeeeeliko plačo ,kot babo ,ki je magistrica a nima denarja niti za sproti.Seveda ampak jaz nisem tak in ,če imam žensko rad je zaradi mene lahko njena plača samo 100 eur.Izobrazba nič ne šteje,ker ponavadi vi z fakultetami niste preveč sposobni.Le redki zaslužite 2 jurja.Ampak jaz ne bi gledal na to.Če bi se šivilja dobro seksala in bi me imela rada,bi jo pač vzel.Mone vi ste glupe zelo.Iščete diplomo a v postelji žalost.Zato imate debele riti,ker ste lene.[/quote]

Z zamudo 24 ur-pa bi res vbilo dobro, da bi zadnja komentirana tema šla na vrh!!
Če bi bil ti ključavničar z 10jurji na mesec ne bi tukaj gor ribal folka v glavo! To je ta prvo.
Pa če bi imel 10jurjev zaradi lastne pameti se tudi ne bi hvalil tukaj gor. Vse kar hočeš povedat je da so obrtniki velikoseroči samohvalci in podcenjuješ ljudi.

Pa če bi že lahko izbirala sem raje glupa in stokrat glupa kelnarca kot vzvišena izšolana baba, ki “serje po glavi svojemu tipu, da ta lahko serje naprej po drugih glavah! Hvala za tako krono, ki gleda ven iz truge!!

Če bi lahko še enkrat odločal zihr nikoli več…

Da imaš žensko k je natakarca v eni vaški beznci je mogoč še sprejemljivo k je mlada, ko sta še brez otrok, ko je pa enkrat 30, 35+ z družino otroci pa zihr ne več. Pol je malo tvoja pa malo od cele vasi, zarad parih pijancev visi celo noč v gostilni in čaka kdaj se bojo naveličali cuzat tist pir in se bojo pometli domov.

Jaz vem da nebi več, mogoč za mlade to še nekak je, ko so enkrat družina, otroci zihr ne več vsaj zame ne…

Js osebno bi raje videl da je kelnerca kot kakšna zatežena in malo čudna zdravnica, odvetnica al pa policajka.

Velikokrat so “povprečni” ljudje trikrat bolj normalni kot tisti “visoki” poklici…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close